به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان، امروز ( 19 شهریور) در این نشست تخصصی که به مناسبت دهه کرامت در سنندج برگزار شد، گفت: محراب مساجد به شکل های مختلف همواره مود تهاجم و توطئه دشمنان بوده است که این مهم نیازمند اندیشیدن تدابیری در این حوزه است.
کامل گلباغی ادامه داد: از انجایی که هیچی تغییری انجام نمی شود مگر اینکه از مساجد سرچشمه بگیرد پس لازم است مساجد با انجام برنامه های فرهنگی و هنری رونق بگیرند.
وی با بیان اینکه امامان جماعت و مدیران مسئول کانون های مساجد حکم خدایی برای انجام مسئولیتشان دارند، اظهار داشت: ارزشها و کرامت انسانی در دنیای امروز توسط ایادی استکبار زیر سؤال رفته است، لذا ما مسلمانان موظفیم در درجه اول کرامت انسانی را در خود نهادینه کنیم و در مرحله بعد حافظ ارزشها و کرامات انسانی در جامعه باشیم.
گلباغی، از انعقاد تفاهم نامه همکاری بین ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد و نهضت سواد آموزی خبر داد و افزود: این تفاهم نامه با هدف توسعه و تقویت فرهنگ کسب علم و دانش، حضور در کلاس های سوادآموزی و به صفر رساندن بی سوادی و اجرای برنامه تحکیم سواد در گروه سنی 49-10 سال با استفاده از ظرفیت های موجود در کانون های مساجد است که لازم است مورد توجه و محور برنامه ها و فعالیت های کانون های مساجد استان باشد.
وی بر آموزش قرآن و بینش اسلامی در مساجد تاکید کرد و افزود: ساخت، عمران و آبادانی مساجد باید به گونه ای باشد که تقویت و ترویج بینش اسلامی در مساجد در اولویت باشد و مدیران کانون ها این مسئولیت را قبول کنند.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان تصریح کرد: در حال حاضر دو هزار و 100 مسجد با 300 کانون فرهنگی و هنری در این استان وجود دارد که بر اساس ماده 6 قانون پنج ساله توسعه باید تعداد کانون های مساجد این استان تا دو سال اینده به 500 باب برسد.
گلباغی از مدیران مسئول کانون های مساجد استان خواست بزرگداشت و کنگره شخصیت های بزرگ ملی و استانی را در اولویت برنامه ها و فعالیت های خود قرار دهند و انان را به تهیه برشور زندگی نامه بزرگان ترغیب کرد.
وی خواستار راه اندازی مراکز مشاوره خانوادگی در کانون های مساجد شد و خاطر نشان کرد: مراکز مشاوره در کنار مساجد با اولویت خانواده و ازدواج از برنامه های جدید امسال است که با توجه به جایگاه امامان جماعت لازم است این مهم در دستور فعالیت های کانون های مساجد باشد.
گلباغی اظهار داشت: بخشداری ها و فرمانداری ها موظف هستند 20 درصد از بودجه در اختیار خود را صرف کارهای فرهنگی در روستاها کنند که این فرصت مهمی برای مدیران مسئول کانون های مساجد در راستای جذب اعتبارات فرهنگی و انجام برنامه ها و فعالیت های متناسب در کانون های مساجد است.
پایان پیام/
نظر شما