هیئت های مذهبی و اصناف ارکان اصلی تبلیغات شهری هستند

خبرگزاری شبستان: رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان گفت: هیئت های مذهبی و اصناف ارکان اصلی تبلیغات شهری هستند و نباید این کار تماما به شهرداری ها واگذار شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، جعفر عسگری، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان، امروز در نشست هماهنگی دهه کرامت استان اصفهان بر چگونگی برنامه ریزی حرکت و فعالیت در این مناسبت تاکید کرد و اظهار داشت: محتوای برنامه ها بسیار مهم است و باید این مضوع در راس مسائل برنامه ریزی مناسبتی باشد و باید تصمیم گیری ها برای بلند مدت انجام شود.


وی افزود: توجه به تنوع در برنامه و ارائه مباحث باید مدنظر متولیان و روحانیون و سخنرانان باشد تا اینکه مباحث تکراری مطرح نشود تا اینگه جذابیت نیز از بین برود.


رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به نقش تبلیغات عمومی به مناسبت های مختلف تصریح کرد: هیئت های مذهبی و اصناف ارکان اصلی تبلیغات شهری هستند و نباید این کار تماما به شهرداری ها واگذار شود و بعد مردمی آن فراموش شود.


وی اضافه کرد: اگر بعد مردمی تبلیغات و برگزاری جشن ها فراموش و این کار تنها به شهرداری ها واگذار شود آنگاه در‌ آینده با مشکلات فرهنگی در این خصوص مواجه خواهیم شد.


وی استفاده از روحانیون مبلغ محقق در برنامه ریزی و تهیه بسته های فرهنگی را مهم خواند و اذعان داشت: در این خصوص باید مراکز اعزام مبلغ تلاش کنند و همچنین اسامی مبلغین و پ‍وهشگران را در اخیتار نهاد ها و مراکز مورد نیاز قرار دهند.


عسگری گفت: باید بسته های فرهنگی توسط مسئولان ستاد تهیه شود و به متولیان برگزاری مراسم ها ارائه شود تا براساس یک مجموعه حمایتی و برنامه ریزی شده کارها و حرمت های خود را ادامه دهند.


وی با بیان اینکه بعضی از مردم به مساجد کمتر می روند، اذعان داشت: برای این اقشار جامعه باید برنامه ریزی جدیدی داشت تا اینکه با معارف اهل البیت (ع) بیشتر آشنا شوند.


وی یاداورشد: برگزاری جشن های سالنی و در میادین بزرگ شهر در تحقق این موضوع بسیار اثر گذار است.


وی همچنین به استفاده از سرودها و نمایش های جدید از سوی صدا و سیما تاکید کرد و گفت: اگر صدا و سیما همیشه از سرود ها و نمایش های تکراری استفاده کند انگیزه ای برای مشاهده فیلم و سرودها برای مردم وجود نخواهد داشت.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 282610

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha