رویکرد ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر رویکردی فرهنگی است

خبرگزاری شبستان :فرماندار و دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان سمنان گفت: رویکرد ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر رویکردی فرهنگی است.

حسن سعدالدین در گفتگو با خبرنگار شبستان، با اشاره به اینکه سعی بر این شده تا بیشترین کارهای فرهنگی را در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر انجام دهیم، اعلام کرد: رویکرد ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر رویکردی فرهنگی است.


وی با اشاره به اینکه امر به معروف در اندیشه اسلامی و دینی جایگاه ویژه‌ای دارد و مدیران می‌بایست برای احیاء امر به معروف همت بیشتری از خود نشان دهند، افزود: امر به معروف نظارت همگانی و احساس مسئولیت افراد نسبت به یکدیگر است و بی اعتنایی نسبت به تذکر و ارشاد دیگران آغاز نقطه انحرافی انسان‌هاست.


سعدالدین تصریح کرد: گاهی اوقات عدم شناخت معروف و منکر موجب می شود در اذهان عمومی، معروف منکر و منکر معروف تلقی شود و در نهایت به کم رنگ شدن این فرهنگ مقدس ختم می شود.


وی با بیان اینکه ترک امر به معروف و نهی از منکر خود یکی از مصادیق منکر است که بایستی امر به معروف آنقدر تکرار شود تا اذهان عموم در گام اول با لفظ کلمه مأنوس و در گام بعدی با حقیقت مطلب آشنا شود اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر همان دعوت به نیکی ها و پرهیز از زشتی هاست که فطرت آدمی پذیرای آن است.


فرماندار و دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان سمنان افزود: کارمندان جمعیت زیادی از جامعه را تشکیل می‌دهند پس امر به معروف و نهی از منکر در محیط های اداری باید بیشتر مورد توجه باشد.


وی اظهار کرد: منکرات و معروفات تمام بخش‌های جامعه مانند مدارس، بازار، اداره‌ها و سازمان‌ها باید مورد شناسایی قرار بگیرند؛ در مرحله بعد می‌توان با تکرار ارشاد و راهنمایی، اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه نهادینه کرد.


سعدالدین افزود: باید به سراغ سرچشمه منکرات کوچک که ممکن است در مدارس و اداره‌ها اتفاق بیفتد رفت؛ احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را می توان در بین فرزندان فرهنگ سازی کرد.


وی بیان کرد: گاهی اوقات فکر می‌کنیم اجرای امر به معروف و نهی از منکر با نماز خواندن و تذکر دادن به بانوان در نگهداری حجاب که همه مردم هم آن را می‌دانند انجام می‌شود ولی باید در بحث امر به معروف و نهی از منکر به موضوعاتی که در لایه‌های غبار گرفته گم شده و جزو اخلاقیات است پرداخته شود.


سعدالدین بهترین راه شناخت معروف و منکر، مراجعه به شرع مقدّس و عقل سلیم دانست و گفت: بر این اساس هر چیزی را که شارع مقدس به آن امر کرد و مردم را به انجام آن تشویق کرد، آن چیز «معروف» و هرگاه شارع مقدّس، از چیزی نهی کرد و مردم را از انجام آن سرزنش نمود، آن چیز منکر است.


پایان پیام/
 

کد خبر 284891

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha