به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام سید ابوالحسن حسن زاده، امام جمعه موقت اهواز، در جلسه شورای اداری استان که با محوریت تجلیل از خادمان مردم در دولتهای نهم و دهم برگزار شد، ثبات مدیریتی، زنده کردن شعارهای انقلاب اسلامی و حرکت در این مسیر را یکی از دلایل پیشرفت استان در دولت های نهم و دهم دانست و گفت: عقب ماندگی هایی در خوزستان وجود دارد که در جهت رفع این مشکلات به توجه ویژه نیازمندیم.
وی ارتقای پایه های آموزشی و علمی را بخشی از فعالیت های دولت در خوزستان عنوان کرد و ادامه داد: تقویت بنیه علمی و آموزشی در استان یکی از اقدامات برنامه ریزی شده استانداری خوزستان است و همچنین در حوزه های دیگر بسیاری از مدیران استان حائز رتبه های برتر در کشور هستند.
وی با بیان اینکه خوزستان از ذخایر نفت و گاز فراوانی برخوردار است ولی روستاهایی با محرومیت های بسیار زیاد نیز در کنار این تأسیسات وجود دارند که باید در این زمینه بیشتر تلاش شود، افزود: اگر همدلی، صمیمیت، صفا و یکدلی در بین مدیران استان، نمایندگان مجلس، ائمه جمعه و مسئولان خوزستان وجود داشته باشد، بی شک خروجی کار منجر به خدمت به مردم خواهد شد.
سردار حسن شاهوارپور، فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان، نیز با اشاره به اینکه در حال حاضر بهترین دوران را پس از پیروزی انقلاب اسلامی به لحاظ امنیتی و دفاعی می گذرانیم، تصریح کرد: آنها که به منافع ملی کشور ایران اعتقاد دارند باید ایثارگرانه وارد عرصه شوند و نظام اسلامی را یاری رسانند.
وی با بیان اینکه نظام اسلامی توانسته در راستای منافع ملی مردم را به صحنه بیاورد، اضافه کرد: کمک گرفتن نظام اسلامی در دوران دفاع مقدس از مردم یکی از نمونه های بارز حضور ملت ایران برای دفاع از منافع ملی است و دشمنان در اقدامات خود علیه جمهوری اسلامی ایران وارد موارد سخت از جمله جنگ نظامی نمی شوند.
شاهوارپور تأکید کرد: علاوه بر منافع ملی، منافع فراملی نیز وجود دارد که برای نظام جمهوری اسلامی ارزشمند است و مواردی مانند دفاع از مظلومان، مستضعفین و آنهایی که تحت ظلم قرار دارند، از جمله منافع فراملی است و در این حوزه حتی اگر به قیمت هزینه های سنگین مانند تحریم باشد، باز هم جمهوری اسلامی در حوزه منافع فراملی محکم ایستاده است.
وی با اشاره به اینکه دولت نهم و دهم عرصه خدمتگذاری به ملت شریف ایران اسلامی بوده، اذعان داشت: اوج اقدامات در خوزستان در دولت های نهم و دهم بوده و توسعه جاده ای و ریلی، زیرساخت های مسکن، زیرساخت های فرهنگی در بخش های مختلف حسینه ها، مساجد، حوزه های علمیه و..، بهینه سازی روستاها و توسعه روستایی، بخشی از این اقدامات است.
پایان پیام/
نظر شما