دعا برای فرج امام عصر(ع) در چه مکانی توصیه شده است؟

از محمدبن عثمان عمری پرسیدم: آیا صاحب این امر را دیده ای؟ گفت: آری و آخرین باری که او را دیدم کنار بیت الله الحرام بود. درحالی که می گفت: اللهم انجزلی ما وعدتنی؛ خداوندا وعده ای را که به من داده ای تحقق بخش.

خبرگزاری شبستان: مکیال المکارم فى فوائد الدعاء للقائم یکى از کتاب هاى ارزشمند شیعه، نوشته آیت‏اللّه‏ سیدمحمدتقى موسوى اصفهانى(1348 ـ 1301ق) است که به قصد اداء حق حضرت بقیة‏اللّه ـ که حقش بر گردن ما افزون‏تر از همه مردم است، احسانش بیشتر و بهتر از همه شامل حال خلق مى‏شود و نعمت ها و منت ها بر ما دارد ـ به رشته تحریر درآمده است.
اصل کتاب به زبان عربى است و مؤلف در مقدمه مى‏نویسد:
"چون ما نمى‏توانیم حقوق آن حضرت را ادا نماییم و شکر وجود و فیوضاتش را آن طور که شایسته است، به جا آوریم بر ما واجب است آن مقدار از اداى حقوق آن حضرت را که از دستمان ساخته است، انجام دهیم . . . بهترین امور در زمان غیبت آن حضرت، انتظار فرج آن بزرگوار و دعا کردن براى تعجیل فرج او و اهتمام به آنچه مایه خشنودى آن جناب و مقرب شدن در آستان اوست، مى‏باشد. مکان هایی که دعا در آنها بیشتر تاکید شده است."
 

مکان های مورد تاکید دعا برای فرج امام عصر(ع)
بدان که همانطور که دعا برای تعجیل فرج مولایمان حضرت حجت در زمان های مخصوص تاکید شده، در مکان هایی معینی نیز موکد شده است یا از جهت تاسی جستن و اقتدا کردن به آن حضرت و یا به خاطر روایت شدن آن از امامان بزرگوار و یا از روی اعتبارات عقلی که نزد اهل فهم مقبول می باشد ازجمله آن اماکن:
 

مسجد الحرام
و شاهد بر آن – اضافه بر اینکه گمان مستجاب شدن دعا در آن مکان قوی است، پس شایسته است آنچه می دانیم نزد خدای متعال و اولیایش اهمیت دارد و سودش به عموم دوستانش می رسد، اهتمام ورزیم- دعای حضرت در آنجاست که شیخ صدوق در کتاب "کمال الدین" روایت کرده و می گوید: حدیث کرد ما را محمدبن موسی بن المتوکل، گفت: حدیث آورد برای ما عبدالله بن جعفر حمیری که گفت: از محمدبن عثمان عمری پرسیدم: آیا صاحب این امر را دیده ای؟ گفت: آری و آخرین باری که او را دیدم کنار بیت الله الحرام بود، درحالی که می گفت: اللهم انجزلی ما وعدتنی؛ خداوندا وعده ای را که به من داده ای، تحقق بخش.
و نیز شیخ صدوق گفته: حدیث آورد ما را محمدبن موسی بن المتوکل گفت: حدیث آورد ما را عبدالله بن جعفر حمیری گفت: شنیدم محمدبن عثمان عمری می گفت: او –که درود خداوند بر وی باد- را دیدم درحالی که کنار رکن مستجار به دامن کعبه چنگ زده بود و می گفت: اللهم انتقم لی من اعدانی؛ خدایا برای من از دشمنانم انتقام بگیر.
 

عرفات
در همان محلی که حاجیان توقف می کنند و دلیل بر آن وارد بودنش در دعایی است که از امام صادق(ع) روایت شده که در آنجا خوانده شود، این دعا در کتاب "زادالمعاد" مذکور است، مردمان نیک به آن مراجعه کنند.

منبع: مکیال المکارم
 

پایان پیام/

کد خبر 290878

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha