نهمین جشنواره قرآنی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی آغاز می‌شود

نهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی از فردا، 14 شهریورماه با حضور 300 متسابق در پنج بخش به مدت سه روز و به میزبانی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی یزد آغاز می‌شود.

 به گزارش خبرگزاری شبستان، نهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی با رقابت نزدیک به 300 متسابق در بخش‌ها و رشته‌های مختلف و به مدت سه روز در شهر یزد آغاز می‌شود.

بنابر این گزارش، مراسم افتتاحیه این مسابقات روز پنجشنبه، 14 شهریورماه ساعت هشت صبح با حضور مسئولان استانی و کشوری دانشگاه جامع علمی، کاربردی برگزار می‌شود.

نهمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه جامع علمی کاربردی در بخش‌های شفاهی، کتبی، ادبی، هنری و پژوهشی برگزار می‌شود که متسابقان در بخش شفاهی در رشته‌های مختلف رقابت سه روزه خود را برگزار خواهند کرد.

در این دوره از مسابقات، متسابقان تنها در بخش شفاهی که با حضور 183 شرکت کننده دانشجو، مدرس و کارمند، برگزار می‌شود، رقابت می‌کنند، این رقابت‌ها در بخش‌های کتبی، ادبی، هنری و پژوهشی پیش از این برگزار و نتایج آن نیز مشخص شده است که در مراسم اختتامیه این مسابقات از افراد برگزیده این رشته‌‌ها تجلیل خواهد شد.

همچنین در بحث داوری این دوره از مسابقات در بخش آقایان قره‌شیخ‌لو، خالقی، آقایی، خاکی و رضیعی و در بخش بانوان نیز نجات صحاف، ایمان صحاف، منگلی و نیاورانی امر قضاوت مسابقات را بر عهده دارند.

حاکی است، نفرات برگزیده بخش‌های کتبی، ادبی، هنری و پژوهشی که پیش از این مشخص شده‌اند، در مراسم اختتامیه و پس از مشخص شدن نفرات برتر بخش شفاهی مورد تجلیل قرار می‌گیرند، همچنین در بخش کتبی در مجموع 24 نفر تجلیل می‌شوند که سهم دانشجویان 12 نفر و سهم کارکنان و مدرسان نیز هر کدام شش نفر خواهد بود. در بخش هنری نیز مجموعاً 18 نفر در مراسم اختتامیه تجلیل می‌شوند.

در بخش پژوهشی نیز در مجموع 16 نفر تجلیل می‌شوند که شش نفر در بخش دانشجویان، چهار نفر در بخش کارکنان و شش نفر نیز در بخش مدرسان هستند. در بخش ادبی نیز که ویژه دانشجویان است 12 نفر تجلیل خواهند شد.

جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌ جامع علمی، کاربردی در بخش شفاهی در رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ یک جزء، حفظ سه جزء پیوسته، حفظ پنج جزء پیوسته، حفظ 10 جزء پیوسته، حفظ 20 جزء پیوسته و حفظ کل قرآن کریم، مداحی «ویژه آقایان» و دکلمه‌خوانی «ویژه بانوان»، در بخش کتبی در چهار رشته فرازهایی از قرآن و عترت(ع)، دیدگاه و سیره معصومین(ع)، مفاهیم قرآن کریم و قرآن‌شناسی برگزار می‌شود.

همچنین در بخش ادبی نیز این مسابقات در رشته‌های شعر، داستان، نمایشنامه‌نویسی و فیلمنامه‌نویسی، در بخش پژوهشی در رشته‌های پژوهش یا کتاب قرآنی، مقاله قرآن و عترت، نرم‌افزار، وبلاگ‌نویسی و در بخش هنری نیز در رشته‌های خوشنویسی، نقاشی، نماآهنگ، عکس و تذهیب برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، نفرات برگزیده این جشنواره به جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان که آبان‌ماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود، راه خواهند یافت.

پایان پیام/

 

کد خبر 289295

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha