به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، اصغر امیرنیا، مدیرکل مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در جمع خبرنگاران گفت: یکی از مهمترین برنامه های ما در این مرکز، استاندارد سازی نگارخانه ها با توجه به عرضه و تقاضا از سوی هنرمندان و هنردوستان است.
وی افزود: در کشور ما هنر تجسمی رشد و گسترش از لحاظ کمی و کیفی پیدا کرده، هر چند هنرمندان می دانند که این کار برای دلشان است و هیچ درآمدزائی خاصی ندارد.
امیرنیا تصریح کرد: نگارخانه ها به سمت و سوی گستره اسلامی براساس آموزه های دینی پیش می روند و این کار در واقع کسانی که در زمینه نگارخانه ها سرمایه گذاری می کنند، یا تمکن مالی دارند و یا خواب سرمایه دارند و در واقع به عرصه هنرهای تجسمی کمک شایانی می کنند.
وی ادامه داد: هنرمندان و پیشکسوتان عرصه هنر و سرمایه گذاران در این بخش می توانند از لحاظ قانونی نسبت به ثبت و ایجاد نگارخانه اقدام نمایند و ما نیز در مرکز، تسهیلات لازم برای نمایش، فروش و تسهیلات بانکی فراهم می کنیم.
امیرنیا گفت: در این نگارخانه ها، بزرگان هنرهای تجسمی دور هم جمع می شوند و این مکان ها در واقع اهمیت این مکان ها را می رساند و از سوی دیگر دغدغه هنرمندان را کاهش می دهد.
مدیر کل مرکز هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: هنرهای تجسمی در واقع اصالت هنر است و ماندگاری بالائی دارد و هر زمان که به آن نگریسته شود، یک نوع طراوت روحی و آرامش و تازگی در آنها دیده می شود.
به گفته وی، یک اثر هنری بعد از مدتی که خریداری شد، به علت ارزش و ماندگاریش قیمتش افزایش خواهد داشت، زیرا در واقع در آثار هنرهای تجسمی، باور، اعتقادات و درک ها به خوبی نشان داده می شود.
امیرنیا با اشاره به وجود بیش از 410 نگارخانه در کشور، گفت: از این تعداد یکصد و 61 نگارخانه به ثبت رسیده و 254 نگارخانه دیگر هنوز ثبت نشده داریم که این تعداد شامل ادارات و مراکزی است که مجتمع های فرهنگی و هنری مخصوص خود دایر کرده اند.
وی یادآور شد: گالری ها مانند سایر فضاهای فرهنگی نیستند و کسانی که عاشق به معنای واقعی درهنر هستند وارد این فضاها می شوند و فعالیت های هنری خود را انجام می دهند.
امیرنیا تاکید کرد: زمینه فعالیت هنرهای تجسمی باز است و از سوی دیگر منافع زیادی علاوه بر سرویس دهی از سوی وزارت، دارد.
پایان پیام/
نظر شما