347 مقاله به سومین همایش« اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی» رسیده است

خبرگزاری شبستان: آسوده آخرین مهلات ارسال مقاله به دبیرسومین همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی را(30مرداد) اعلام کرد و گفت: تاکنون 347 مقاله به دبیرخانه سومین همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی رسیده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حبیب الله آسوده، دبیرسومین همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی و قائم مقام کمیته امداد خراسان رضوی، صبح امروز(28مرداد) در نشستی خبری پیرامون تشریح برگزاری سومین "همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی" از سلسه برنامه های یازدهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تاکنون 347 مقاله به دبیرخانه سومین همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی رسیده است که پیش بینی می شود تعداد مقالات دریافتی این دوره همایش به400مقاله برسد.


دبیرسومین همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی با بیان اینکه فراخوان، پوستر و بروشور این همایش برای مرکز دانشگاهی و حوزوی ارسال شده است،گفت: همچنین 610 نفر برای حضور در این همایش ثبت نام کرده اند که از این تعداد 322نفر خانم و 288نفر آقا هستند.


آسوده با اشاره به این مطلب که اداره کل کمیته امداد امام خمینی(ره) خراسان رضوی با موضوع «اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی» برای سومین سال متوالی در جشنواره بین‌المللی امام رضا (ع) حضور دارد، گفت: فراخوان همایش برای 2هزار نفر از محققان کشور ارسال شده است.


وی همچنین از تمدید مهلت ارسال مقاله به سومین همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی تا (30 مرداد )خبر داد و اظهار کرد: آیین اختتامیه این همایش (21شهریور )با حضور مسئولان ارشد کشوری و استانی در مشهد برگزار خواهد شد.


قائم مقام کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی تصریح کرد: پژوهشگران جهت ارسال مقالات باید پس از ثبت نام در پایگاه اینترنتی همایش به نشانیwww.madadcnf.ir شیوه‌نامه تدوین مقاله را دریافت و اثر یا آثار خویش را در زمان‌بندی اعلام شده ارسال کنند.


آسوده مهمترین اهدف این همایش را شناخت و تبیین جایگاه حمایت‌های اجتماعی در توانمندسازی خانواده، راهبردهای مددکاری اسلامی، اقتصاد و صله‌ی رحم در توانمندسازی خانواده و بهره‌گیری از مبانی نظری و کاربردی اندیشه‌های برتر در جهت گسترش مبانی اسلامی توانمندسازی خانواده اعلام کرد.


وی با بیان اینکه این همایش درچهار محور "مددکاری و توانمندسازی خانواده"، "اقتصاد و توانمندسازی خانواده"، "اقتصاد و توانمند سازی خانواده"، "صله‌ی رحم و توانمندسازی خانواده"،" توانمندسازی خانواده" و "اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی" همزمان با دهه کرامت برگزار می شود، گفت:در مجموع محورهای مذکور46 موضوع مورد بررسی قرار می گیرد.


دبیر سومین همایش اقتصاد خانواده در فرهنگ رضوی با بیان اینکه "مددکاری و توانمندسازی خانواده" در 14 موضوع مورد بررسی قرار می گیرد، گفت: در موضوعات مطرح شده این محور 77مقاله دریافت شده است.

 

وی به موضوعات مورد بررسی دراین محور اشاره کرد و افزود:در این محور موضوعاتی چون مفاهیم، مبانی و اصول مددکاری اسلامی، ویژگی‌ها و ارزش‌های حرفه‌ای مددکار و مددکاری اسلامی، ضرورت ترویج و توسعه‌ی فرهنگ مددکاری اسلامی در جامعه، جایگاه توانمندسازی در مددکاری اسلامی، وظایف جامعه اسلامی در حمایت از فرآیندهای مددکاری اسلامی، ویژگی‌های سازمان مددکار محور در فرهنگ اسلامی، نقش و جایگاه مددکاری اسلامی در سلامت و سعادت خانواده و جامعه، مهارت‌های مددکاری اسلامی در هنگام بحران و مشکل نیازمندان، توانمندسازی زنان سرپرست خانوار (ناشی از فوت سرپرست) و زنان مطلقه، توانمندسازی ایتام، حمایت از سالمندان، توانمندسازی نوجوانان و جوانان، توانمندسازی دانشجویان، انواع مددکاری در فرهنگ اسلامی، آسیب‌شناسی فرآیند مددکاری از دیدگاه اسلامی، مصادیق و نمونه‌های مددکاری در سیره‌ی ائمه‌ی اطهار (ع) و به ویژه امام رضا (ع) بیان شده است.


