نوجوانان ایرانی در کاخ صدام چه می کردند؟

خبرگزاری شبستان: آوردن یک عده نوجوان 15 ساله به کاخ صدام و واداشتن آنان به بیان اعترافاتی دروغین مبنی بر اجباری بودن اعزام رزمندگان نوجوان به جبهه‌های جنگ موضوعی است که کتاب «آن بیست و سه نفر»را بی‌نظیر می‌کند.

به گزارش خبرنگار شبستان، خاطرات خودنوشت احمد یوسف‌زاده از دوران اسارت در کتابی با عنوان «آن بیست و سه نفر» به رشته تحریر درآمده‌است که به زودی این اثر از سوی انتشارات سوره مهر روانه بازار کتاب می‌شود.

 

احمد یوسف‌زاده گفت: این کتاب به دلیل حماسه آفرینی‌های بیست و سه نوجوان در دوران اسارت قطعا به یکی از کتاب‌های شاخص دفاع مقدس تبدیل خواهدشد.

 

وی در ادامه توضیح داد: آوردن یک عده نوجوان 15 ساله به کاخ صدام و واداشتن آنان به بیان اعترافاتی دروغین مبنی بر اجباری بودن اعزام رزمندگان نوجوان به جبهه‌های جنگ که می‌توانست افکار عمومی جهانیان را در جهت خواسته‌های رژیم بعث عراق تغییر دهد، موضوعی است که این کتاب را بی‌نظیر می‌کند.

 

یوسف زاده همچنین با اشاره به تفاوت این کتاب با مستند 14 قسمتی که درباره بیست و سه نفر از شبکه سه سیما پخش شده‌بود، گفت: تفاوت کتاب اینست که از دوران کودکی من آغاز می‌شود و به همین دلیل توضیحاتی درباره خاطرات خودم و روستایی که درآن زندگی کردم را نیز شامل می‌شود. کتاب همچنین دارای بخشی از خاطرات برادر من که در همان اردوگاه به شهادت رسید، است

 

این نویسنده درباره اهمیت خودنوشت بودن این کتاب گفت: اکثر کتاب‌های خاطرات ما توسط خود رزمندگان و آزادگان که با آن خاطرات زندگی کرده‌اند نوشته نمی‌شوند. تدوین‌گران کتب خاطرات به ندرت می‌توانند واقعیت را آن‌طور که بوده لمس کنند و روی کاغذ بیاورند.

 

یوسف‌زاده که دارای 15 سال سابقه روزنامه‌نگاری است در توضیح ویژگی‌های ادبی اثر خود ادامه داد: یکی از حُسن‌های کتاب آن بیست و سه نفر اینست که خواننده با یک روایت داستانی مواجه است. من حتی در برخی قسمت‌های کتاب تعلیق ایجاد کردم که برای خواننده جذاب شود.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 283225

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha