به گزارش خبرگزاری شبستان، مراسم اختتامیه دومین کنگره نخبگان فرهنگی و هنری روستا در بخش برادران، نهم شهریورماه در سالن امام علی(ع) پردیس شهید هاشمینژاد مشهد برگزار شد.
بر اساس این گزارش در دومین کنگره نخبگان فرهنگی و هنری روستا، 350 نخبه برادر از 31 استان کشور از 6 شهریور ماه لغایت 9 شهریور در مشهد شرکت کردند.
در مراسم اختتامیه دومین کنگره نخبگان فرهنگی و هنری روستا، حجتالاسلام محمدمهدی ماندگاری، رئیس هیئت مدیره مؤسسه فرهنگی سیره شهدا و استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه در هر روستا، شهر و کشور، مدالآورانی در عرصههای مختلف وجود دارد، عنوان کرد: مدالآوران عرصه جهاد و شهادت در ایران بی نظیر عمل کرده و تعداد این مدال آوران بیشتر از سایر قهرمانان در عرصههای مختلف است.
وی با اشاره به سه مرحله کاشت، داشت و برداشت در کشاورزی تصریح کرد: زندگی نیز شامل این سه مرحله است که باید برای رسیدن به مرحله برداشت به دستورات الهی توجه شود.
ماندگاری شهدا را محصول تربیت دینی مسجدی دانست و ادامه داد: امام خمینی(ره) فرزندان زمان طاغوت را بر اساس قرآن و عترت در مساجد پرورش داده زیرا مسجد پایگاه نظام اسلامی جامعه است.
همچنین حجت الاسلام علی هاشمی، معاون برنامه ریزی و توسعه کانون فرهنگی مساجد با عرض خیرمقدم به نخبگان فرهنگی ـ هنری مساجد روستاهای کشور اظهار کرد: دومین کنگره فرهنگی ـ هنری مساجد روستاهای کشور با برگزاری برنامههای گوناگون و ایجاد کارگروه های مختلف در بخش برادران به پایان رسید و از فردا این کنگره در بخش خواهران اجرا خواهد شد.
وی افزود: افتتاحیه دومین کنگره نخبگان فرهنگی و هنری روستا از فردا 10 شهریورماه با حضور 350 نخبه خواهر از کانون های فرهنگی و هنری مساجد روستاهای استانهای کشور آغاز و تا 13 شهریور ادامه خواهد داشت.
یادآور میشود، در پایان دومین کنگره فرهنگی ـ هنری مساجد روستاهای کشور بخش برادران از نخبگان فرهنگی هنری روستاهای کشور تقدیر به عمل آمد.
که اسامی این نخبگان به شرح ذیل است:
جلیل بشارتی
متولد 1331 – شهر مقدس قم
کارشناس ارشد مدیریت
مشاور اسبق رئیس جمهور و رئیس دفتر مناطق محروم کشور- دارندهنشان سازندگی در سال 1375- پیگیری در زمینه راه اندازی و حمایت از 43 هزار پروژه عمرانی از ابتدای برنامه اول تا کنون.
حجت الاسلام علی چراغی پور
متولد 1351 – ایلام
دارای مدرک تحصیلی حوزوی و دانشجوی کارشناسی فلسفه و حکمت اسلامی
دارای 22 سال سابقه مدیریت فرهنگی در سطح استان ایلام
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان ایلام
مولفه انتخاب: حمایت از طراحی وساخت کانکس های سیار جهت استفاده اعضای کانون های روستایی و عشایری
حجت الاسلام حسن بابانژاد
متولد 1362- بابل
دارای تحصیلات حوزوی به مدت 16 سال
مولفه انتخاب: هشت سال مسئول گروه جهادی سفیر بوده که در محدوده شهرستان های شش گانه محروم جنوب استان کرمان به فعالیت جهادی و تبلیغ معارف دینی پرداخته است.
ولی الله نادعلی زاده
متولد 1357 – روستای خرماکلا شهرستان قائم شهر استان مازندران
مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری شهید گرائیلی مسجدالنبی روستای خرماکلا
مولفه انتخاب: ساخت بزرگترین کانون روستایی کشور در 5 طبقه
احداث اردوگاه تربیتی ویژه اعضای کانون های مساجد کشور
ابراهیم زاکری
متولد 1348 – روستای کردر رضوی شهرستان میناب
مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری امام منتظر(عج) ورستای کردر رضوی شهرستان میناب استان هرمزگان
مولفه انتخاب: تلاش چهار ساله مستمر و پویا و دریافت 18 لوح تقدیر و سپاس در عرصه فرهنگی – کانون نمونه روستایی
فریبا معصومی
متولد 1364 – روستای صالح سرا توابع شهرستان فومن استان گیلان
از جمله توانمندیهای هنرمند معلول گیلانی در کاموا بافی، گلسازی، ملیله دوزی و علاقه مندی ایشان به نقاشی که از سن 11 سالی به این امر مشغول بوده اند.
مولفه انتخاب: هنرمند نمونه عضو کانون های فرهنگی هنری استان گیلان- برگزیده نمایشگاه دستآوردهای توانمندی های کانون های فرهنگی هنری مساجد استان گیلان
مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.
پایان پیام/
نظر شما