اکبر نیکزاد، استاندار اردبیل در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اردبیل با تبیین نقش مسجد در جامعه، اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران بر پایه و اساس حرکت انقلابی و اعتقادات مردم شکل گرفته است که محل بروز و ظهور این اعتقادات مساجد هستند.
وی با بیان اینکه اسلحه حضرت امام (ره) در مبارزه با رژیم طاغوت اعتقادات اسلامی اش بود، افزود: جایگاه مسجد در کشور ما و جهان اسلام جایگاهی ویژه است و بها دادن به مسجد و اماکن مذهبی در حقیقت بها دادن به اعتقادات مردم است.
نیکزاد با اعلام این مطلب که امروزه مساجد با کارکردهای مختلف و جند منظوره احداث می شوند، بیان کرد: افراد جامعه به خصوص جوانان با حضور در مسجد هم با مسائل مذهبی و اعتقادی و هم با بحث های علمی و مطالعاتی دنیا آشنا می شوند که در این خصوص لازم است مساجد از هر لحاظ غنی و کمبودی از لحاظ محتوایی نداشته باشند.
استاندار اردبیل تبادل افکار بین افراد جامعه در مسجد را یادآور شد و گفت: منزلت و جایگاه مساجد در کشور ما و جهان اسلام بالا و مقدس است و وظیفه ما در مقابل این عظمت حضور پرشور، اجرای برنامه ها و مراسمات باشکوه دینی و فرهنگی، ترویج دین اسلام و افزایش معنویت جامعه است.
این مسئول با اشاره به این مطلب که در استان اردبیل بیشتر هزینه های ساخت مسجد بر دوش کمک های مردمی است، تصریح کرد: امروزه جای خوشحالی دارد که اکثر مساجد چندمنظوره احداث شده و به عنوان مجتمع های فرهنگی، دینی و مذهبی استفاده می شود.
خوشحالم در دوران استانداری بنده کلنگ احداث چند مسجد و مصلی به زمین خورده است
نیکزاد با بیان اینکه خوشحالم در دوران استانداری بنده کلنگ احداث چند مسجد و مصلی به زمین خورده است، خاطر نشان کرد: ما در عمل به وظیفه خود در برابر مسجد هنوز با جایگاه مطلوب فاصله داریم و برای رسیدن به این جایگاه باید دست در دست هم داده و برای عمران معنوی و فیزیکی مساجد هر چه در توان داریم به کار ببریم.
استاندار اردبیل در پاسخ به این سوال که چرا بیشتر مساجد استان اردبیل فقط در وقت نماز باز می شود و درب مساجد اکثر مواقع بسته است؟، گفت: این حرکت، مورد اعتراض حجت الاسلام سید حسن عاملی نماینده ولی فقیه در استان اردبیل نیز بود و در همین راستا در تذکراتی به متولیان مساجد اعلام کردیم که مردم باید در هر ساعت از شبانه روز که بخواهند بتوانند از مساجد استفاده کنند و در سایه این تذکرات این وضع نسبت به قبل بهتر شده است ولی هنوز هم جای برای تلاش کردن دارد.
وی در پایان سخنان خود در توصیه هایی به متولیان مساجد و فعالان فرهنگی، یادآور شد: پذیرا بودن جوانان با روی خوش و اخلاق حسنه، واگذاری بخشی از کارها و مسئولیت ها در مساجد به جوانان و بسترسازی برای حضور این قشر از جمله اقداماتی است که به وسیله آن می توان برای جلب و جذب نوجوانان و جوانان به مسجد انجام داد.
پایان پیام/
نظر شما