به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، حجتالاسلام داود کمیجانی، استاد حوزه و دانشگاههای تهران در این نشست تخصصی گفت: سبک زندگی انسانها نتیجه و برآیندی از فرهنگ و تمدن آنهاست.
مسلمانان اولین بار مسئله سبک زندگی را مطرح و آن را سنت نام نهادند و در حال حاضر حدود 80 درصد مسلمانان جهان سنی مذهب هستند که پیرو سبک زندگی و سیره پیامبر اکرم(ص) هستند.
وی با بیان اینکه تمدن و فرهنگ هر دو با هم باعث هویت یک ملت را تشکیل می دهند، اظهار داشت: بر اساس آثار کشف شده از حفاریها و اسناد تاریخی، ایرانیان قدیمیترین فرهنگ و تمدن را در جهان دارند.
استاد حوزه و دانشگاههای تهران اخلاقیات، اعتقادات و هنجارها را جزی از فرهنگ دانست و اذعان کرد: روابط انسانها با خداوند باید بر اساس تقوا، رابطه با خود بر اساس عزت نفس، با دیگران بر اساس انصاف و با محیط زیست بر اساس امانت باشد.
حجتالاسلام کمیجانی با اشاره به اینکه دین اسلام برای تمامی رفتارهای زندگی انسانها توصیه و برنامه دارد، افزود: در هیچ یک از ادیان دیگر مانند دین اسلام به مسائل اخلاقی توجه نشده است بهگونهای که دین اسلام برای تمامی رفتارهای زندگی انسانها توصیه و برنامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: زندگی انسانها متأثر از نگرش آنهاست و هر چقدر افق دید انسانها وسیعتر باشد شیوه برخورد آنها با مشکلات زندگی متفاوتتر است.
این استاد حوزه و دانشگاه در پایان با اشاره به روایتی از امام رضا(ع) اعلام کرد: مؤمن حقیقی دارای سه ویژگی است اول اینکه اسرار مردم را بپوشاند، دوم با مردم مدارا داشته باشد و سوم اینکه در برابر سختیها و مشکلات صبر و شکیبایی داشته باشد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان نیز در این نشست با تبریک ایام دهه کرامت، اظهار کرد: امیدواریم برگزاری چنین نشستهایی منجر به ترویج فرهنگ رضوی و سبک زندگی اسلامی شود.
حمیدرضا مجردی افزود: این نشست در راستای گرامیداشت برنامههای دهه کرامت توسط تبلیغات اسلامی و جهاد دانشگاهی استان کردستان برگزار شده است که امیدواریم برگزاری چنین برنامههایی تداوم و تکرار داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما