به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد، محمدحسین نژادحسین، معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری خراسان شمالی در جشنواره تجلیل از دستگاه های برتر سواد آموزی استان که امروز(21شهریور) در محل سالن اجتماعات فنی و حرفه ای بجنورد برگزار شد با تاکید بر آموزش سواد به بی سوادان جامعه، گفت: این امر باید در اولویت برنامه ریزی ها قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه در سواد آموزی باید کلیه نهادها همکاری داشته باشند، افزود: اگر آموزش و پرورش در جذب سواد آموزی با مشکلی مواجه شود باید کلیه دستگاه ها به ویژه فرمانداری ها همکاری لازم را داشته باشند.
وی تصریح کرد : اگر ما به عنوان یک وظیفه حاکمیتی وارد این بخش نشویم به طور حتم بخش خصوصی نیز انگیزه زیادی برای ریشه کنی بی سوادی نخواهد داشت.
محمد وحیدی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی نیز دراین جشنواره مهم ترین بحث در توجه به بی سوادی را برون سپاری فعالیت ها دانست و گفت : در حال حاضرهمه آموزشیاران سواد آموزی جذب آموزش و پرورش شده اند.
وی خاطرنشان کرد: 80 درصد فعالیت های سواد آموزی به صورت برون سپاری توسط گروه های بیرونی در قالب آموزش های فرد به فرد و کلاسی انجام می شود.
وی با اشاره به تحصیل بیش از 51 درصد دانش آموزان ابتدایی استان در روستاها، اظهارداشت: آموزش و پرورش درنقاط روستایی و عشایری با هر تعداد دانش آموز موجود، معلم اعزام می کند تا از ورودی بی سوادی جلوگیری شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان به امضای تفاهمنامه سواد آموزی با 17 دستگاه استان اشاره کرد و بیان داشت: در سواد آموزی برای همه سطوح استانی و شهرستانی برنامه مشخصی تعریف و ارزشیابی دستگاه ها در سطح استان انجام و حوزه سواد آموزی با مستندات ارائه شده توسط خود دستگاه ها انجام می شود.
وی محورهای ارزیابی دستگاه های برتر را 8 شاخص مهم عنوان کرد که از جمله آنها شناسایی، جذب و آموزش سواد، تامین آموزش دهنده، تبلیغات و اطلاع رسانی، آمادگی دستگاه ها برای تدوین محتواهای مختلف برای باسوادی افرادی در سطوح اولیه سواد قرار دارند، است.
پایان پیام/
نظر شما