والدین با به تاخیرانداختن سن ازدواج فرزندانشان زمینه گناه آنان می شوند

خبرگزاری شبستان:استادحوزه ودانشگاه با بیان اینکه اگر ازدواج ها به موقع باشد50 درصد وضعیت فرهنگی کشوردرست خواهد شد،گفت:والدین با به تاخیرانداختن سن ازدواج فرزندانشان درواقع زمینه گناه را برای آنها ایجاد می کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام مهدی ماندگاری، کارشناس مذهبی، شب گذشته(21 شهریور) در سلسله همایش های دین، نشاط، زندگی با اشاره به اینکه بیشتر مردم از وضعیت فرهنگی، حجاب و پوشش زنان و مردان، ارتباط آن ها در جامعه و گناهانی که از این ارتباط به وجود می آید، ناراضی هستند، اظهار کرد: برای برطرف کردن این مشکل اجتماعی پیش از اقدامات ملی و استانی مسئولان، وظیفه اصلی به خانواده ها بازمی گردد.


وی یکی از عوامل مهم اصلاح فرهنگ در جامعه را اصلاح ازدواج دانست و افزود: اگر ازدواج ها اسلامی و به موقع باشد 50 درصد وضعیت فرهنگی کشور درست خواهد شد.


حجت الاسلام ماندگاری با بیان اینکه والدین باید ازدواج فرزندانشان را جدی، ساده و دینی انجام دهند، گفت: والدین با به تاخیر انداختن سن ازدواج فرزندانشان به بهانه های مختلف در واقع زمینه گناه را برای آن ها ایجاد می کنند.


وی با اشاره به این مطلب که باید سن ازدواج و سن لیاقت دختران و پسران را پایین آورد تا جلو فساد در جامعه گرفته شود، ابراز کرد: دختر و پسر به طور معمول در سن 20 سالگی به یکدیگر نیاز پیدا می کنند که در حال حاضر این میانگین سنی به 30 سال رسیده است.


این کارشناس مذهبی خاطر نشان ساخت: بیش از 4 میلیون دختر سن بالای بی شوهر و حدود 2 میلیون زن سن پایین بی شوهر در کشور وجود دارد که باید مشکل ازدواج همه این افراد را حل کرد.


وی تصریح کرد: برخی از والدین به دلیل مشکلات اقتصادی، سن فرزند خود را برای ازدواج پایین می دانند و ازدواج آن ها را به تاخیر می اندازند و اگر خرج های ازدواج و جهیزیه را پایین در نظر گرفت، این مشکل نیز قابل حل خواهد بود.


حجت الاسلام ماندگاری با بیان اینکه مشکل ازدواج های امروزه اقتصاد نیست بکله مشکل اصلی توکل و توسل است، اذعان داشت: والدین به جای وابسته کردن اقتصادی فرزندانشان به خود، لیاقت و توسل را به آن ها یاد دهند.


وی با تاکید بر اینکه بسیاری از زندگی ها به خاطر مهربانی های بیش از حد پدر و مادرها از هم می پاشد، افزود: در دوران عقد تا زمانی که بچه ها از والدین خود راهنمایی نخواسته اند، والدین نباید در زندگی آن ها دخالت کنند.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به روایتی مبنی بر اینکه کسی که واسطه ازدواج دو جوان مجرد می شود در روز قیامت بهترین جایگاه نصیب او خواهد شد، اظهار کرد: والدین نباید به صرف معرفی دختر یا پسری از طریق واسطه از تکلیف خود که همان تحقیق و پرس جوست، غفلت نمایند.

پایان پیام/


 

کد خبر 292064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha