به گزارش خبرگزاری شبستان، حمید شاه آبادی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: از ویژگی های جشنواره تجسمی گرگان این است که هنرمندان در مدت زمان برگزاری جشنواره آثار را خلق می کنند و در مرحله انتخاب آثار هنری، آثاری که در طول برگزاری و در فضای جشنواره خلق شده اند داوری می شوند.
وی ادامه داد: در این جشنواره از هر استان در هر رشته هنری یک نفر از جوانان مستعد استان انتخاب شده و در طول سه روز زیر نظر اساتید به خلق آثار هنری می پردازند و آثار تولید شده، داوری و برگزیدگان آن معرفی خواهند شد.
به گفته وی، این رویداد باعث می شود که پتانسیل کشور در حوزه هنرهای تجسمی شناسایی شود و سیاستگذاران و برنامه ریزان فرهنگی این حوزه می توانند از داشته های انسانی هر استان مطلع شده و بر اساس آن برنامه ریزی کنند.
معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: ما اگر بخواهیم در سال 1404 در حوزه هنرهای تجسمی به نقطه مطلوب سند چشم انداز برسیم باید بدانیم که در آن زمان چه کسانی نقش آفرین این حوزه هستند و این نقش آفرینان در این جشنواره به نوعی از بین جوانان 16 تا 22 سال شناسایی می ششده و در زیر نظر اساتید آثار هنری را خلق می کنند.
شاه آبادی ادامه داد: در این جشنواره در هر استان وزن و استعداد های حوزه تجسمی به تفکیک مشخص خواهد شد و مدیران کل ارشاد می توانند با استفاده از آمار به دست آمده نقاط ضعف و قوت هر یک از 9 رشته این حوزه را بهتر بشناسند و برای آنها برنامه ریزی لازم را بکنند.
وی در ارتباط با حمایت از هنرمندان برگزیده جشنواره هنرهای تجسمی جوانان گفت: مسلما برگزیدگان مورد حمایت قرار خواهند گرفت و همین که یک برگزیده از میان تمام هنرمندان کشور شناسایی شده و به عموم مردم و جامعه هنری و مسئولین کشور معرفی می شود دارای اهمیت است.
وی ادامه داد: برگزیده شدن در این جشنواره و درج نام این جوانان در کتاب سال منجر به رجوع دستگاه های مختلف کشور به برگزیدگان این جشنواره خواهد شد و نهادهای مختلف سفارش آثار به او می دهند و همچنین خود هنرمند به خودباوری لازم در این زمینه خواهد رسید.
پایان پیام/
نظر شما