به گزارش خبرنگار شبستان، سیدعلی ریاض رییس مرکز پزشکی جمعیت هلال احمر در همایش پزشکی حج سال 92 گفت: امسال 500 نفر در قالب کادر بهداشت و درمان در قالب 280 پزشکی عمومی و 220 نفر در دو بیمارستان مکه و مدینه با تمام تخصص های لازم به زائران خدمات ارایه خواهند کرد.
وی با اشاره به تجهیز تمام مراکز و آمبولانس ها به تجهیزات لازم اظهار کرد: 120 تن دارو و تجهیزات قبل از ماه مبارک رمضان به عربستان ارسال شده است.
وی با بیان اینکه مبحث کرونا از پنل های علمی این همایش مورد بحث قرار خواهد گرفت گفت: همچنین آموزشهای فشارخون و تمام مباحث موردنظر در همایش امروز به بحث گذاشته می شود.
وی ادامه داد: همچنین از تمام زمینه های آموزشی شامل بروشور، مجله، تصویر صندلی پشت پرواز، کادر تندرستی پرواز ، پیامک و برنامه های صداوسیما و انیمیشن نیز آماده است که برای اطلاع رسانی به زائران در دسترس آنان قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته توسط این مرکز اظهار کرد: از جمله اقدامات صورت گرفته این است که سال گذشته 14 نفر دوره MPH پزشکی حج را در دانشگاه تهران شروع کرده و سال آینده اولین فارغ التحصیلان این رشته را خواهیم داشت.
وی همچنین از قول مساعد وزارت بهداشت برای انجام مقدمات دوره PHD برای این رشته خبر داد و گفت: همچنین مجوز مجله علمی را از وزارت ارشاد و بهداشت گرفته ایم که اولین شماره آن با 7 مقاله علمی مرتبط چاپ خواهد شد.
ریاض همچنین از رییس جدید سازمان حج و زیارت خواست تا درخصوص مراکز پزشکی بخش خصوصی وزارت بهداشت و سازمان حج و زیارت تدابیر لازم را انجام دهد چرا که درگیر تزلزل مدیریتی است.
وی خاطرنشان کرد: هیچ مشکلی در مورد ویروس کرونا نداریم و تمامی هشدارها داده شده که اگر زائران انها را رعایت کنند مشکلی برایشان پیش نخواهد آمد.
به گفته رییس مرکز پزشکی حج هلال 50 درصد کادر پزشکی با تجربه هستند و سابقه حضور در حج را نیز دارند.
پایان پیام/
نظر شما