تأکید بر لزوم به کارگیری سبک زندگی اسلامی و آموزش دین در خانواده‌ ها

خبرگزاری شبستان: عضو هیئت علمی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان، بر ضرورت تغییر و تحول در وضعیت کنونی خانواده‌ های ایرانی و به کارگیری سبک زندگی اسلامی و آموزش دین در خانواده‌ ها تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، فریبا علاسوند، عضو هیئت علمی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان، امروز(23 شهریور) در مراسم تجلیل از دختران برتر استان خوزستان، با بیان اینکه دور شدن از سبک زندگی اسلامی آسیب‌های جدی به خانواده وارد می‌کند، گفت: زنان در اصلاح الگوهای رفتاری و تغییر سبک زندگی می‌ توانند نقش بسزایی داشته باشند.

 

وی بر لزوم به کارگیری سبک زندگی اسلامی و آموزش دین در خانواده‌ ها تأکید کرد و افزود: امروزه این مسأله به طور جدی در کشور مطرح است و رهبر فرزانه انقلاب نیز با حساسیت و موقعیت ‌سنجی تأکید کردند که یک اتفاق بزرگ در حال رخ دادن است و آن وسترنیزه کردن و غربی‌ سازی زندگی ‌های مسلمان در جهان می باشد.

 

علاسوند، با اشاره به اینکه لازم است دوباره به سبک زندگی اسلامی خود بازگردیم، خاطر نشان کرد: یکی از پایه ‌های مهم و اساسی برگشت به سبک زندگی اسلامی، زنان و دختران هستند و هیچ قانون و برنامه ‌ای نمی تواند حکم خلقت و طبیعت را درباره جایگاه زن در خانواده تغییر دهد.

 

وی اضافه کرد: خانواده اولین جایگاه برای یادگیری است ولی متأسفانه امروزه موقعیت یادگیری به غارتگران دیجیتالی و بازی ‌های رایانه‌ ای سپرده شده و این وقت طلایی را از دست می ‌دهیم در حالی که به راحتی در این سن می ‌توان مسائل معنوی و ماورایی را به کودکان آموزش داد.

 

وی با بیان اینکه در کشور هم به جریان توده‌ ای و مردمی و هم به بالنده کردن جریان نخبگی به شدت نیازمندیم، بر فراهم کردن مجال برای نخبگان به معنای اهمیت دادن به این استعدادها تأکید کرد و ادامه داد: بر اساس تحقیقات گروه تخصصی مطالعات خانواده، سه آسیب جدی معطوف به خانواده است.

 

عضو هیئت علمی دفتر مطالعات و تحقیقات زنان، عنوان کرد: مواجهه با سقوط آزاد در مسأله اخلاق و نبود معنویت در خانواده ها، کاهش آموزش دین در خانواده‌ ها و ضعف خانواده ‌ها در آموزش نقش جنسیتی سه آسیبی است که متوجه خانواده ها می باشد

 

وی با بیان اینکه منشا همه این ناهنجاری ‌ها خانواده است و امروزه به جای رشد اخلاقی هنجارشکنی و هنجار گسیختگی اخلاقی رواج پیدا کرده، یاد آور شد: خانواده ‌ها باید در کنار اینکه دوست دارند دخترانشان در جامعه باشند و تحصیل کنند باید آنها را در مسیر نقش مادری ترغیب کنند زیرا مادری به معنای مدیریت بحران و عاطفه است.

 

وی با اشاره به اینکه آموزش دینداری نباید از ظواهر دینی و تکلیف شروع شود و در روایات روی دین باطنی تأکید شده است، اذعان داشت: فرزندان مفاهیم خیر و شر و مفاهیم وابسته به خوبی و بدی را از خانواده یاد می گیرند و کسی که در خانواده تربیت اخلاقی نشده، نسلی را که به بار می‌ آورد فاقد اخلاق است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 292555

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha