به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، شهر قم به دلیل وسعتی که طی چند سال اخیر در آن رقم خورد و با اضافه شدن چندین شهرک به آن، نیازمند فضاهای آموزشی برای دانشآموزان است تا بتوانند به راحتی به تحصیل بپردازند.
متاسفانه طی دو سال گذشته برخی مدارس شهر قم به حالت سه شیفت در آمده و هر چند که مسئولان نخواستند آمار آن درج شود، اما مشکلات بسیاری را برای دانشآموزان به بار آورد.
توسعه فضاهای آموزشی در شهر یکی از موضوعات مهمی بود که اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان به آن توجه اساسی داشته و به همین منظور تلاش کرده تا با توسعه فضاهای آموزشی در رفع مشکلات بکوشد.
*15 فضای آموزشی در قم به بهرهبرداری رسید
محسن پورگلیان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم در این خصوص در گفتگوبا خبرنگار ما گفت: این اداره ساخت، توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی استاندارد و مقاوم، متناسب با اولویتها را پیگیری میکند.
وی خاطرنشان کرد: این اداره اموری مانند انجام بررسیهای لازم برای استقرار مدارس و سایر فضاهای آموزشی و پرورشی و تهیه نقشههای ساختمانی مورد نیاز در هر منطقه را در دستور کار قرار داده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم احداث بنای مدارس و سایر ساختمانهای آموزشی و پرورشی و تجهیز ساختمانهای مذکور به وسایل اداری، آموزشی را از اقدامات دیگر ادارهکل نوسازی ذکر کرد.
وی از افتتاح 15 فضای آموزشی طی هفته گذشته در قم خبر داد و افزود: مدرسه 12 کلاسه آیتالله بهاءالدینی، مدرسه راهنمایی شهید محمد کاظم خدادادی، سالن ورزشی مدرسه 17 شهریور، دبیرستان حضرت فاطمه(س) و مدرسه راهنمایی شماره چهار پردیسان از جمله پروژههایی است که در هفته دولت افتتاح شد.
پورگلیان سالن چند منظوره ملاصدرا، ساختمان جانبی مدرسه روستای قمرود، دبیرستان قلعه کامکار، سالن ورزشی مدرسه حضرت معصومه(س)، دبستان پسرانه ابوذر، دبستان دخترانه 12 کلاسه مریم، دبستان پسرانه 12 کلاسه والفجر، دبیرستان 12 کلاسه قائم، سالن ورزشی دبیرستان آیتالله بهجت و سالن ورزشی سید محمد منتظری را از پروژههای دیگری ذکر کرد که در هفته دولت به بهرهداری رسیده است.
وی با بیان اینکه 12 میلیارد و 270 میلیون تومان برای بهرهبرداری از پروژههای هفته دولت هزینه شده است گفت: منابع هشت پروژه از اعتبارات سفر رهبری، چهار پروژه از اعتبارات استانی و سه پروژه از اعتبارات مردمی تأمین شده است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان قم یادآور شد: این پروژهها دارای زیربنای 25 هزار و 669 متر مربع بوده و در نواحی یک، دو، سه و چهار آموزش و پرورش واقع شده است.
*افتتاح 3 مدرسه خیریه در آستانه ماه مهر
خیرین مدرسه ساز همواره در استان قم رکوردار بودهاند و با تجهیز مدارس و احداث آنها در گسترش فضای آموزشی قدمهای بسیاری را برداشتهاند. خیرین مدرسه سال هر ساله با برگزاری مجمعهای عمومی برنامه ریزیهای لازم را انجام داده و در مناطق محروم و کمتر برخوردار به فعالیت میپردازند.
سید محمود برقعی رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان قم هم در این خصوص در گفتگو با خبرنگار ما گفت: تمام سعی و تلاش این انجمن بر آن است تا بتواند به رفع مشکلات دانشآموزان پرداخته و با ایجاد واحدهای آموزشی در توسعه این فضاها بکوشد.
وی افزود: خیرین مدرسه ساز، تمامی دانشآموزان را همانند فرزندان خود میدانند و به همین منظور میکوشند تا به هر نوع ممکن به آنها خدمات رسانی کنند.
برقعی گفت: مجمع خیرین مدرسهساز استان قم یک نهاد خیریه مردمی با ساختار تشکیلاتی هیئت مدیره و هیئت امنا است که متشکل از معتمدان و مسئولان استان است و با نظارت جامعه خیرین مدرسهساز کشور فعالیت میکند.
وی خاطرنشان کرد: مجمع خیرین مدرسهساز در راستای احداث، توسعه و تجهیز مدارس و دیگر فضاهای مورد نیاز آموزشی و پرورشی فعالیت میکند.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان قم گفت: طراحی و نظارت مدارس خیریه توسط اداره کل نوسازی مدارس صورت میگیرد و مجمع برای جذب، هدایت و پشتیبانی افراد خیر همکاری تنگاتنگی با ادارهکل آموزش و پرورش دارد.
وی از بهرهبرداری از سه مدرسه خیریه تا ابتدای مهرماه امسال خبر داد و افزود: مدرسه راهنمایی دخترانه دکتر مهدی خرمی و ساختمان جانبی مدرسه روستای قمرود به صورت مردمی و مدرسه راهنمایی شهید محمدکاظم خدادادی به صورت مشارکتی احداث میشوند.
برقعی عنوان داشت: مدرسه راهنمایی دخترانه دکتر مهدی خرمی در منطقه نیروگاه و مدرسه شهید محمدکاظم خدادادی در خیابان 15 خرداد واقع شدهاند.
یکی از موضوعاتی که متاسفانه در ساخت مدارس به آن کمتر توجه شده مکانیابی مناسب برای احداث مدارس است، که مشکلات زیادی را به بار آورده که امید است با دقت بیشتر مسئولان دیگر شاهد این مشکل نباشیم.
پایان پیام/
نظر شما