26 مرداد، یادآور بازگشت غرور آفرین مردان و زنان آزاده ای است که پس از تحمل سال ها شکنجه و دوری از عزیزان خویش، به وطن بازگشتند و به انتظار میلیون ها ایرانی پایان دادند و در این روز، شکیبایی مادران، پدران، همسران و فرزندان این آزاد مردان به بار نشست و سال های نگرانی و شوق دیدار به پایان رسید و وعده الهی تحقق یافت: «و بشر الصابرین».
آزادگان دلاور و سرافراز با الهام از مکتب انسان ساز اسلام و سیره ائمه اطهار و با درس گرفتن از زندگی انقلابی و حماسه ساز حضرت زینب (س) که اسوه صبر و پایداری بود، توانستند دوران دشوار اسارت را پشت سر نهند و شکوه مقاومت و سرافرازی را بر صحیفه درخشان ایران اسلامی ثبت کنند و بی شک سال ها محرومیت این سرو قامتان تاریخ باعث شد آنان امروز بیش از هر فرد دیگری در مسیر سبز موفقیت گام بردارند و الگو، اسوه و افتخار میهن خویش باشند.
آزادگان، صبورتر از سنگ صبور و راضی ترین کسان به قضای الهی بودند زیرا آنها سینه هایی فراخ تر از اقیانوس داشتند که از همه جا و همه کس بریده و به خدا پیوسته بودند، آزاده نامیده شدند چون از قید نفس و نفسیات رهایی یافته بودند.
حجت الاسلام نورالله فردوسی، از آزادگان دوران دفاع مقدس، به مناسبت آغاز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی، امروز(26 مرداد) به خبرنگار شبستان گفت: در 4 تیر 67 اسیر شد و در سن 22 سالگی در 3 شهریور 69 به میهن ایران اسلامی بازگشت.
وی ادامه داد: در جزیره مجنون و در لشکر 25 کربلا به عنوان روحانی مبلغ در هشت سال دوران هشت سال دفاع مقدس شرکت کرد و طی نبرد طولانی با دشمنان به اسارت دشمنان درآمد.
حجت اسلام فردوسی تصریح کرد: علی رغم باور بیشتر افراد که تصور می کنند در جنگ فقط نیروهای عراقی شرکت داشتند اما کشورهای عربی منطقه نیز برای کمک به عراق آمدند و در نبرد نابرابر با ایرانیان همیشه سرافراز و غیور به نبرد برخاستند.
این آزاده دوران دفاع مقدس ادامه داد: هنگامی که در جنگ توسط دشمنان اسیر شد، دشمنان نیروهای ایرانی را اسیر جنگی اطلاق نمی کردند بلکه به زبان عربی می گفتند به خاطر انتقام از دوستان کشته شده خود در جنگ، نیروهای ایرانی را اعدام صحرایی می کنند.
وی با اشاره به اینکه خدا بر همه امور نظارت دارد و نباید حتی لحظه ای از یاد خدا غفلت شود که موجب خسران و پشیمانی می شود، بیان کرد: اتومبیل بعثی ها در همان لحظه اسارت رسید که یکی از فرماندهان بعثی به زبان عربی گفت که از دستور صدام حسین سرپیچی نکنید باید نیروهای ایرانی را به اسارت گرفت چرا که اسیران ایرانی در دست عراقی ها کم هستند اما اسیران عراقی در دست ایرانی ها زیاد بنابراین باید اسیران ایرانی را نکشت.
حجت الاسلام فردوسی ابراز کرد: در دوران اسارت، اسیران ایرانی در دست بعثی ها مشکلات بسیاری را تحمل کردند و زمان هایی دشمنان از دادن حتی قطره ای آب نیز دریغ می کردند و جلوی لبان خشک شده از تشنگی آنها، آب را به زمین می ریختند.
وی ادامه داد: آزادگان را می توان به درستی نماد ایثارگری و فداکاری دانست که در برابر شکنجه های جسمی و روحی دشمنان اسقامت می کردند و برای حفظ غیرت ایرانی خود حتی لحظه ای حاضر نشدند که علیه مقدسات ایرانیان دشنام دهند.
این آزاده دوران دفاع مقدس از حجت اسلام ابوترابی یاد کرد و گفت: به درستی می توان بگوئیم از فداکاری ها و تصمیم های درست حجت اسلام ابوترابی در دوران اسارت بود که اسیران توانستند از شکنجه های دشمنان محفوظ بمانند.
حجت اسلام فردوسی ادامه داد: یادی از آزادگان نباید فقط در روز 26 مرداد صورت گیرد بلکه طی سال باید از آزادگان و مقاومت های آنها یاد کرد تا نسل آینده بدانند چه نیروهای مخلص و نستوهی برای حفظ کیان کشور حتی از جان خود نیز مایه می گذاشتند.
وی گفت: آزادگان دوران دفاع مقدس به دنبال مادیات نباشند بلکه کسب معنویات را توشه همت خود قرار دهند و رفتار و گفتار همسنگران خود که شهید شدند را الگو قرار دهند و با این عمل در برابر مشکلات سبکبال می شوند.
حجت اسلام فردوسی تاکید کرد: صدا و سیما وظیفه سنگینی در برابر آزادگان، جانبازان و ایثارگران دفاع مقدس بر عهده دارند و بیشتر از گذشته باید برای به تصویر کشیده شدن از خودگذشتگی های ایثارگران هشت سال دفاع مقدس و صبوری خانواده های آنها اهتمام ورزند.
این آزاده سرافراز با بیان اینکه در حال حاضر امام جماعت کانون فرهنگی و هنری معراج جوجاده ارطه و دبیر آموزش و پرورش است، یادآور شد: خاطرات دوران اسارت را در بین تما آحاد جامعه به ویژه دانش آموزان و نسل جوان بیان می کند تا استقامت های آن دوران در تاریخ بشریت به عنوان سند آزادگی و افتخار ماندگار شود.
پایان پیام/
نظر شما