پاکدستی و قدرت تعاملی در استان را مهم ترین شاخص های انتخاب استانداران

خبرگزاری شبستان: رحمانی فضلی داشتن مشی اعتدال، سابقه مفید، مقید به برنامه های رئیس جمهور، پاکدستی و قدرت تعاملی در استان را مهم ترین شاخص های انتخاب استانداران برشمرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، رحمانی فضلی، وزیر کشور در برنامه گفتگوی ویژه خبری شنبه شب شبکه دوم سیما، خاطر نشان کرد: استاندار باید تلاشش برای خدمت به مردم، و برنامه های رئیس جمهور را نیز قبول داشته باشد.
وی افزود: استاندار نباید خود و نزدیکانش پرونده مالی نداشته باشند و از سوی دیگر باید بتواند با دستگاههای استانی و ملی، نماینده ولی فقیه در هر استان و بویژه مردم بر اساس قانون تعامل جدی داشته باشد.
رحمانی فضلی با بیان اینکه در انتخاب استانداران تحت فشار هیچ گروهی یا جریانی نبودم افزود: هیچ ستادی نیز در خارج از وزارت کشور برای استانداران تشکیل نشده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر ضرورت اصلاح ساختار وزارت کشور گفت : تغییر ساختار را از نخستین روزهای مسئولیت آغاز کرده ایم که بر این اساس مثلاَ معاونت عمرانی به معاونت توسعه وعمران شهری و روستایی تغییر خواهد کرد و بخش فرهنگی نیز به معاونت فرهنگی وزارت ارتقاء می یابد و از سوی دیگر معاونت امور هماهنگی اقتصادی استانها نیز تشکیل خواهد شد.
رحمانی فضلی همچنین گفت : اتاقهای فکر و کانونهای اندیشه را برای استفاده از نظریات صاحب نظران و قشرهای گوناگون جامعه به منظور بهبود برنامه های مربوط ایجاد خواهیم کرد .
وزیر کشور در ادامه توجه به آمایش سرزمینی را یکی از مهمترین برنامه هایش عنوان کردو گفت : اگر چه در حوزه آمایش سرزمینی مطالعاتی صورت گرفته اما در عمل برنامه آمایش سرزمینی در همه استانها به صورت کامل پیاده نشده است بنابراین نیازمند مطالعات جامع سپس تخصیص بهینه منابع در این زمینه هستیم تا حوزه های سرزمینی کشور مکمل هم باشند که نتیجه اش افزایش بهره وری و توسعه روز افزون خواهد بود .
رحمانی فضلی با اشاره به حوادث غیر مترقبه و ضرورت مقابله با آن گفت : باید سازمانهای مسئول در این زمینه در حوزه پیشگیری و جبران بطور کامل آماده باشند البته بخشی از نواقص به مشکلات قانونی بر می گردد که باید با کمک مجلس آن را رفع کرد .
وی گفت : باید نظام بیمه جامع وقدرتمندی را با کمک بخش خصوصی تعریف و عملیاتی کرد تا مردم کمتر دچار مشکل شوند و آسیب ها نیز کاهش یابد .
وزیر کشور در عین حال ارتقاء آگاهی های عمومی ، افزایش بودجه ، توجه به مسایل فرهنگی بویژه با استفاده از رسانه ها با محوریت رسانه ملی را در این زمینه موثر دانست.
رحمانی فضلی توجه به آسیب های اجتماعی و مقابله با آن را از برنامه های اصلی اش عنوان کردوگفت : هر رفتاری که باعث انحراف سبک زندگی برگرفته از اخلاق مناسب و متناسب با شان ملت ایران باشد آسیب محسوب می شود.
وی با اشاره به افزایش طلاق وهمچنین اعتیاد و تاثیر آن بر جامعه گفت : باید آسیب های اجتماعی را کالبد شکافی و آن را کاهش داد.
وزیر کشور تاکید کرد : در ابتدا نیازمند مقابله با رشد آسیب ها و سپس بهبود روند هنجاری آن هستیم تا هم ناهنجاریها کاهش یابد و هم مشکلات را به حداقل برسانیم .
رحمانی فضلی گفت : خوشبختانه در مبارزه با مواد مخدر در طول سالیان گذشته اقدامات مناسبی در مرزهای کشور صورت گرفت که این کار را نیز جدی تر از گذشته در مرزها پیگیری خواهیم کرد.
وزیر کشور درباره احزاب نیز گفت : احزاب قبل از انقلاب جایگاه مردمی نداشتند و پس از انقلاب نیز در این زمینه فراز و فرودهایی را شاهد بودیم و امروز نیز احزاب فراوانی داریم.
رحمانی فضلی ادامه داد : معتقدم وزارت کشور نباید کار سیاسی و سیاسی کاری داشته باشد بلکه باید مدیریت سیاسی کند یعنی فضای سیاسی را شفاف ، پاسخگو ، مسئولیت پذیر، قاعده مند و قانونمند کند تا نتیجه آن تعمیق بینش سیاسی و رفتار سیاسی معقول در کشور باشد.
وی از جریانها، گروهها واحزاب سیاسی خواست در فعالیت های خود قانون ، اخلاق ، منافع ملی و رضایتمندی مردم را محور فعالیت های خود قرار دهند.
وزیر کشور گفت: تلاش خواهیم کرد با نشست های دوره ای با احزاب ، نشریات و صاحبان اندیشه های سیاسی، محیط سیاسی را قانونمند ، معتدل و ضابطه مند کنیم.
پایان پیام/

کد خبر 285630

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha