رهبری ده میلیون حافظ برای لشکرسازی و مبارزه با رذایل اخلاقی می خواهد

مدرس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به توجه مسئولان قرآنی برای تزریق محتوای قرآن به جامعه گفت: اگر رهبری مطالبه ده میلیون حافظ دارند در واقع حافظ قرآن برای لشکرسازی و جنگ با رذایل اخلاقی می خواهند.

سیدحسین علوی، مدرس جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به نگاه فرمالیزه مسئولین اجرایی کشور در حوزه های قرآنی به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان گفت: اگر رهبری مطالبه تربیت ده میلیون حافظ قرآن در کشور را دارند به دنبال تقویت آموزش حفظ نیستند نگاه ایشان مستلزم ایجاد بستری برای به وجود آمدن 20 میلیون مشتاق حفظ قرآن بوده که از میان انها ده میلیون نفر استعداد حفظ قرآن را داشته باشند و تحت آموزشهای حفظ قرار بگیرند لذا آموزش حفظ قرآن فرع بر نیازآفرینی است.

وی افزود: جامعه ای که مسئولان ان قرآنی نمی اندیشند نمی توانند ده میلیون حافظ قرآن تربیت کنند و برای دستیابی به این هدف مقدماتی نیاز است از جمله آنکه بین حافظان و قاریان قرآن دغدغه اجتماعی و اسلامی که در اسلام و قرآن به ان تاکید شده به وجود آید و قاریان و حافظان وارد جامعه شوند و در مناسبات اجتماعی پیش رو باشند به عنوان مثال متاسفانه یکی از مسئولان کشور طبق نص صریح رهبری از مجرمان است شخصی که در فتنه 88 صراحتاً گفته در انتخابات تقلب شده است و مقام معظم رهبری در سخنانشان در تاریخ 6 آبان سال 1388 جرم اصلی بزرگترین فتنه را افرادی خواندند که اصل انتخابات 88 را زیر سوال برده اند و این افراد مجرم هستند و در فتنه ای که کشور را تا لبه پرتگاه سقوط پیش برد مشارکت نموده اند در چنین احوالی جامعه قرآنی باید با صدور بیانیه وارد صحنه شوند و مطالبات خود را از رییس جمهور داشته باشند و بگویند که وجود چنین افرادی اعتدال است یا افراطی گری؟ آیا حمایت از جریانی که کشور را تا معرکه سقوط پیش برده از مصادیق اعتدال است؟

علوی تصریح کرد: به عنوان حاملان و حافظان قرآن باید اینگونه آسیب های اجتماعی را به مسئولین کشور گوشزد کنند ولی متاسفانه جامعه قرآنی دراین موارد ورود نمی کنند. همچنین به عنوان مثال رییس دانشگاه علامه طباطبایی که چند روز گذشته از فعالیت خود برکنار شد تنها شخصیتی بود که تفکیک جنسیتی حداقل در مقطع کارشناسی اعمال کرده ولی در همان زمان بسیاری از سایتها و روزنامه هایی که با مجوز دولت فعالیت می کرده اند این اقدام را به باد انتقاد گرفته  و همگام با صدای بی بی سی و صدای امریکا ان را تخریب کرده اند در حالیکه این اقدام یک قانون مصوب کشوری بوده و تاکید دین اسلام است که تا آنجا می شود فضای بین زن و مرد جدا باشد. جامعه قرآنی باید وارد صحنه شود قرانی که درباره عفاف و حجاب نوع مراودات زن و مرد و خضوع در کلام زنان تاکید دارد.

مدرس موسسه جامعه المصطفی العالمیه تاکید کرد: در طول 34 سال انقلاب اسلامی یک نفر بدون انجام کار غیراصولی، محیطی امن و اخلاقی را برای آموزش زنان و مردان ایجاد کرده است به طوریکه پرونده های مفاسد اخلاقی را از 1500 مورد در سال تبدیل به 500 مورد پرونده کرد در حالیکه تعداد دانشجویان این دانشگاه دو برابر شده بودند.

وی افزود: در روایات آمده ن اصبح و لم یهتم بامور المسلمین فلیس بمسلم یعنی کسی که صبح کند و اهتمامی به امور مسلمانان نداشته باشد مسلمان نیست اگر قرآن را فقط برای چهچه و حفظ ان را برای محفوظات کلمات داشته باشیم نبود این افراد برای جامعه تغییری ایجاد نمی کند.

علوی عنوان کرد: مقام معظم رهبری خواهان تربیت ده میلیون حافظ قرآن برای لشکرسازی و مبارزه با رذایل اخلاقی هستند نه برای دکورسازی و بالا بردن بیلان کاری شان.

متاسفانه برخی از متولیان و اداره کنندگان امور قرآنی در کشور به فرم و ظاهر نگاه می کنند و تلقی عمل گرایانه در فعالیت های خود ندارند و آموزش قرآن را فقط برای آموزش قرآن می خواهند و دنبال عمق بخشی فعالیت ها نیستند.

وی خاطرنشان کرد: کیفیت گرایی یعنی عدول از سطحی نگری و عمق بخشی به تفکرات است و حفظ قرآن جزو ملزومات این تفکر بوده تا افرادی تربیت شوند که طبق فرموده قرآن و لقد یسرنا القرآن لذکر یعنی قرآن را نازل کردیم تا دائماً متذکر باشیم و باید به جای تضریب پوسته قرآن به جامعه محتوای ان را در متن جریانات و مناسبات اجتماعی ساری و جاری کنیم.

پایان پیام/
 

کد خبر 290678

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha