نخستین جشنواره پرده‌خوانی رضوی همزمان با دهه کرامت برگزار می شود

خبرگزاری شبستان:مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان خراسان رضوی بااعلام اسامی راه یافتگان به مرحله نهایی اولین جشنواره‌ پرده‌خوانی رضوی گفت: نخستین جشنواره پرده‌خوانی رضوی همز‌مان بادهه کرامت برگزارمی شود.

به گزارش خبرگزاری شبستاناز مشهد، راضیه باباخانی، دبیر نخستین جشنواره پرده‌خوانی رضوی ظهر امروز(27مرداد) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هیات داوران بعد از بررسی 118 اثر درطی دو مرحله اسامی راه یافتگان به مرحله نهایی جشنواره را در2بخش رقابتی و غیر رقابتی معرفی کردند.

 
مدیرکل کانون خراسان رضوی گفت: این جشنواره برای نخستین بار در کشور در حوزه کودک و نوجوان با مضمون و محتوای رضوی و در چارچوب برنامه های کمیته کودک و نوجوان یازدهمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) توسط کانون خراسان رضوی در دو بخش رقابتی و غیر رقابتی برگزار می شود.

 

وی ادامه داد: در بخش رقابتی دو سطح پرده خوانان بزرگسال (مربیان) و نوجوانان (12تا 17 سال) به تفکیک با یکدیگر به رقابت می پردازند و در بخش غیر رقابتی نیز پرده خوانان و نقالان بزرگسال و کودک و نوجوان نخبه به اجرا خواهند پرداخت.

 

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان خراسان رضوی با بیان اینکه علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت تماشا به آدرس www.kpf-khr.ir/namayesh مراجعه کنند، اذعان داشت: نخستین جشنواره پرده‌خوانی رضوی هم‌زمان با دهه کرامت در( 18 شهریور)درمشهد برگزار می شود.


دبیر نخستین جشنواره پرده خوانی افزود: در بخش رقابتی از بین اعضای شرکت کننده مسافر کاروان از استان اصفهان، سقاخانه اسماعیل طلا از استان خراسان رضوی، نزول باران از استان خوزستان و نماز باران از استان کرمان به مرحله نهایی راه یافتند.

 

باباخانی گفت: دربخش مربیان شیران پرده، سرخ و سبز و مرد سلمانی از استان خراسان رضوی و سرود باران ازاستان تهران از سوی هیات داوران برای رقابت دربخش نهایی انتخاب شدند.


وی افزود: دربخش غیر رقابتی نیز ضامن آهو از آذربایجان شرقی، منتشاء از تهران ،ضامن آهو از اصفهان،معجزات امام رضا(ع) و گوهر شاد خاتون از خراسان رضوی، توبه از گلستان به مرحله نهایی دعوت شدند.


مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان خراسان رضوی تصریح کرد: بنا به نظر هیات داوران با عنایت به تجربه ی سال نخست برگزاری این جشنواره، نیاز به امر آموزش و تربیت مربی علاقه مند به این هنر اصیل در مراکز فرهنگی هنری احساس می شود، همچنین پرداختن به مقوله پ‍ژوهش و تحقیق کاربردی و عملیاتی با هدف بازآفرینی خاص آثار کودکان و نوجوانان در متون پرده‌خوانی، تصویرگری و تصویرسازی پرده‌ها و شیوه‌های نقالی و پرده‌خوانی ( قصه گویی تصویری ) می تواند زمینه‌ساز اجرای مطلوب و موثر برنامه پرده‌خوانی توسط مربیان و اعضای کانون سراسر کشور باشد.


باباخانی در رابطه با بخش غیررقابتی نیز گفت: داوران آثار دعوت شده را به لحاظ خلاقیت‌های خاص و تفاوت‌های هنری شاخص، انتخاب و در جهت تقویت فعالیت پرده‌خوانی در مراکز فرهنگی هنری و معرفی کرده‌اند.


پایان پیام/

کد خبر 283447

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha