به گزارش خبرگزاری شبستان، این هنرمند محبوب، در گفتوگو با سایت خبری جشنواره پرچم، درباره جایگاه پرچم در زندگی مردم کشورهای مختلف گفت:« مسلم است که مردم هر کشوری نسبت به پرچم خود علاقه و تعصب خاصی دارند. اما نمود بیرونی این علاقه در کشورهای مختلف متفاوت است. برای مثال شاید در مقایسه با برخی کشورهای همسایه اینطور به نظر برسد که حضور پرچم در زندگی روزانه ما نسبت به این کشورها کمرنگ است اما اگر این موضوع را ریشهیابی کنیم، متوجه میشویم که این به تفاوت فرهنگی میان کشورهای مختلف بازمیگردد.»
وی افزود: «ما از پرچم ملیمان تنها برای نشان دادن هویت خود استفاده نمیکنیم و نمادهای دیگری مثل پرچمهای مذهبی یا نمادهای دینی نیز داریم. اگر چه مانند برخی کشورها پرچم ملیمان در کوچه و خیابان حضور چندان پر رنگی ندارد اما پرچمهای مذهبی که آنها نیز به نوعی بیانگر هویت و اعتقادات ما هستند، همواره دیده میشوند و علاوه براین نمادهای دیگر مانند آیههایی که بر سر در خانهها نصب میشوند نیز چنین کارکردی دارند. این موضوع به عادات فرهنگی و سنتی ما برمیگردد و نشاندهنده بیتفاوتی ما نسبت به پرچم رسمیمان نیست.»
اسکندری همچنین با قدردانی از فعالیت دستاندرکاران جشنواره پرچم افزود: «چنین فعالیتهایی قابل تقدیر اما به شرطی تاثیرگذار است که همراه با فعالیتهای زیربنایی دیگر باشد ؛ به طوری که به سایر مسائل و مشکلات فرهنگی نیز رسیدگی شود تا جوانان ما با فکری آرام به این نوع مسائل و تحقیق در زمینه هویت و پیشینه خود ترغیب شوند. باید موقعیتی ایجاد کرد که همه مردم و به ویژه نسل جدید به اینگونه مسائل علاقهمند شوند و با شور و شوق به مطالعه در این زمینه روی بیاورند. به همین دلیل، جشنوارهها باید دارای یک پشتوانه فکری، فرهنگی و تحقیقی مناسب باشند تا تاثیرگذاری لازم را داشته باشند.»
نخستین جشنواره پرچم در سه رشته عکس، پوستر و نقاشی کودک و نوجوان، به ریاست ناصر امینزاده و دبیری محسن یونسی، به همت مدیریت فرهنگی- هنری منطقه 5 و با محوریت فرهنگسرای فردوس برگزار میشود.
پایان پیام/
نظر شما