اعتبارات شهرستان های تازه تاسیس استان سمنان افزایش یافت

خبرگزاری شبستان: استاندار سمنان به افزایش پنج تا 6 برابری اعتبارات شهرستان های تازه تاسیس در این استان اشاره کرد و گفت: این افزایش اعتبار نسبت به سال قبل از شهرستان شدن این مناطق ایجاد شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، عباس رهی در نشست شورای برنامه ریزی استان سمنان در محل استانداری به افزایش پنج تا شش برابری اعتبارات شهرستان های تازه تاسیس در این استان اشاره کرد و گفت: این افزایش اعتبار نسبت به سال قبل از شهرستان شدن این مناطق ایجاد شده است.

 

وی گفت: اعتبارات شهرستان مهدیشهر نسبت به سال های قبل از فرمانداری شدن بالای 10 برابر شده است و اعتبارات این شهرستان شبیه شهرستان گرمسار شده است.


رهی گفت: اعتبارات سایر شهرستانها نیز نسبت به سال قبل کاهش نیافته و سقف سال قبل حفظ شده و برخی نیز افزایش داشته اند .


استاندار سمنان با تاکید بر تکمیل پروژه های نیمه تمام به ویژه با پیشرفت بالای 70 درصد گفت: اجرای پروژه های جدید در دستور کار دولت تدبیر و امید نیست.


وی با بیان اینکه نگاه دولت بر تکمیل پروژه های نیمه تمام است تصریح کرد: مدیران دستگاه های اجرایی باید با برنامه ریزی مناسب اعتبارات امسال را در تکمیل پروژه های بالای 70 درصد اختصاص دهند.


رهی گفت: در صورت پوشش دادن به پروژه های بالای 70 درصد، پروژه های بالای 50 درصد در برنامه قرار می گیرند.


استاندارسمنان جمع اعتبارات تملک دارایی و سرمایه ای این استان را بالغ بر 605 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این رقم نسبت به سال گذشته سه درصد کاهش دارد.


وی گفت: درآمد این استان نیز امسال با 100 درصد افزایش نسبت به سال قبل 220 میلیارد تعیین شده است .


نمایندگان در بررسی بودجه باید ورود جدی به این ردیف ها داشته باشند


رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی گفت: با اشاره به برخی از ردیف های بودجه گفت: با حذف برخی از ردیف ها به راحتی می توانیم 30 هزار میلیارد تومان از سقف بودجه را کاهش دهیم.


کاظم جلالی با اشاره به اعلام نرخ رشد منفی 5/3 درصدی کشور در سال 91 گفت: آن زمان گفتند مرکز پژوهش ها حرف سیاسی می زند اما امروز مرکز آمار ایران نرخ رشد را منفی 4/5 درصد اعلام می کند.


وی با بیان اینکه حجم نزولات آسمانی بسیار کاهش دارد و تولید آب با وضعیت ذخائر تناسب ندارد، افزود: در ایران با بحران آب مواجه ایم و مصارف آبی با ذخایر آبی مطابقت ندارند.


جلالی گفت: یک میلیارد مترمکعب بیش از ذخائر و نزولات در کشور آب مصرف می شود و باید برای مدیریت مصرف آب تدابیری اندیشید.

 

درآمدکشوردرپنج ماهه 46 هزار میلیارد تومان بود

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در ادامه به وضعیت درآمدی کشور در پنج ماهه امسال نیز اشاره کرد و گفت: در این مدت قرار بود 87 هزار میلیارد تومان درآمد داشته باشیم که با تحقق 53 درصد این رقم در مدت مذکور 46 هزار میلیارد تومان درآمد کسب شده است.


غلامرضا کاتب با اشاره به این مطلب اظهار داشت: در ماههای آینده این درآمد افزایش می یابد و با توجه به عملکرد سال 91 که از 130 هزار میلیارد تومان 105 هزار تومان تحقق یافت امسال نیز پیش بینی می شود تا پایان سال بیش از 160 هزار میلیارد تومان جذب شود. وی با اشاره به ارائه اصلاحیه بودجه 92 توسط دولت گفت: کمیسیون با افزایش سهم جابجایی اعتبارات در قالب بودجه موافقت می کند.


کاتب گفت: بر اساس بودجه سال 92 دولت تنها مجاز به جابجایی 10 درصداعتبارات است و مجلس نیز با هدف جلوگیری از جابجایی های وسیع توسط دولت دهم این مصوبه را قرار داد.


وی گفت: کمیسیون برنامه و بودجه با توجه به وضعیت اعتبارات و مسایل بودجه ای و کمک به اجرای پروژه ها احتمالا با افزایش حجم این جابجایی موافقت می کند.


نماینده مردم شهرستانهای گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی به هدف دولت در ارائه اصلاحیه بودجه اشاره کرد و گفت: دولت در این لایحه قصد دارد 60 هزار میلیارد تومان از حجم بودجه 210 هزار میلیارد تومانی را کاهش دهد و آن را به 150 هزار میلیارد ریال برساند.


بخشی از اعتبارات ناشی از ارزش افزوده به شهرستانها اختصاص یابد


نماینده مردم شهرستانهای سمنان، مهدیشهر و سرخه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به اعتبارات ناشی از درآمدهای استانی گفت: مجلس شورای اسلامی تصویب کرده است بخشی از اعتبارات ناشی از ارزش افزوده به شهرستان ها اختصاص یابد.


علیرضا خسروی بر لزوم بازنگری در شاخص های توزیع بودجه و اعتبارات تاکید کرد و گفت: شاخص های این امر را شاخص های خوبی نمی دانم و باید شاخص های جدیدی تعریف کرد.


وی با انتقاد از مشخص نبودن سیاست های کشت گفت: مشخص نیست سیاست کشت از کجا تدوین می شود باید کشت را تغییر داد و در استان سمنان با شرایطی که داردبه جای هندوانه وخربزه زعفران بکارند.


خسروی کاشت هندوانه در شرایط فعلی کشور که با مشکل کم آبی مواجه است را خیانت دانست و افزود: آبی که برای تولید محصولاتی نظیر هندوانه و خربزه صرف می شود بسیار زیاد است.


در نشست شورای برنامه ریزی استان سمنان به بحث پیرامون توزیع اعتبارات تملک دارایی سال 92، تخصیص نیافتن اعتبارات سال 91 و الزامات بودجه سال 92 اختصاص داشت نمایندگان استان سمنان در مجلس شورای اسلامی و مدیران دستگاه های اجرایی حضور داشتند در خصوص مسایل بودجه این استان و تخصیص اعتبارات شهرستان ها و دستگاه های اجرایی به بحث و تبادل پرداختند.


پایان پیام/

کد خبر 292611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha