به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، در بیانیه گرامیداشت سالروز جهانی مساجد آمده است: مسجد همواره در طول تاریخ تولد و حیات امت اسلامی برترین بنای اجتماعی، تربیتی، عبادی و سیاسی بوده است و از این روی نبی مکرم اسلام(ص) نیز در نخستین اقدام خود در شکل دادن به جامعه و مدنیت اسلامی به بنای مسجد اهتمام فرمود و نیز جای تأمل فراوان دارد که سکوی قیام و ظهور آخرین منجی بشریت حضرت صاحب الزمان(عج) نیز مسجدالحرام است و تکیهگاهش کعبه، این نماد عبادت و قبله بندگی.
این بیانیه می افزاید: صهیونیستهای غاصب که کارنامهی سیاه آنها مملو از تجاوز و جنایت علیه مسلمانان است 30مرداد سال 1348 هجری شمسی (21 آگوست 1969م) مسجدالاقصی قبله اول مسلمین را به آتش کشیدند. این جنایت آتش خشم و نفرت مسلمانان جهان را نسبت به اشغالگران قدس عزیز شعلهور ساخت و چهرهی پلید و رسوای آنها را رسواتر کرد.
جمهوری اسلامی ایران که محصول پاک و مقدس انقلاب عظیم اسلامی ملت بزرگ ایران اسلامی است و به یاری خداوند متعال و برخورداری از نظام ولایی خود پیشتاز و پرچمدار حفظ و ترویج اسلام ناب محمدی(ص) در جهان و در خط مقدم مقابله با دشمنان کینه توز اسلام به ویژه رژیم جعلی و غاصب صهیونیستی است، این روز را به عنوان روز جهانی مسجد پیشنهاد و در سازمان کنفرانس اسلام تصویب کرد.
معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) مسجد را سنگر نامیدند و امر به حفظ این سنگر مقدس کردند و سکاندار کشتی انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای(مدظله العالی) مسجد را مظهر آمیختگی دنیا و آخرت و پیوستگی فرد و جامعه در دیدگاه و اندیشه مکتب اسلام میدانند.
در ادامه این بیانیه آمده است: مساجد همواره یکی از نقاط تجلی بغض دشمنان بوده است. آنان که وحدت و همدلی و تربیت و توانمندسازی جامعه اسلامی را بر نمیتابند و با انفجار بمبهای کینه و عداوت خویش مساجد را قتلگاه شهیدان مظلوم راه عبادت و بندگی قرار دادهاند و بیدلیل نیست که امثال رژیم اشغالگر قدس از نقشآفرینی مسجد در جامعه اسلامی هراسان بوده و سالهاست مسجدالاقصی قبله اول مسلمین را در اشغال خویش نگه داشته و از حضور مسلمانان و بهویژه جوانان در این مکان مقدس جلوگیری میکنند.
اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مازندران با تبریک این روز و نکوداشت نقش مساجد در همبستگی اجتماعی، تربیت جوانان و کاهش جرایم و بهینهسازی هنجارهای اجتماعی همواره سایه با برکت این مکان مقدس و خیرات واسعه آن را در اجرای برنامه ها در کانون ها احساس نموده و از مساجد به عنوان فضای معنوی و اثربخش جهت تعاملات سازنده با مردم مؤمن ایران اسلامی بهره گرفته است.
در پایان بیانیه تصریح شده است: بر ماست که با قدردانی از این مکانت شریف و منزلت رفیع، مساجد را پر رونق نگه داشته و همچنان از آن به عنوان سنگر اصلی تربیت جوانان عزیزمان بهره گیریم. امید آنکه تمامی اماکن ما و جای جای بسیط زمین سجدهگاه اخلاص و بندگی حضرت حق و سکوی پرش به سوی بینهایت خوبیها و تواناییها باشد.
پایان پیام/
نظر شما