زبیده آقاگلی، مدیر کانون تخصصی عقائد اسلامی مازندران، امروز(14 شهریور) در آستانه سالروز ولادت حضرت معصومه(س) و نامگذاری این روز به روز ملی دختر در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: نامگذاری روز دختر در کشور ما بسیار مهم است که به طور حتم هر فردی ارتباط با «خود»، «خدا» و «دیگران» دارد و خداوند متعال پذیرفته که دختران از 9 سالگی بتوانند با خدا ارتباط برقرار کنند و در زمره مومنین باشند و تکالیفی را انجام بدهند.
وی ادامه داد: «حیا» ازجمله فضیلتهایی است که خداوند به دختران داده که باید آن را حفظ کنند و نکته دیگر این است، استعدادهایی که خداوند در وجود انسانها قرار داده اگر به منصه ظهور نرسد، رشد و دستیابی به کمال برای آنها ناقص میماند و در این خصوص دختران باید توجه داشته باشند که برای دستیابی به رشد و کمال، فرهنگسازی، تشکیل خانواده و تربیت فرزندان و در حیطه جهاد و مبارزه به زندگی هفتاد هزار زن شهیده نگاه کنند که آنها چه مسائلی داشتند و چگونه زندگی کردند.
آقاگلی اظهار کرد:دختران جامعه باید به رشد و کمال توجه کنند و نکته بعدی ارتباط دختران با خانواده است و اگر بخواهیم دوخواهر و برادر را در تاریخ اسلام به عنوان الگو معرفی کنیم بعد از حضرت ابا عبدالله حسین (ع) و حضرت زینب (س) به حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) و حضرت معصومه (س) می رسیم که رفتار و محبت آنها به هم نکته بسیار مهمی است و باید الگو باشد.
مدیر کانون تخصصی عقائد اسلامی مازندران ادامه داد: تفاوت سنی حضرت رضا (ع) و حضرت معصومه (س)25 سال بود که حضرت معصومه(س) در 10سالگی پدر بزرگوارشان را از دست می دهند و سرپرستی ایشان را حضرت رضا(ع) بر عهده میگیرند و بعد از اینکه حضرت به ایران تشریف میآورند، حضرت معصومه نمیتوانند دوری برادر را طاقت بیاورند و با اذن حضرت رضا (ع) به طرف ایران حرکت میکنند که در این مسیر بیمار میشوند و 17 روز در شهر قم بیشتر زنده نبودند و همان جا وفات میکنند.
وی بیان کرد: دختران باید امروز به «خانواده» توجه داشته باشند و والدین باید فرزندانشان را با محبت زیاد بزرگ کنند تا آنها همیشه با توجه ویژه به خانواده زندگی کنند و مبادا دختران از خانواده زده شوند و به دامن افراد ناشایست و نامناسب روی بیاورند و بخاطر کمبود محبت بخواهند از «غیر» محبت بگیرند.
آقاگلی با بیان اینکه والدین برای تربیت صحیح فرزند و ایجاد محبت بین اعضای خانواده باید قبل از تولد فرزند برنامهریزی کنند، ابراز کرد: تربیت دختران از اهمیت بسیار زیادی برای جامعه اسلامی برخوردار است و بیشتر مشکلات دختران جامعه ناشی از عدم آگاهی والدین از شیوههای صحیح تربیت است.
مدیر کانون تخصصی عقائد اسلامی مازندران تاکید کرد:با توجه به اهمیت نقش دختران در جامعه باید مسئولان تلاش بیشتری در تبیین نقش خطیر دختران و بانوان جامعه انجام دهند که در این راستا کانون های فرهنگی و هنری مساجد، وظیفه مهم و سنگینی بر عهده دارند.
وی یادآور شد:برگزاری جشن تکلیف دختران در این روز و همچنین سخنرانی افراد آگاه و متعهد در زمینه اهمیت میلاد حضرت معصومه و نقش ارزشمند دختران در جامعه از جمله برنامه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد می تواند، باشد.
پایان پیام/
نظر شما