نامگذاری سال جهاد اقتصادی بر نیازهای اقتصادی تاکید دارد

عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی پیامبر اعظم(ص)، نامگذاری امسال به نام سال جهاد اقتصادی را تاکید بر نیازها و اقتضائات اقتصادی دانست.

حجت الاسلام محسن رفیعی، عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی پیامبر اعظم(ص)، امروز(14فروردین) با بیان نامگذاری سال ها توسط مقام معظم رهبری، به خبرنگار شبستان، گفت: مقام معظم رهبری از سال 73 به بعد، رسما و راسا نامگذاری سال را آغاز کردند، این نامگذاری ها سمبلیک نیست بلکه یک امر واقعی و رصد نیازهای ملی و فراملی است.

وی با بیان اینکه سال های قبل به عناوین مختلفی نامگذاری شده است، افزود: وقتی بررسی می کنیم می بینیم مقام معظم رهبری دست روی نیازهای ملی و فراملی می گذارند.

حجت الاسلام رفیعی، با اشاره به اینکه در سال سوم از دهه پیشرفت و عدالت هستیم، خاطرنشان کرد: سال گذشته عنوان همت مضاعف و کار مضاعف و سال قبل اصلاح الگوی مصرف نامگذاری شد و این سه سال یک ویژگی دارد و آن تاکید بر روی نیازها و اقتضائات اقتصادی است.

عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی پیامبر اعظم(ص)، با تاکید بر اینکه اقتصاد زیربنا نیست و از دیدگاه اسلام مهم است، گفت: اسلام نه مثل جهان مسیحیت دنیا را ناپسند و نکوهیده می داند و نه مثل نظام سرمایه داری مبنا را اقتصاد قرار می دهد، بلکه مبنا جهان بینی توحیدی و اقتصادش نیز مبتنی بر جهان بینی توحیدی است.

وی با بیان اینکه در جهاد اقتصادی سه مولفه مطرح است، تصریح کرد: در جهاد، اول حضور دشمن و رویارویی با دشمن مطرح  است و از این منظر به رقابت جبهه خودی جهاد گفته نمی شود.

حجت الاسلام رفیعی، ادامه داد: نیت و هدف باید الهی و خدایی باشد از این منظر به هر تلاشی جهاد گفته نمی شود، هر تلاشی حتی اگر در جبهه جنگ باشد اگر با نیت الهی نباشد جهاد نامیده نمی شود.

عضو هیئت علمی مجتمع آموزش عالی پیامبر اعظم(ص)، تاکید کرد: شاخصه سوم جهاد این است که جهاد می تواند در مصادیق مختلف مانند ابعاد رزمی، مالی، سیاسی اجتماعی، علمی، فنی و ... نمود پیدا کند.

وی جهاد اقتصادی را یک واژه دینی دانست و اظهار داشت: جهاد اقتصادی بار شرعی دارد و در جهاد همه مکلف هستند، اگر کسی استطاعت داشته باشد و عمل نکند مرتکب معصیت و گناه شده است، به لحاظ سیاسی مرتکب جرم شده، به لحاظ اخلاقی ضد ارزش انجام داده، به لحاظ روان شناسی ناهنجار شده و به لحاظ کلامی مرتکب امر قبیح شده است.

استاد حوزه و دانشگاه، با اشاره به اینکه مخاطب بیانات رهبری همه مردم هستند، گفت: مرد و زن، پیر و جوان، کوچک و بزرگ، مسئول و غیر مسئول مخاطب رهبری هستند و همه سال، سال امام خمینی(ره)، سال نوآوری، همت و کار مضاعف و اصلاح الگوی مصرف است.

وی در پایان با تاکید بر تاثیرات انقلاب اسلامی در منطقه و جهان ابراز داشت: در دهه چهارم، با تمام فراز و نشیب ها و مقابله ها و تحریم ها این نهال نورس انقلاب اسلامی به یک درخت تناور تبدیل شده است و به مرور از دهه فجر سال گذشته کاملا مشهود بود که الگویی منطقه ای و فراملی و جهانی شده است که نشان دهنده موفقیت حکومت اسلامی مبتنی بر نظریه مطلقه ولایت فقیه است که آرامش سیاسی واقتصادی را برای آحاد جامعه فراهم می کند.

پایان پیام/

 

 

 

 

 

 

کد خبر 28497

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha