به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، احزاب جلسات ماهانه خود را در این هفته برگزار کردند.
بنام جامعه روحانیت موضع گیری نکنید
جلسه شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز شب گذشته با حضور آیتالله مهدویکنی دبیرکل و اکثر اعضا برگزار شد. در این جلسه مسائل داخلی و بین المللی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
آیتالله مهدویکنی دبیرکل جامعه روحانیت مبارز در این جلسه از برخی از اعضا خواست تا بهنام جامعه روحانیت موضعگیری نکنند.
حمایت جامعه اسلامی از کوهکن
همت بیگمرادی عضو شورای مرکزی جامعه اسلامی نمایندگان ادوار مجلس گفت: در این جلسه که سید محمد حسینی وزیر ارشاد دولت دهم و ابراهیم عزیزی معاون سابق رئیسجمهور حضور داشتند، در خصوص انتخاب رئیس دیوان محاسبات بحث و بررسی شد و این جامعه حمایت خود را از محسن کوهکن بهعنوان یکی از گزینههای ریاست دیوان محاسبات اعلام کرد.
وی اضافهکرد: در جلسه شورای مرکزی مقرر شد درباره گزینه مورد حمایت این تشکل برای ریاست دیوان محاسبات با رئیس و نمایندگان مجلس رایزنی کنیم و حرکت اولیه از شب گذشته آغاز شد و در تلاشیم به زودی با علی لاریجانی و نمایندگان صحبت کنیم.
خانه احزاب نباید در اختیار اصلاح طلبان تندرو قرار بگیرد
نجابت همچنین در خصوص فعالیت مجدد خانه احزاب، تصریح کرد: خانه احزاب نباید در اختیار تندروها قرار گیرد، ما مدیریت آنها در این خانه تجربه کردهایم .اگر میخواهد در دوره جدید در قالب هیئت مدیره تشکیل شود، باید مراقب بود تا نیروهای افراطی و تندرو در این خانه حضور پیدا نکنند این ها به راحتی تسلیم غرب و دشمن میشوند لذا نباید بگذاریم اشتباهات گذشته در خانه احزاب تکرار شود.
وی خطاب به دولت یازدهم و مسئولان وزارت کشور گفت: باید اول به اصلاحیه قانون احزاب اصلاحیه بزنید تا کسی نتواند خلاف قانون عمل کند بعد به فکر فعالیت مجدد خانه احزاب باشیم.
دروغ و ریا نتیجه دوری از اعتدال است
آیتالله هاشمی رفسنجانی، دروغ، ریاکاری، خلفوعده، دشمنتراشی، ایجاد فضای امنیتی، ناهنجاریهای اجتماعی و اقتصادی مانند تورم، گرانی و بیکاری را نتیجه دوری از اعتدال دانست و گفت: با انتخاب میانهروی اسلامی توسط مسئولان، مردم به صورت طبیعی مسائل را در دست میگیرند که مصداق کامل استفاده از خردجمعی است.
وی با اشاره به نشانههای علاقمندی کشورهای منطقه برای ایجاد مجدد ارتباط با جمهوری اسلامی ایران گفت: بکارگیری عقلانیت دیپلماتیک، اصلی مهم در سیاست خارجی است و تاکنون دولت نشان داده که تمام برنامهها در راستای منافع ملی و رعایت اصل احترام متقابل است.
ریشه اعتدال عقلانیت و علم است
رئیس دفتر رئیس جمهور به جلسه اعضای هیئت دولت با مقام معظم رهبری اشاره کرد و اظهار داشت: مقام معظم رهبری نسبت به اجرایی نشدن اصل 44 قانون اساسی انتقاد کردند که این امر نشان میدهد اگر ما به اندیشمندان اجازه دهیم تا به انتقاد سازنده بپردازند، مسیر انقلاب اسلامی با پیشرفت مواجه خواهد بود.
نهاوندیان ریشههای اعتدال را علم، اخلاق و عقلانیت برشمرد و گفت: وظیفه مدیران کاهش التهاب در کشور است.
وی در این همایش گفت که پس از انتخابات 24 خرداد میزان شکایت مردم به دستگاه قضایی 20 تا 30 درصد کاهش یافته و این نشاندهنده این است که مردم بعد از رای دادن احساس آرامش پیدا کردند.
رئیس اتاق بازرگانی در ادامه سخنان خود به تبیین مفهوم اعتدال در معنای اقتصادی آن پرداخت و گفت: در اقتصاد باید به 3 اصل تعامل،تعادل و عدالت توجه کنیم و دولت اعتدالگرا وظیفه دارد که از تعادل در بازار حراست کند.
مناظره ها ادامه پیدا کند
حبیبی همچنین با تبریک هفته دولت بیان داشت: مقام معظم رهبری خواستار دولتی بودند که نقاط ضعف دولتهای قبل را نداشته باشد و نقاط قوت را حفظ کند. ایشان به عنوان کشتی بان انقلاب اسلامی در دیدار هفته دولت خود در سال گذشته نقاط قوت و ضعفی را برشمردند که انتظار می رود مورد توجه جدی دولت فعلی قرار گیرد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: معیشت قشرهاى متوسط و ضعیف ، عدم توجه به اقتصاد دانش بنیان و اتکای بیش از اندازه به نفت از جمله نقاط ضعفی است که باید در اولویت اصلاح قرار گیرند.
وی جاودان شدن دولت رجایی و باهنر را معطوف به خلوص الهی آنها در خدمت به مردم و عدم صرف وقت برای انتقام از رقیب سیاسی ساقط شده دانست و گفت: برخی سعی بر حاشیه آفرینی برای دولت جدید دارند که اگر تدبیر لازم اتخاذ نگردد، بار دیگر کشور شاهد منازعات قوا خواهد شد. حبیبی با اشاره به برنامه تلویزیونی مناظره اظهار داشت: مایه خرسندی است که پس از سالها حزب گریزی و منفی انگاری در خصوص تحزب، سیمای جمهوری اسلامی فرصت خوبی را به این حلقه مفقوده نظام مردمسالاری کشورمان اختصاص داد و امیدواریم با پرداخت بهتر رسانه ها به این موضوع دغدغه معماران انقلاب اسلامی پس از سالها مهجوریت به جایگاه اصلی خویش بازگردد.
حساسیتهای سلبی مانع رایآوری 3 وزیر شد
محمدرضا باهنر دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در اجلاس ماهانه این تشکل با بیان اینکه روحانی کابینه خوب و توانمندی را به مجلس معرفی کرد، اظهار داشت: مجلس نیز بسیار خوب برخورد کرد و میتوانستیم مانند مجالس دوم، چهارم و پنجم حزبی عمل کنیم و بگوییم که ما به چپها و یا کارگزارانیها رای نمیدهیم و فقط به راستها رای میدهیم.
وی ادامه داد: کشور به کابینه معتدل، توانمند و با تجربه سنگین نیاز داشت و این مشخصهها در کابینهای که روحانی به مجلس معرفی کرد دیده میشد.
پایان پیام/
نظر شما