به گزارش خبرگزاری شبستان، در این مطلب مهم ترین تحلیل های منابع غربی درباره ایران در روز دوشنبه 28 مرداد 1392 مرور شده است.
این همایش توسط انجمن غیرانتفاعی کالیفرنیا که در خصوص بررسی دموکراسی در ایران است ،حمایت میشود. امیر م. عمادی گفت: «این اولین بار است که آمریکایی های ایرانیتبار دور هم جمع میشوند تا در خصوص هیات دولت رئیسجمهور جدید ایران و سیاست ایالات متحده نسبت به ایران به بحث و گفتوگو بپردازند.» وی در ادامه گفت: «ما از سیاستگذاران درخواست میکنیم تا موضع قویتری در برابر ایران اتخاذ کنند و تحریمها را افزایش دهند و از مردم ایران که در برابر رژیم محکم ایستادند و از سوی غرب هیچ حمایتی نشدند، پشتیبانی کنیم.»
او در ادامه سخنان خود اظهار داشت که این کنوانسیون همزمان با بیست و پنجمین سالگرد مرگ هزاران زندانی سیاسی در سراسر ایران در سال 1988 برگزار خواهد شد. گروههای مخالف ادعا میکنند که اعضای کابینه روحانی مستقیماً در آن کشتار دست داشتند.
یواسآتودی؛ رئیس سابق انرژی اتمی ایران: ایران 18000 سانتریفوژ دارد
روحانی متعهد شده است که در تعامل با غرب و دنیای خارج سیاست میانهروی و تنشزدایی را مدنظر خواهد داشت.
واشنگتن پست: نبرد سخت آقای حسن روحانی رییس جمهور ایران
تحلیلگران اشنا به حوزه سیاست ایران معتقدند، مسایل زیادی وجود دارد تا او بتواند قدرت و محبوبیتش را حفظ کند. همین محبوبیت و قدرت او بود که باعث شد او در دور اول انتخابات پیروز قاطع میدان شود. از جمله مسایلی که باعث حفظ قدرت او میشود رسیدگی به تورم بالا، بیکاری و انجام برخی اقدامات امنیتی مانند آزادی زندانیان سیاسی و اجازه آزادی بیان بیشتر میباشد. وی همچنین میتواند تمایل خود را در تعامل با کشورهای دیگر به خصوص ایالات متحده و کشورهای اروپایی و غربی در جهت حل نگرانیهای منطقهای نشان دهد.
تلگراف: اگر فقط نگاهی به اقدامات ایران بیندازیم، خواهیم دید که چه کلاه گشادی سر غرب رفته است
از زمان انتخاب روحانی، هزاران نفر از ایرانیان زندانی و دهها نفر نیز اعدام گردیدهاند. اینها هم اقدامات پیشدستانه برای جلوگیری از اعتراضات احتمالی است. بله این آدم، همان کسی است که ما آن را «میانهرو» و یا «اصلاحطلب» معرفی میکنیم.
منبع :ایران هسته ای
پایان پیام/
نظر شما