سید مهدی سیف، داور بین المللی و استاد پیشکسوت قرآن، در حاشیه برگزاری آیین افتتاحیه سال تحصیلی 92-93 حوزه علمیه مهدوی، با اشاره به تأثیر حضور اساتید قرآنی در آموزش به طلاب حوزه های علمیه، به خبرنگار قرآنی خبرگزاری شبستان گفت: مهم ترین درس حوزه های علمیه درس قرآن و آشنایی با مضامین کلام الهی است که به هر دلیل، این موضوعات مورد غفلت واقع شده است، گسترش فضاهای آموزش قرآنی باید با توجه و تعمیق بیشتر مورد بررسی قرار گیرد که حضور اساتید مجرب جامعه قرآنی کشور برای تدریس قرآن در حوزه های علمیه بسیار راهگشا خواهد بود.
همچنین نظرات، سخنان و توصیه های مقام معظم رهبری برای قرآنی شدن فضای حوزه های علمیه بسیار موثر بوده و ایشان همواره تأکید دارند که قرآن باید به حوزه های علمیه بازگردد.
داور بین المللی کشورمان با اشاره به جایگاه طلاب ولزوم آشنایی هرچه بیشتر آنها با قرآن کریم اظهار کرد: امیدواریم خدا توفیق دهد بیشتر حق قرآن ادا و به طور دائم با آن ارتباط برقرا کنیم و در آینده نیز شاهد گسترش سواد قرآنی کشور و تبدیل آن به اولین رسالت یک طلبه باشیم.
وی با اشاره به حضور خود به عنوان مدرس علوم قرآنی در کلاس های آموزشی حوزه های علمیه تصریح کرد: افتخار بزرگی است که در خدمت طلاب، به امر آموزش مباحث قرآنی مشغول هستم و در سال تحصیلی 92-93 تدریس قرآن، ویژه دانش آموختگان سال اولی حوزه علمیه مهدوی را برعهده خواهم داشت.
سیف اذعان کرد: باید برای تدریس علوم قرآنی ویژه طلاب سال اولی تمرکز بیشتری کرد، همچنین امیدواریم در آینده ای نزدیک، مباحث فقه، اصول و دروس دیگر حوزه متکی بر آموزه های قرآنی پیش برود.
وی با اشاره به راهکارهای ترویج حفظ قرآن در حوزه های علمیه عنوان کرد: من معتقد هستم حفظ قرآن تنها به شکل مسابقات قرآنی نیست و بر خلاف اذعان عموم که چنین تفکری دارند می توان حفظ قرآن را به طور ویژه در حوزه های علمیه با شیوه های مختلفی پیش برد.
داور بین المللی کشورمان افزود: طلبه باید طوری قرآن را حفظ کند که در منبر و سخنرانی ها با تسلط از آیات استفاده کند.
پایان پیام/
نظر شما