به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، سید قربان حسینی، رئیس اداره آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور در جمع خبرنگاران گفت: شرکت کنندگان آزمون تعیین سطح جامع از بین طلاب و ائمه جماعت و داوطلبان آزمون ویژه مدرسین صرفا از بین مدرسین دارای مجوز تدریس و رسمی حوزه های علمیه اهل سنت استان بوده اند.
وی، با اشاره به استقبال روحانیون اهل سنت از این آزمون ها افزود: استان گلستان در زمینه برگزاری این آزمون در سطح کشور حائز رتبه دوم است و در بحث آزمون ویژه مدرسین نیز بیشترین شرکت کننده از این استان بوده است.
رئیس اداره آموزش و پژوهش دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت استان های گلستان و گیلان، اظهارداشت: برای آمادگی داوطلبان جهت حضور موفق در آزمون ها، دوره آموزشی ویژه ای در تیرماه امسال با حضور یکصد و 32 نفر از داوطلبان برگزار شد.
وی افزود: هدف ما در روند برگزاری این آزمون، ایجاد فضای مطلوب برای داوطلبان بود تا شرکت کنندگان بتوانند از حداکثر توانایی های خویش در پاسخ به سوالات استفاده کنند.
حسینی، در خصوص دلایل عدم نتیجه گیری مطلوب داوطلبان در آزمون های تعیین سطح سال های گذشته نیز گفت: آزمون تعیین سطح به صورت کشوری برگزار می شود و در آن نه تنها عملکرد داوطلب بلکه عملکرد مدارس و برنامه های درسی در مقیاس کشوری نیز مورد سنجش و مقایسه قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: بررسی ها نشان می دهد که میزان مطالعه کتب درسی طلاب گلستانی در مقایسه با سایر استان ها کمتر است، به عنوان مثال مباحث درسی فلسفه و منطق، کلام، علوم قرآنی و ادبیات فارسی کمتر مورد توجه مدارس علوم دینی اهل سنت گلستان هستند.
رئیس اداره آموزش و پژوهش مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور گفت: مدرسین و علمای مدارس علمیه اهل سنت باید تدبیری برای رفع این مشکل بیاندیشند، هرچند برخی مدارس خود راسا سعی در ازیاد دروس و کتب می نمایند که این خود موجب ناهماهنگی و موجب مشکلات مضاعف است.
وی با بیان اینکه برنامه درسی موجود که توسط علمای بزرگ 50 سال پیش طراحی شده بود از نظرمحتوی و ارتباط عمودی و افقی دروس کار خارق العاده ای است، گفت: باید پذیرفت برنامه های درسی باید بصورت مستمر مورد بررسی و ارزیابی قرار گیرند.
حسینی، در پایان با اشاره به نتایج نظرسنجی های صورت گرفته، افزود: داوطلبان از روند آماده سازی و فرآیند برگزاری آزمون ها رضایت داشته اند.
پایان پیام/
نظر شما