به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، صفرعلی کریمی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گیلان امروز(28 مرداد) در کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری استان با اشاره به برنامه ریزی 10 برنامه مهم برای ایجاد تحول اداری در استان اظهار کرد: باور و انگیزه مدیران به تحول، لزوم ایجاد تحول است و اگر این باور و اعتقاد در مدیران استانی وجود نداشته باشد نمیتوان برای کل مجموعه انگیزه ایجاد کرد.
وی با تاکید بر ارتقاء آگاهی مدیران به تناسب ظرفیتهای هر دستگاه، گفت: هنوز به هدف نهایی که ایجاد تحول اداری است، نرسیده و از این برنامه عقب ماندهایم.
کریمی با بیان اینکه کارگروه پژوهش، فناوری و تحول اداری استان باید فعالتر شده و برنامههایش متنوعتر و عملیاتیتر باشد، تصریح کرد: مدیران باید از ظرفیتهای ادارات در ایجاد تحول بهره برداری لازم را کرده و در جهت تحقق باور و آگاهی از منابع خود حداکثر استفاده را ببرند.
وی توجه به نظم و سیستم ترویج و ترغیب را در ایجاد تحول امری ضروری دانست و افزود: مادیات به تنهایی ایجاد انگیزه نمیکند و باید معنویات را نیز مدنظر قرار داد.
پژوهش، فناوری و نیروی انسانی شاهکار تحول اداری است
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گیلان از تصویب سند اتوماسیون اداری خبر داد و گفت: در واقع همه خدمات دولت در غالب اتوماسیون اداری که سند آن نیز به ادارت ابلاغ شد، انجام میشود.
وی با بیان اینکه شاهکار تحول اداری در بخش پژوهش، فناوری و نیروی انسانی است، افزود: بر اساس دولت الکترونیک 65 درصد مردم استان و 100 درصد بخش تجاری استان مجهز به فیبر نوری میشوند.
ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی استان بر اساس سیستم جامع مدیریت عملکرد
کریمی با اشاره به ارزیابی عملکرد دستگاههای اجرایی استان در سال 92، تصریح کرد: همه عملکرد دستگاههای اجرایی استان بر اساس نرم افزار جامع مدیریت عملکرد ارزیابی میشود.
وی با بیان اینکه ارزیابیهای سال 91 در هفت محور صورت گرفته است، گفت: بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته مربوط به عملکرد دستگاههای اجرایی در سال گذشته، 9 دستگاه اجرایی استان در این ارزیابی منتخب شده که سه دستگاه به عنوان دستگاه برتر استان معرفی میشوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گیلان تکریم ارباب رجوع را یکی از محورهای مهم تحول اداری دانست و بیان کرد: کرامت انسانی و حرمت انسانی در صدر همه امور است و اگر نتوانیم پاسخگوی ارباب رجوعهای خود باشیم حداقل باید آنها را تکریم کرده و با زبان خوش پذیرای آنان باشیم.
ساماندهی فضاهای اداری دستگاههای اجرایی استان
وی با اشاره به ساماندهی فضاهای اداری در بحث تحول اداری، اذعان کرد: کارگروه ساماندهی فضاهای اداری استان فضاهای خالی بسیاری از دستگاهها را که دارای ساختمانهای بزرگ و نیروی انسانی کم هستند، شناسایی کرده تا در جهت صرفه جویی بیشتر از آنها برای ادارات بزرگ تر که موجب تحمیل اجارات سنگین به دولت میشوند، استفاده کند.
راه اندازی سامانه جامع نیروی انسانی در گیلان
کریمی با اشاره به تشکیل بانک اطلاعاتی نیروی انسانی استان، تصریح کرد: در بحث نیروی انسانی بانک اطلاعاتی ما به روز نبوده و شناسایی نیرو نداریم.
وی ادامه داد: در این راستا سامانه جامع نیروی انسانی در بخشهای مختلف راه اندازی میشود تا بتوانیم برای تصدی پستهای مدیریتی به خوبی عمل کنیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار گیلان خواستار توجه به معنویات کارمندان در محیطهای اداری شد و بیان کرد: فعال سازی اقامه نماز و برپایی نماز باید برای همه پرسنل ادارات فرهنگ سازی شود.
ادارات استان دچار آفت اخلاقی اداری هستند
وی در ادامه با تاکید بر فعالیت ستاد امر به معروف و نهی از منکر در ادارات افزود: اگر بتوانیم با لسان معروف را جایگزین منکر کنیم دیگر نیازی به پلیس نداریم.
کریمی با بیان اینکه اکثر ادارات ما دچار آفت اخلاقی اداری هستند، اظهار کرد: توطئه چینی، غیبت، تهمت ناروا و ... از آفتهای ادارات هستند که با امر به معروف باید صداقت را در میان کارکنان رواج داد. در این صورت دچار آسیب نمیشویم.
وی ستاد صیانت و سلامت اداری را از دیگر محورهای تحول اداری دانست و بیان کرد: عملکرد ستاد عفاف و حجاب استان مطلوب است اما باید عفاف و حجاب همیشه مورد توجه دستگاهها باشد تا از بروز بسیاری از آسیبها پیشگیری شود.
پایان پیام/
نظر شما