تغییر سبک زندگی و کاهش ویتامین D‌ و کلسیم در بانوان

یک فوق ‌تخصص زنان و زایمان گفت: 20 تا 30 درصد از زنان به دلیل تغذیه نامناسب و عدم تحرک کافی از کمبود ویتامین D‌ رنج می‌برند که باید تحت درمان قرار بگیرند.

دکتر فاطمه داودی، فوق تخصص زنان و زایمان در گفت‌وگو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه در گذشته زندگی زنان به صورت نشسته نبود و با فعالیت‌های مفید همراه بود، گفت: زنان در گذشته علاوه بر فعالیت‌های مناسبی که در طول روز و حتی در مزرعه داشتند ویتامین D‌ مورد نیاز خود را از طریق جذب آفتاب و تغذیه با مواد غذایی طبیعی جذب می‌کردند.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر خانم‌ها نسبت به گذشته هیچ‌گونه ورزش و یا فعالیت قابل توجهی ندارند، گفت: این عدم تحرک باعث شده تا زنان ویتامین D‌ مورد نیاز خود را جذب نکنند درحال که این عامل، عامل مهمی برای پوکی استخوان است.

 

وی با اشاره به تحقیقات صورت‌گرفته در خصوص سطح ویتامین D زنان اظهار کرد: 30 تا 40 درصد خانم‌ها دارای کمبود ویتامین D‌ هستند و 20 تا 30 درصد آنها طیفی هستند که باید تحت درمان قرار بگیرند.

 

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر جمعیت قلیلی از زنان در کشور روزانه 4 لیوان شیر مصرف می‌کنند و پس از حاملگی به دلیل عدم تأمین ویتامین‌های مورد نیاز ذخایر بدن مادر کم می‌شود.

 

وی با بیان اینکه امروزه اگر مادری مشکلی نداشته باشد می‌تواند 2 تا 3 بارداری موفق داشته باشد، اظهار کرد: فاصله‌گذاری بین هر زایمان باید سه تا پنج سال بوده و سن مناسب برای باروری خوب از 25 سال تا 35 سال است.

 

به گفته این فوق تخصص زنان و زایمان، هر چه سن حاملگی افزایش یابد عوارض بارداری مثل دیابت و جداشدن جفت افزایش می‌یابد و افرادی که در سنین بالا ازدواج می‌کنند باید بلافاصله نسبت به فرزندآوری اقدام کنند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 282968

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha