توزیع اعتبارات باید معیارهای تعریف شده و قالب مشخص داشته باشند

خبرگزاری شبستان:استاندار کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اینکه توزیع اعتبارات باید معیارهای تعریف شده و قالب مشخص داشته باشد،گفت:رسیدن به یک نقطه عادلانه و منطقی در توزیع اعتبارات با تصویب شاخصها امکان پذیر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سید حسین صابری، استاندار کهگیلویه وبویراحمد، ظهر امروز (27مرداد) در ششمین جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه این استان در یاسوج، اظهار داشت: بررسی شاخص های توزیع اعتبارات تملک دارایی های استان در راستای عدالت مندی میان حوزه های مختلف در شهرستان های استان و با اولویت های محرومیت زدایی و اتمام پروژه های نیمه تمام صورت گرفت.

صابری با بیان اینکه 700 شاخص توزیع اعتبارات استانی در اقدامی نو، طی هفت ماه گذشته توسط معاونت برنامه ریزی و با همکاری معاونت های استانداری و دستگاه های اجرایی به روز رسانی شده اند، گفت: اطلاعات لازم جهت به روز رسانی شاخصها، طی مراحل متعدد از دستگاه های استانی اخذ شده است.

وی افزود: در نشست قبلی شورای برنامه ریزی استان پس از ارایه شاخصهای به روز رسانی شده به دستگاه ها دو هفته زمان داده شد اطلاعات تکمیلی و نهایی را ارسال دارند و پس از همه اصلاحات، شاخص ها امروز تصویب و جهت اجرا به کمیته های شهرستانی برنامه ریزی ابلاغ می شوند.

 

استاندار کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه اقدامات شورای برنامه ریزی و توسعه استان برگرفته از سیاست ها و اهداف نظام، برنامه پنج ساله توسعه و آیین نامه بودجه سال 92 است، گفت: شاخص ها در محورهای مختلف ارزیابی و کنترل شده و با حداقل ضعف و نقص همراه هستند و با دریافت اطلاعات از خود دستگاه ها معاونت برنامه ریزی کمترین دخل و تصرفی در تدوین و به روز رسانی شاخص ها نداشته است.

 

وی گفت: شاخص های برنامه پنج ساله توسعه، شاخص های شهرستانی، وسعت، جمعیت، درجه محرومیت، اشتغال و بیکاری، تعداد واحدهای صنفی راکد یا فعال، فرصت های استفاده نشده و ... از موارد رعایت شده در به روز رسانی شاخص ها هستند.

 

صابری با اشاره به اینکه توزیع اعتبارات می بایست معیارهای تعریف شده و قالب مشخص داشته باشند، گفت: رسیدن به یک نقطه عادلانه و منطقی در توزیع اعتبارات با اطلاعات درصدی اخذ شده از دستگاه ها با تصویب شاخص ها امکان پذیر است.

 

این مسئول اجرایی کهگیلویه وبویراحمد پس از بیان اینکه شاخص ها با اکثریت آرای اعضای شورای برنامه ریزی به تصویب رسیده اند، گفت: نمایندگان شهرستانها، فرمانداران و مدیران دستگاه های استان در صورت اعتراض به شاخص ها تا پایان وقت اداری امروز می توانند، اعتراض خود را ارایه کنند.

 

وی افزود: پس از بررسی اعتراضات در کمیته ای با حضور معاونت برنامه ریزی استانداری، مدیرکل برنامه و بودجه، مدیرکل امور اقتصاد و دارایی و مدیر استانی دستگاه و پس از تصویب اعتبارات عمرانی و هزینه ای، شاخصها به کمیته های برنامه ریزی شهرستانی ابلاغ می شوند.

 

استاندار کهگیلویه وبویراحمد تأکیدکرد: مدیران دستگاه های استانی در کمیته های برنامه ریزی شهرستانها شرکت کنند و از سهم بودجه شهرستانی دستگاه متبوع خود دفاع کنند.

 

معاون برنامه ریزی استاندار کهگیلویه وبویراحمد هم گفت: با اختصاص 198 میلیارد تومان اعتبارات عمرانی در سال جاری، این اعتبارات نسبت به سال 91 ، 2/10 درصد رشد داشته است.

 

فرهاد باقرپور اظهار داشت: از این میزان حدود 690 میلیارد ریال مربوط به دو درصد نفت و 769 میلیارد ریال نیز مربوط به اعتبارات تملک دارایی و سرمایه ای کهگیلویه و بویراحمد است.

 

وی بیان کرد: 529 میلیارد ریال از این میزان نیز مربوط به الزامات قانونی در بودجه سال 92 کل کشور بوده است.

 

باقرپور درصد توزیعی الزامات قانونی اعتبار عمرانی سال جاری را 100 میلیارد ریال به مصوبات خاص استان در بخش کشاورزی، 258 میلیارد و 700 میلیون ریال به اعتبارات ماده 180 قانون برنامه پنجم،30 میلیارد ریال جهت راه اندازی شهرستان های جدیدالتأسیس چرام، لنده و باشت، 48 میلیارد ریال جهت آسفالت راه های روستایی، 32 میلیارد ریال جهت کمک به ساخت مساجد و 34 میلیارد جهت تکمیل زیرساخت شهرک های صنعتی استان عنوان کرد.

 

معاون برنامه ریزی استاندار کهگیلویه وبویراحمد مجموع کل اعتبارات عمرانی و هزینه ای اختصاص داده شده و یا توزیع شده بین دستگاه های مختلف اجرایی استان در سال 92 را افزون بر 290 میلیارد تومان اعلام کرد.

 

وی عنوان کرد: اعتبار اختصاص یافته از محل ماده 180 قانون برنامه پنجم توسعه کشور به منظور کاهش فاصله شاخص برخورداری شهرهای محروم استان نسبت به استان های برخوردار تخصیص می یابد.

 

باقرپور از افزایش 12 درصدی میزان اعتبارات عمرانی و هزینه ای کهگیلویه و بویراحمد در سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: میزان کل اعتبارات عمرانی و هزینه ای این استان در سال 91 افزون بر 260 میلیارد تومان بود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 283489

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha