برگزیدگان دومین جشنواره بین المللی فرهنگ و ادبیات کردی رضوی معرفی شدند

خبرگزاری شبستان: همزمان با ششمین روز از دهه مبارک کرامت و طی مراسمی از برگزیدگان دومین جشنواره بین المللی فرهنگ و ادبیات کردی رضوی تجلیل به عمل آمد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، قباد میمنت آبادی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، ظهر امروز در مراسم اختتامیه دومین جشنواره بین المللی فرهنگ و ادبیات کردی رضوی در سنندج، اظهار داشت: بیش از 246 اثر شامل 183 اثر در بخش شعر کردی، 47 اثر در بخش دل نوشته و 16 اثر در بخش بین الملل به دبیرخانه دومین جشنواره فرهنگ و ادبیات کردی رضوی در سنندج ارسال شد.


وی افزود: در بخش شعر کردی 183 اثر از سراسر کشور به مرحله اولیه این جشنواره رسید که در مرحله بازبینی 109 اثر به مرحله داوری راه پیدا کردند که در خاتمه 8 اثر برتر معرفی خواهند شد.


میمنت آبادی خاطر نشان کرد: 47 دل نوشته نیز به زبان کردی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که در پایان 18 اثر به مرحله داوری رسیدند که در مجموع از نفرات اول تا سوم تجلیل به عمل خواهد آمد و افراد چهارم تا هشتم نیز تقدیر می شوند.


وی از وصول 16 اثر در بخش بین الملل از دو کشور عراق و ترکیه خبر داد و افزود: 13 اثر از عراق و 3 اثر از ترکیه به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که در مرحله بازخوانی 2 اثر از کشور عراق به مرحله بازخوانی رسید که در روز اختتامیه از دو اثر برتر تجلیل می شود.


مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان اظهار داشت: مجموعا در این سه بخش 246 اثر به دبیرخانه جشنواره وصول شد که 129 اثر به مرحله داوری رسید که در خاتمه از 18 اثر برتر در اختتامیه تجلیل خواهد شد.


گفتنی است پس از قرائت بیانیه هیئت داوران توسط بهروز خیریه مسئول کمیته داوران این جشنواره و در بخش بین الملل از عبدالستار عزیز عبدالله و بیخال شکور محمود هر دو از کردستان عراق تقدیر به عمل آمد.


همچنین در بخش شعر و در حوزه ملی نیز سیدجلال الدین حسینی از سنندج و آرام فاتحی از کامیاران عنوان مشترک هشتم را به خود اختصاص دادند و عارف رحیمی از کامیاران، محمد رحیمی رضوان از بیجار گروس، عدنان مرادی از پاوه کرمانشاه، یدالله احمدیاری از دیواندره، منصور دولتی از قروه و صباح حسنی از سنندج عناوین هفتم تا دوم را به خود اختصاص دادند و بر اساس آرا داوران هیچ اثری شایسته رتبه برتر انتخاب نشد.


در بخش دلنوشته این جشنواره نیز جمشید سلیمانی و شکوفه فتاحی هردو از کرمانشاه به صورت مشترک رتبه هشتم را به خود اختصاص دادند و طیبه محمدی از گیلان غرب عنوان هفتم را به خود اختصاص داد.


مژگان سلیمان پور از تهران رتبه ششم، هادی سپنجی از پاوه کرمانشاه رتبه پنجم و زینب شکری از کرمانشاه و سمیه قادری از سنندج نیز رتبه چهارم مشترک را در این بخش کسب کردند.


در این بخش همچنین رتبه سوم به جمیله معظمی از سنندج و رتبه دوم نیز به نگار ناجی فر از پاوه کرمانشاه تعلق گرفت و بر اساس هیئت داوران هیچ اثری شایسته رتبه برتر نبود.


گفتنی است در این جشنواره از 8 نفر از خادمان فرهنگ رضوی استان کردستان نیز تجلیل به عمل آمد که به ترتیب در بخش حوزه تولیدکنندگان و ارائه دهندگان مطرح سیره علمی از عبدالسلام کریمی، در حوزه تألیف و ترجمه آثار مفاخر علمی و پژوهشی از عماد کریمیان، در حوزه مدیر و رؤسا از امین مرادی رئیس حوزه هنری استان، در حوزه اشخاص حقیقی و حقوقی محور اجرا و مدیریت نیز از انجمن ادبی دلبران تجلیل به عمل آمد.


همچنین در حوزه تولیدکنندگان محصولات فرهنگی، هنری از علیرضا کریم پور، در حوزه تهیه کنندگان و توزیع کنندگان آثار و محصولات فرهنگی از کانون آگهی تبلیغاتی عصر پویا سنندج، در بخش تولیدات نرم افزاری و چند رسانه نیز با محوریت ترویج فرهنگ رضوی از کانون فرهنگی هنری محمدیه روستای گرگر علیا کامیاران تجلیل به عمل آمد.


گفتنی است اعضای هیئت داوران دومین جشنواره بین المللی فرهنگ و ادبیات کردی رضوی را دکتر بهروز خیریه، سیداسماعیل حسینی و امجد ویسی از شعرا، ادبا و پژوهشگران حوزه ادبیات کردی کشور تشکیل دادند.


پایان پیام/
 

کد خبر 292024

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha