به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، کمیل سهیلی، مدیر این پروژه، با اعلام این خبر گفت: "داستانهای گفته نشده ایرانی" پروژه ای است مستقل که در تلاش است مخاطبان غیرایرانی را با فرهنگ و زندگی ایرانیها آشنا کند.
وی که بنیان گزار این پروژه است، طی سفری زمینی در طی 4ماه گذشته این برنامه را از ایران به ارمنستان و روسیه برد و در قالب ارائه شفاهی و رودرو به گفتگو با مردم شهرهای مختلف پرداخت. ایروان، مسکو، روستاو نه دن و سنت پترزبورگ از جمله شهرهایی هستند که شاهد برگزاری این پروژه تاکنون بوده اند.
به گفته سهیلی، مطهر امیری، محقق و دانش آموخته مطالعات فرهنگی و آلیسا شابلوفسکایا، دانش آموخته ایران شناسی دانشگاه سنت پترزبورگ نیز به ترتیب در ایروان و سنت پترزبورگ در ارائه این پروژه با وی همکاری داشته اند.
این پژوهشگر ادبی، در ادامه تصریح کرد: "داستانهای گفته نشده ایرانی" تا کنون در شهرهای ایروان (ارمنستان) و روستاو ندون، مسکو، سنت پترزبورگ (روسیه) حدود 15 برنامه در قالب ارائه شفاهی و نمایش فیلمهای ایرانی با نقد و بررسی اجتماعی فیلمها داشته است.
وی افزود: مطبوعات و رادیو روسیه با استقبال از این پروژه، آن را پل ارتباطی بین ایران و روسیه معرفی کردند و نشریه معتبر "سنت پترزبورگ تایمز" خبر "داستانهای بر اساس این گزارش، سهیلی در مصاحبه با نشریه "مسکو تایمز" استقبال مردم را "غیرمنتظره" خواند و گفت : "هدف اصلی آشنا کردن مردم دیگر کشورها به نگاهی روشن تر از ایران است". وی برای این منظور با انتخاب هدفمند، داستان زندگی برخی از دوستانش را به اشتراک گذاشته است تا مخاطبان با شناخت بیشتر در مورد تعدادی از شخصیتهای واقعی، به شناخت مشخص تری از زندگی ایرانی در سطح وسیعتر دست پیدا کنند.
وی همچنین در پاسخ به رادیوی اینترنتی "فضای خلاق" در مورد هدف نهایی کار آن را "بی پایان" نامید و خاطرنشان کرد که قرار است این پروژه در کشورهای مختلف و توسط محققان و ایران دوستان دیگر نیز دنبال شود و سایت اینترنتی کار نیز بزودی افتتاح خواهد شد.
شایان ذکر است "داستانهای گفته نشده ایرانی" قرار است بزودی در کشورهای اندونزی و فرانسه نیز دنبال شود.
پایان پیام/
نظر شما