ترویج مفاهیم نورانی قرآن در جامعه یکی از وظایف مهم هنرمندان است

خبرگزاری شبستان: مسئول واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری ترویج و گسترش مفاهیم آسمانی و نورانی قرآن کریم در جامعه را یکی از وظایف مهم و خطیر هنرمندان عنوان کرد.

رهبر حیدری، مسئول واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری استان زنجان در گفتگو با خبرنگار شبستان، اظهار داشت: جان و روح هنرمندی که در چشمه سار زلال وحی صیقل داده شده، مبدل به آئینه ای شده که بازتاب حق و حقیقت و زیبایی های جمال و جلال خداوند در جهان است.
 

وی با اشاره به برگزاری جشنواره قرآنی گناهان زبانی از سوی حوزه هنری استان زنجان افزود: جشنواره هایی که با محوریت موضوعات قرآنی و اسلامی در کشور برگزار می شود آن هم به زبان گویا و نافذ هنر، می تواند خیل کثیری از علاقمندان به فرهنگ و هنر را به خود جذب کرده و پیام آسمانی قرآن و سیره مکتب اهل بیت(ع) را به گوش آنان برساند.
 

این مقام مسئول با بیان اینکه مقام معظم رهبری تعبیر زیبا و شیوایی در مورد اثر بخشی و مانایی کارهایی که با هنر آمیخته و تلفیق شده اند دارند، ابراز داشت: ایشان می فرمایند بنده بارها گفته ام که هر پیامی، هر دعوتی، هر انقلابی، هر تمدنی و هر فرهنگی تا در قالب هنر ریخته نشود شانس ماندن ندارد.
 

وی ادامه داد: با استناد به این بیان گویای مقام معظم رهبری تاثیرپذیری مخاطبان از برگزاری جشنواره گناهان زبانی و رفع آثار سوء و زیانبار آن از اجتماع در صورت تولید آثار فاخر هنری امری بدیهی و گویا است.


حیدری افزود: زمانی که با قلم شاعر و نویسنده یا دستان هنرمند یک نقاش و یا عکاس این پیام آسمانی به مخاطب رسانده می شود تاثیرگذاری آن دو چندان می شود.
 

وی هنرمند را تنها نماینده ای دانست که خداوند به قلم و آنچه قلمش خلق خواهد کرد قسم یاد کرده است و عنوان کرد: هیچ زبانی بهتر از زبان گویای هنر نمی تواند پیام رسان مفاهیم دینی و آسمانی برای کسانی که تشنه معارف الهی هستند باشد.
 

مسئول واحد آفرینش های ادبی حوزه هنری استان زنجان خاطر نشان کرد: خوشبختانه در کشور ما اقداماتی در این خصوص انجام شده است ولی اقدامات صورت گرفته در خور و شایسته یک کار هنری با رویکرد قرآنی نبوده است.
 

وی با بیان اینکه برگزاری چنین جشنواره هایی در کشور اغلب به دلیل کمبود نقدینگی و عدم دریافت نتیجه مطلوب از خروجی جشنواره مستمر و دنباله دار نبوده است، تصریح کرد: تاثیرپذیری و مفید واقع شدن یک جشنواره یا برنامه فرهنگی و هنری آن هم با موضوعات دینی در کشور در صورتی نهادینه و پویا خواهد بود که استمرار داشته باشد.
 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تمامی جشنواره ها در مراحل ابتدایی و نخستین با فراز و فرودهایی همراه بوده اند، اظهارداشت: وجود این نقاط ضعف در تجربه نخستین کار، امری بدیهی و دور از ذهن است.
 

وی با تاکید بر اینکه آثار دریافتی در صورتی در خور توجه و تاثیرگذار است که از محتوا و غنای فکری و هنری هنرمند لبریز باشد، خاطرنشان کرد: توجه هنرمندان برجسته و بزرگ کشور به این جشنواره کیفیت آثار دریافتی به دبیرخانه را تا حد متعارفی بالا می برد.
 

حیدری در پایان یادآور شد: استفاده از کارهای هنری توانمند و شورای انتخاب آثار و داوران سرشناس و برجسته کشوری نیز در چگونگی انتخاب آثار فاخر هنری و در نتیجه کیفیت مطلوب آثار برگزیده نقش به سزایی خواهد داشت.
 

پایان پیام/ 

کد خبر 283762

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha