جوانان کانون های مساجد افسران سپاه ولایت هستند

خبرگزاری شبستان: نماینده ولی فقیه در بوشهر گفت:جوانانی که در کانون های فرهنگی هنری مساجد فعالیت می کنند، افسران سپاه ولایت هستند لذا باید این نگاه اصیل را به سایر اقشار جامعه نیز تسری داد.

به گزارش خبر گزاری شبستان از مشهد، آیت الله صفایی بوشهری، نماینده ولی فقیه در بوشهر در جمع شرکت کنندگان این کنگره با اشاره به این که با آسیب شناسی دوران صدر اسلام می توان آسیب های هر نظام سیاسی در جهان را شناسایی کرد، اظهار کرد: حضرت علی (ع) شخصیتی است که مسلمانان جهان اسلام بر عدالت محوری، اوج معرفت، عرفان و خدا داری ایشان اتفاق نظر دارند اما زمانی که رهبری جامعه را به اصرار خود مردم پذیرفتند، چهار گروه قاسطین، ناکسین، مارقین و ساکتین مقابل نظام رهبری و سیاسی ایشان قرار گرفتند.


وی با بیان اینکه با بررسی شرایط حال می توان شرایط آینده را تحلیل کرد، افزود: قاسطین افراد قدرت طلب و خواهان قدرت سیاسی به هر قیمت بودند به گونه ای که حاضر بودند نظام را دچار آشوب کرده، جنگ و فشار اقتصادی امنیتی را بر آن تحمیل کنند و حتی به دنبال آن بودند نظام اسلامی را متزلزل سازند تا به قدرت برسند اینها به شدت دارای انگیزه رسیدن به قدرت بودند و در واقع حیات خود را در قدرت می دیدند.


این عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با تصریح این نکته که قاسطین در شام حضور داشتند و با اندیشه رسیدن به قدرت و سقوط حکومت امیرالمؤمنین علی(ع) جنگ صفین را راه انداختند، بیان داشت: حضرت علی(ع) در جنگ صفین به سران قاسطین بارها نامه نوشتند تا فرصتی برای گفتگو فراهم کنند اما آنها با مستمسک قرار دادن قتل عثمان ـ خلیفه سوم ـ موجب شدند خون بسیاری از مسلمان ها ریخته شود ولی همین افراد بعد از آنکه به حکومت رسیدند قصاص قاتل عثمان را فراموش کردند،چون هدف چیز دیگری بود.


آیت الله صفایی بوشهری، گروه دوم را فرصت طلبان و رانت خواران نامید و ادامه داد: این افراد اقتصاد جهان اسلام را تحت تأثیر قرار می دادند به نحوی که تنها یکی از این افراد هزار دینار عایدی مستقلاتش بود با این وجود وقتی دیدند حضرت علی(ع) بر اساس عدالت و نیازهای جامعه بیت المال را تقسیم می کنند، مقابلش ایستادند و جنگ جمل را راه اندختند و برای آنکه اقدام خود را هم موجه جلوه دهند، عایشه ام المؤمنین را با خود همراه کردند.


وی گروه سوم را مارقین نامید و درباره آنها عنوان داشت: مارقین آدم های ساده لوح و مقدس معاب بودند که نماز از همه چیز برایشان حتی به قیمت از بین رفتن جامعه اسلامی مهم تر بود. به عبارت دیگر چون این افراد عقل سیاسی نداشتند با ایجاد موج سیاسی، ساحل فکری شان به سمتی می رفت که سناریو نویس ها آن را طراحی کرده بودند به همین جهت می بینیم که این افراد جنک نهروان را راه می اندازند و بسیاری در آن کشته می شوند.


نماینده ولی فقیه در بوشهر درباره گروه چهارم که ساکتین هستند، خاطر نشان ساخت: ساکتین هم افرادی بودند که وقتی حجمه های وارده به ولی و رهبرشان را دیدند سکوت اختیار کردند، چون دنیایشان به خطر می افتاد، لذا آنان گفتند نه حق طلب هستیم و نه طرفدار باطل، البته وقتی از حق حمایت نکنی خود نوعی باطل است.


به گزارش ستاد خبری دومین کنگره سراسری نخبگان فرهنگی هنری مساجد روستا، وی وجه مشترک این چهارگروه را ولایت مداریشان دانست و یادآور شد: طرفداران این چهار گروه به ولایت و رهبری نظام، اعتقاد یا التزام عملی نداشتند به همین خاطر طی پنج سال، تعداد چهار جنگ را به حضرت علی (ع) تحمیل کردند و بعد از مدتی نیر ایشان را به شهادت رساندند.


این عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه در تاریخ ادیان هر جامعه ای که ولایتمدار بوده، از اقتدار خاصی هم برخوردار بودند، تصریح کرد: خداوند در آیه 18 سوره حشر درباره سلوک زندگی انسان می فرماید که انسان باید همواره پنج نکته ایمان، مراقبت از تقوی، نگاه فرا دنیایی داشتن، گناه نکردن در محضر خدا و غفلت نکردن از یاد خدا را برای سلوک زندگی خود مد نظر قرار دهد .
 

پایان پیام/

کد خبر 288017

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha