ابوترابی، سید آزادگان بود

خبرگزاری شبستان: حسین ضیاءالدینی، آزاده سرافراز زرندی تصریح کرد: حقیقتاً همانگونه که امام (ره)، ملت را در انقلاب رهبری کردند، آقای ابوترابی هم در اسارت رزمندگان در بند را رهبری کردند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، حسین ضیاءالدینی، آزاده سرافراز زرندی که در آستانه (26مرداد) سالروز ورود آزادگان به میهن در گفتگویی گرم و صمیمانه با تعدادی از خبرنگاران حضور یافت در بخشی از خاطرات خود به نقش هدایت گونه سیدعلی اکبر ابوترابی در اردوگاه های اسارت اشاره کرد.


وی گفت: وجود آن بزرگوار در کنار سایر اسرا، بسیار هدایتگر و روحیه‌دهنده بود؛ ایشان از یاران امام راحل بودند که خبر اسارتشان موجب اندوه عمیق حضرت امام شده بود؛ حقیقتا همانگونه که امام، ملت را در انقلاب رهبری کردند، آقای ابوترابی هم در اسارت رزمندگان در بند را رهبری کردند.


این آزاده سرافراز در خاطره‌ای به نقل از آقای ابوترابی اظهار کرد: دایی ایشان مرحوم می‌ شوند و آقای ابوترابی با شنیدن این خبر در اسارت، برای او قرآن و نماز خواندند.
 

یادآوری می شود، حجت الاسلام سید علی اکبر ابوترابی، در سال 1318 ه.ش در شهر قم به دنیا آمد و پس از اخذ دپیلم، با تشویق پدر، وارد حوزه علمیه مشهد شد؛ با آغاز نهضت اسلامی مردم ایران به رهبری امام خمینی، وارد عرصه مبارزات سیاسی شد و در هجوم عوامل رژیم ستمشاهی به مدرسه فیضیه قم، مورد ضرب و شتم مأموران شاه قرار گرفت.

 

در پی تبعید حضرت امام به نجف، حجت الاسلام ابوترابی به حضور امام شتافت و در درس خارج فقه و اصول آن حضرت حاضر گشت. وی پس از 6 سال اقامت در نجف، هنگامی که قصد داشت اعلامیه‏های امام را به ایران بیاورد در مرز خسروی دستگیر و پس از شکنجه‏های متعدد، به زندان منتقل شد.

 

ایشان با افرادی همچون شهید رجایی، آیت‏اللَّه خامنه‏ای، آیت‏اللَّه بهشتی، سید علی اندرزگو و... فعالیت نزدیک و همکاری زیادی داشت و در پیروزی انقلاب اسلامی تلاش فراوانی از خود نشان داد. با آغاز جنگ تحمیلی، به همراه شهید دکتر چمران در ستاد جنگ‏های نامنظم به سازماندهی نیروهای مردمی پرداخت تا این که در 26 آذر 59 در یکی از مأموریت‏های شناسایی به اسارت دشمن بعثی در آمد و به مدت ده سال، امیدبخش اسیران در بند رژیم عراق بود.

 

سرانجام حجت الاسلام سیدعلی اکبر ابوترابی، این عالم نستوه، مجاهد دوران ستم‏شاهی و نماینده ولی‏فقیه در ستاد امور آزادگان و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در دوره چهارم و پنجم، در روز 12 خرداد 1379 ش برابر با 27 صفر 1421 ق در اثر سانحه رانندگی در راه زیارت امام رضا(ع) به همراه پدر ارجمندشان آیت‏اللَّه حاج سیدعباس ابوترابی به لقاءاللَّه پیوست. پیکر این دو مرد متقی در روز شهادت امام رضا(ع) در صحن آزادی حرم مطهر به خاک سپرده شد.

 

"پاسیاد پسر خاک" زندگینامه و زمانه حجت الاسلام سید علی اکبر ابوترابی فرد سید آزادگان کشور است که توسط محمد قبادی در 6 فصل تنظیم شده و در 456 صفحه به رشته نگارش درآمده است؛ این کتاب ارزشمند در مدت پنج سال جمع آوری و به نگارش درآمده است.

 

 

پایان پیام/

کد خبر 282862

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha