به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، محسن مصلحی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان شب گذشته در نشستی با خبرنگاران باتاکید بر حمایت از صنایع دستی اظهار داشت:9 هزار کارگاه صنایع دستی در استان اصفهان فعال است که 14 هزار هنرمند در رشته های مختلف صنایع دستی دراین کارگاه ها فعالیت می کنند.
وی ادامه داد: در حال حاضر پروانه کسب برای 872 کارگاه صادر شده و 6 هزار و 102 کارت برای هنرمندان استان اصفهان صادر شده است.
مصلحی افزود: 370 رشته صنایع دستی در کشور وجود دارد که 196 رشته آن مربوط به استان اصفهان است و تاکنون102 رشته از صنایع دستی این استان موفق به کسب نشان اصالت یونسکو شده اند.
وی با تاکید بر برگزاری دوره های آموزشی ویژه صنایع دستی افزود: تاکنون دوره های آموزشی در رشته های مختلف صنایع دستی با حضور اساتید مجرب و هنرمندان برجسته صنایع دستی برگزار کرده ایم.
مصلحی از ثبت ملی سه اثر صنایع دستی استان اصفهان خبر داد و گفت: مخمل بافی و زری بافی برای ثبت جهانی ارائه شده است.
وی در ادامه این نشست با تاکید بر حفظ و نگهداری آثار تاریخی و میراث فرهنگی افزود: نگهداری و حراست از20 هزار و 145 اثر تاریخی این استان نیازمند بودجه و تامین اعتبارات است.
مصلحی، توسعه صنایع دستی و حمایت و نگهداری از میراقث فرهنگی را در توسعه صنعت گردشگری و درآمدزائی ارزی در راستای تحقق حماسه اقتصادی مهم خواند و گفت:بیش از یک هزار و 500 میلیارد تومان در زمینه زیر ساخت های گردشگری اصفهان سرمایه گذاری شده است.
وی گفت: در سال های اخیر سرمایهگذاریهای خوبی در استان انجام شده است اما باید با توجه به قدمت و پیشینه این شهر تاریخی سرمایه گذاری برای زیرساخت های گردشگری را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه باید زمینه جذب گردشگر و توریست را به کشور فراهم آوریم، افزود: دراین راستا رسانه ها رسالت خطیری بر عهده دارند و باید میراث فرهنگی و صنایع دستی را به بهترین نحو معرفی کنند.
وی به تپه اشرف اشاره ای داشت و افزود: این تپه، محوطه باستانی است که در شمال شرق اصفهان قرار دارد و بر اساس اسناد و مدارک تنها تپه تاریخی این شهر است که قرار بود برای کاوش های باستان شناسی این تپه، ردیف اعتباری در نظر گرفته شود که به دلیل قطع اعتبارات، کاوش ها متوقف شد.
مصلحی به احیای میدان امام علی(ع) نیز اشاره ای داشت و گفت: احیای این میدان در توسعه صنعت گردشگری مهم بود چرا که باعث احیای آثار تاریخی آن منطقه شد.
پایان پیام/
نظر شما