کم کاری هایی که به حساب حوزه گذاشته می شود

خبرگزاری شبستان: عضو شورای عالی حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه توانمند سازی ائمه جماعات نیازمند ایجاد رشته ای تخصصی در حوزه علمیه نیست، گفت: ارتقای سطح مهارت های کاری ائمه جماعات تنها وظیفه حوزه علمیه نیست.

آیت الله سید محمد غروی، عضو شورای عالی حوزه علمیه قم بر لزوم برگزاری دوره های کوتاه مدت(پودمانی) برای ائمه جماعات به منظور ارتقای سطح مهارت های کاری آنها تاکید کرد و به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: برگزاری چنین دوره هایی برای ائمه جماعات وظیفه مرکز رسیدگی به امور مساجد است که در این زمینه سرمایه گذاری کند.


وی با اشاره به اینکه ارتقای سطح مهارت های کاری ائمه جماعات تنها وظیفه حوزه علمیه قم نیست، بیان کرد: متاسفانه در برخی مواقع برخی کم کاری های صورت گرفته به حساب دیگران گذاشته می شود.


عضو شورای عالی حوزه علمیه قم با تاکید بر اینکه توانمند سازی ائمه جماعات نیازمند ایجاد رشته تخصصی در حوزه علمیه نیست و برای این منظور باید در این زمینه دوره های کوتاه مدت برای امامان جماعت برگزار شود، خاطرنشان کرد: البته اگر نیاز به همکاری و استفاده از ظرفیت حوزه در این زمینه هم باشد، حوزه می تواند همکاری کند اما تاکنون هیچ گونه تقاضایی در این باره در حوزه مطرح نشده است.

 

مرکز رسیدگی به امور مساجد در انتخاب امام جماعت دقت کند

عضو مجلس خبرگان رهبری تقویت ارتباط امام جماعت با مامومین را نکته بسیار مهمی دانست که رهبری در پیامشان به بیست و دومین اجلاس سراسری نماز متذکر شدند و تصریح کرد: هیئت امنای مساجد و مسئولان مرکز رسیدگی به امور مساجد باید در انتخاب امام جماعت برای مساجد از کسانی دعوت کنند که بتوانند وقت لازم را برای این کار را بگذارند. حضور کم امام جماعت در مسجد به دلیل شاغل بودن یک آسیب به شمار می آید.
  

آیت الله غروی ادامه داد: در گذشته امام جماعت بیشتر وقت خود را صرف کار امامت مسجد می کرد به طوری که بیشتر وقت امام جماعت با مردم، صبحت کردن با آنها و رفع مشکلات آنها بود و مردم به قدری، تحت تاثیر عالم دینی قرار می گرفتند که حتی مسیر و روش زندگیشان تحت تاثیر امام جماعت و عالم دینی تغییر می کرد.


این استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه در حال حاضر در این زمینه با آسیب بزرگی مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: بسیاری از ائمه جماعات به دلیل آنکه شاغل هستند، نمی توانند وقت زیادی را در مسجد برای امامت جماعت صرف کنند و امامت جماعت برای آنها پشتوانه مالی ندارد.

 

کمبود مسجد به خاطر برخی غفلت ها
وی به کمبود مسجد در شهرها، شهرک ها و روستاها هم اشاره کرد و گفت: متاسفانه کمبودهایی که در مورد مسجد احساس می شود که این امر به خاطر برخی غفلت ها است زیرا برخی از مسکن سازان و شهرداری ها به خاطر منافع شخصی یا به دلیل برخی تنگ نظری ها برنامه ای برای زمینه ساخت مسجد ندارند.


وی گفت: البته در میان خیران مسجد ساز در ساخت مسجد خوب به میدان آمدند، ولی دولت هم باید برای پر کردن این خلاء برنامه ریزی داشته باشد.
پایان پیام/

 

کد خبر 292120

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha