به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری شبستان، حمید چیت چیان متولد سال 1336 شهر تبریز، فعالیت اجرایی خود را با حضور در جهاد سازندگی استان آذربایجان شرقی در سن 22 سالگی آغاز کرد.
وی در فاصله سنی 23 سالگی تا 30 سالگی با آغاز جنگ تحمیلی، حضور در جبهه های نبرد حق علیه باطل و عضویت در سطوح فرماندهی سپاه پاسداران را در کارنامه خود دارد.
چیت چیان در سن 31 سالگی فعالیت چیت چیان در عرصه سیاسی کشور با حضور در مجلس شورای اسلامی آغاز شد. وی تا سن 35 سالگی در سومین دوره مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم تبریز حضور داشت.
در سن 35 سالگی به عضویت در هیأت مدیره شرکت توانیر درآمد. سال 71 آغازی برای فعالیت های مدیریتی چیت چیان در صنایع آب و برق کشور بود. وی تا سال 89 در پست های مختلفی از جمله هیأت مدیره شرکت توانیر، هیأت مدیره سازمان توسعه برق، معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، معاونت برنامه ریزی وزارت نیرو و قائم مقامی این وزارتخانه فعالیت داشته است.
پایه گذاری موسسات و سازمان های تحقیقات و آموزش مدیریت وزارت نیرو، سازمان انرژی های نوی ایران، مرکز مطالعات انرژی ایران، سازمان بهره وری انرژی ایران، آزمایشگاه ملی صرفه جوئی انرژی ایران و مرکز آموزش بهینه سازی مصرف انرژی بخش صنعت در تبریز از دستاوردهای مشارکت های چیت چیان در دوره فعالیت وی در مجموعه صنایع آب و برق ایران است.
از سوی دیگر عضویت در هیأت علمی دانشگاه صنعتی سهند، عضویت در هیأت علمی پژوهشگاه نیرو، عضویت در هیأت امنای دانشگاه صنعتی سهند و دانشگاه هنر اسلامی تبریز، عضو در هیأت امنای دانشگاه تربیت معلم آذربایجان شرقی، عضویت در هیأت امنای دانشگاه جامع علمی – کاربردی، عضویت در هیأت امنای پژوهشگاه نیرو،عضویت در هیأت مدیره انجمن علمی انرژی بادی ایران و عضویت در شورای مرکز رشد فناوریهای دانشگاه صنعت امیرکبیر از سوابق علمی چیت چیان است.
در برنامه کلان چیت چیان برای اداره وزارت نیرو آمده است:
این وزارتخانه سه اولویت و هدف اصلی را در دولت یازدهم پیگیری می کند.
یکی از این اهداف، ارایه خدمات آب و فاضلاب برای توسعه کشور در بخش های مختلف از جمله صنعت، کشاورزی، خدمات، حمل و نقل و غیره است دومین هدف را تلاش در جهت ارتقای رفاه و کیفیت زندگی مردم و تامین آب و برق برای همه مردم کشورمان در مناطق مختلف کشور .مردم برای حداقل نیاز زندگی خود، به این دو عنصر اساسی نیاز دارند و این وظیفه مهم باید از سوی وزارت نیرو به بهترین شکل ممکن صورت پذیرد.
سومین هدف ما صیانت و حفاظت از منابع آب کشور است و با توجه به خشکسالی های چند سال گذشته و تغییر اقلیم و آب و هوا، امروز نیازمند یک مدیریت فوق العاده هوشمند هستیم. به گفته وی، منابع کشور محدود است و هر روز با نیازهای جدیدی در بخش های صنعت و کشاورزی و غیره مواجه می شویم که برای پاسخگویی به این وضعیت، باید تدابیر لازم اندیشیده شود تا با مشکلات بیشتر روبرو نشویم. چیت چیان گفت : برای رسیدن به این اهداف سه گانه دو چالش وجود دارد که یکی از آنها محدودیت منابع آب و دیگری بی توازنی میان هزینه ها و درآمدهاست.
تکیه بر پژوهش و توسعه فناوری یکی دیگر از راهبردهای این وزارتخانه است و ما نباید تنها به یافته هایی که در زمان حاضر در دست داریم، اکتفا کنیم بلکه اقتصاد امروز صنعت آب و برق را باید با دانش روز جهان طراحی کنیم تا بتوانیم با تغییرهای آینده در جهان منطبق باشیم.
پایان پیام/
نظر شما