آسوده با اشاره به این مطلب در حوزه محور"اقتصاد و توانمندسازی خانواده" 98 مقاله دریافت شده است، افزود: مفاهیم، مبانی، اصول و ضرورت توانمندسازی اقتصادی خانواده در فرهنگ اسلامی، علل شکل‌گیری و ابعاد مختلف ناتوانی اقتصادی خانواده در فرهنگ اسلامی، شاخص‌های توانمندی یا ناتوانی اقتصادی در فرهنگ اسلامی، نقش و وظیفه حکومت اسلامی در فرآیند توانمندسازی اقتصادی افراد جامعه، نقش عالمان دینی، مبلغان و ائمه‌ی جمعه و جماعات درفرآیند توانمندسازی اقتصادی افراد جامعه از جمله موضوعات محور دوم این همایش است.


وی ادامه داد: از دیگر موضوعات مطرح شده در این محور می‌توان به مصادیق و نمونه‌های توانمندسازی اقتصادی در سیره ائمه‌ی اطهار (ع) و به ویژه امام رضا (ع)، نقش و وظیفه نهادهای فرهنگی و تبلیغی و رسانه‌ها به ویژه صداوسیما درفرآیند توانمندسازی اقتصادی افراد جامعه، ویژگی‌های یک سازمان توان‌افزا و توانمندساز اقتصادی در فرهنگ اسلامی، بررسی تجارب سایرکشورها در زمینه توانمندسازی اقتصادی و نقش خیرین، مؤسسات خیریه و کارآفرین اقتصادی در توانمندسازی اقتصادی نیازمندان جامعه، اشاره داشت.


آسوده خاطر نشان کرد: مهارت‌های توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانواده و زنان مطلقه، مهارت‌های توانمندسازی اقتصادی دانشجویان، مهارت‌های توانمندسازی اقتصادی جوانان بازمانده از تحصیل، نقش اقوام و خویشان در توانمندسازی اقتصادی نیازمندان مربوطه و نقش تکنولوژی‌های نوین در توانمندسازی اقتصادی خانواده از دیگر موضوعات محور دوم است.


قائم مقام کمیته امداد خراسان رضوی بیان داشت:بیشترین مقالات ارسالی در محور "صله‌ی رحم و توانمندسازی خانواده" باتعداد 135 مقاله است که موضوعاتی مانند مفهوم، تعریف، مبانی و مصادیق صله‌ رحم در فرهنگ اسلامی، تحلیل روش‌های صله‌ رحم در عصر حاضر ،آثار و برکات صله‌ رحم در توانمندسازی خانواده در فرهنگ رضوی، پیامدهای ترک صله‌ رحم در توانمندسازی خانواده (آسیب‌شناسی) و صله‌ رحم و توانمندسازی زنان سرپرست خانوار (ناشی از فوت همسر) و زنان مطلقه را شامل می شود.


وی در همین زمینه افزود: صله‌ رحم و توانمندسازی اقوام نیازمند، صله‌ رحم و حمایت از سالمندان و بیماران نیازمند ،خانه‌ سالمندان و صله‌ رحم، نقش خانواده در انجام صله‌ رحم و صله‌ رحم و آسیب‌های اجتماعی، صله‌ رحم و تحکیم خانواده، نقش مناسبت‌های اسلامی و ایرانی در ترویج فرهنگ صله‌ رحم ، موانع انجام صله‌ رحم و صله‌ ارحام در ادیان و مذاهب از دیگر موضوعات مطرح در محور صله‌ رحم و توانمندسازی خانواده است.


قائم مقام کمیته امداد خراسان رضوی با اشاره به این مطلب که محور چهارم این همایش با عنوان "اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی "برگرفته از بیانات مقام معظم رهبری تدوین شده است که در این بخش نیر 37 مقاله دریافت شده است، افزود: در این محور نقش توانمندسازی اقتصادی افراد در افزایش تولید ملی کشور، نقش توانمندسازی اقتصادی افراد جامعه در راهبرد اقتصاد مقاومتی، سواد اقتصادی و توانمندسازی اقتصادی در مدل راهبرد اقتصاد مقاومتی و صله‌ رحم و سبک زندگی اسلامی مورد بررسی قرار می گیرد.
 

پایان پیام/

کد خبر 283721

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha