جوانان ایرانی مهارت های لازم برای ایفای نقش اول در جهان را فراگیرند

خبرگزاری شبستان: یکی از اساتید حوزه و دانشگاه تصریح کرد: فراگیری انواع مهارت‌هایی که کشورمان را برای ایفای نقش اول در صحنه جهان آماده می‌سازد، امروز مورد نیاز جوانان ایران اسلامی است.

حجت الاسلام سید عبدالباقی اسحاقی، از اساتید حوزه و دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان  از رشت اظهار کرد: امروزه در جهان، انسان‌هایی پیروز هستند که دارای ارزش‌های محکم و استوار باشند به‌طوری که این ارزش‌ها برای آن‌ها به سبک زندگی تبدیل شده باشد.

 

وی ادامه داد: از نسل جوان انتظار می‌رود که عقاید مذهبی، سیاسی و اجتماعی مستحکم و پایداری را برای خود ایجاد کرده و به وسیله آن در این دنیای سریع، حرکت کنند.


این استاد حوزه دانشگاه تصریح کرد: جوانان بایستی توانایی‌های پنهان خود را کاملا تقویت کرده و چشمان خود را به روی واقعیت‌های موجود باز کنند و فراموش نکنند که جوانان آمریکایی، اروپایی، چینی، کره‌ای، هندی و… رقبای سرسخت و نیرومند هستند و قصد دارند قهرمانان و رهبران دنیای آینده باشند.

 

جوانان زبان‌های خارجی را برای برقراری با سایر ملت‌ها فراگیرند

وی با اشاره به شروط مورد نیاز جوانان برای پیشی گرفتن از رقبای جهانی در کشورهای مختلف خاطرنشان کرد: دانشجویان و دانش پژوهان برای برقراری ارتباط با سایر ملت‌ها باید فراگیری زبان‌های خارجی همچون انگلیسی، عربی و اسپانیایی را در رأس امور آموزشی خویش قرار دهند.

 

رئیس هیئت مدیره خانه مطبوعات استان گیلان تاکید کرد: با اطمینان می‌توان گفت که اگر در سطح جهانی، صاحب قدرت اقتصادی و سیاسی مناسبی شویم، تعداد زیادی از مردم دنیا به آموختن زبان فارسی روی خواهند آورد اما در شرایط کنونی ایرانیان باید در یادگیری سایر زبان‌ها، کوشش فراوان داشته باشند تا بتوانند در صحنه‌های بین المللی فعالانه حضور یابند.

 

این استاد سطح عالی حوزه یکی دیگر از شروط پیشرفت جوانان در زمینه‌های علمی را توانایی استفاده کامل از رایانه عنوان کرد و افزود: اکنون در تمام دنیا، رایانه در زمره ابزار مورد نیاز خانه، مدرسه و تقریبا تمام محیط کار قرار دارد.


جوانان از کار در مناطق سخت و دشوار استقبال کنند

 وی تصریح کرد: به طور خلاصه باید گفت فراگیری انواع مهارت‎هایی که کشورمان را برای ایفای نقش اول در صحنه جهان آماده می‌سازد، امروز مورد نیاز جوانان است.

 

حجت الاسلام اسحاقی، افزایش استعداد از راه‌های گوناگون، بالا بردن سطح اعتماد به نفس در دشواری‌ها و تردیدها و تقویت نیروی اراده برای مقابله با هر فرد و موقعیتی که شما را تهدید می‌کند را از جمله این مهارت‌ها ذکر کرد.

 

این استاد حوزه دانشگاه یادآور شد: جوانان باید تلاش کنند تا از کار در مناطق سخت و دشوار استقبال کنند و در آنجا به کسب مهارت و تجربه بپردازند زیرا اگر کسی تحمل و توان انطباق با ماموریت‌های دشوار را داشته باشد، یقینا به هر جای دیگری که قدم گذارد، موفق خواهد بود.

 

باید از الگوبرداری غلط و بدون قید و شرط از غرب پرهیز کنیم

وی با اشاره به نشانه‍های نابودی تمدن‌ها در جهان کنونی، ابراز داشت: پاره‌ای از پدیده‌های جدید دنیا را می‌توان نشانه‌های نابودی تمدن‌ها و فرهنگ‌های بزرگ نامید در واقع با پدید آمدن این علامت‌ها، خلاقیت جوامع ضعیف شده، اخلاقیات رو به زوال می‌رود و فلسفه «خوش باشیم» در کل جامعه رواج می‌یابد.

 

حجت الاسلام اسحاقی خاطرنشان کرد: امروز مشاهده می‌کنیم بسیاری از مردم دنیا و حتی روشنفکران واقع بین، نگرانی خود را نسبت به رواج تفکراتی نظیر «ما به مشکلات دیگران چه کار داریم؟»، «اصلی ترین چیز در زندگی، فقط آسایش ماست»، «مشکل شما به من ربطی ندارد» و… در جامعه معاصر آمریکا، اروپا و ژاپن، صریحا ابراز داشته‌اند.

 

مدیر مسئول هفته نامه اصلاح یادآور شد: بی‌تردید ما موظفیم تا حد امکان از ملت‌های پیشرفته، دانش و صنعت بیاموزیم ولی هیچ نیازی نداریم که موارد زیان آور و منفی را هم از آنان الگو برداری کنیم.

 

وی با اعلام خطر در رابطه با پذیرش بدون قید و شرط هر سبک و روش غربی به جوانان، گفت: جوان‌های این مرز و بوم، به علت برخورداری از آموزه‌های دین مقدس اسلام، سابقه تمدنی بسیار درخشان و پند گرفتن از حوادث تلخ تاریخی نیازی به تقلید از روش‌های نامطلوب و غیرصحیح ندارند بلکه تنها نیازی واقعی آنان، رقابت کردن با رقیبان ناشناخته است.

 

پایان پیام/

کد خبر 288664

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha