به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، آیت الله نورالله طبرسی، نماینده ولی فقیه در استان مازندران و امام جمعه شهرستان ساری، عصر روز گذشته(23مرداد) در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری خاطر نشان کرد: بدون شک یکی از عوامل پیشرفت و توسعه یافتگی هر منطقه ای به حضور موثر و فعالیت های خبرنگاران آن بستگی دارد، جامعه بدون خبرنگار اجتماع بدون روح و کالبدی است که نشاط و پویایی ندارد.
وی با بیان اینکه خبرنگاری شغل نیست بلکه رسالت است، افزود: خبرنگاری در دو بخش مثبت نگری و بالعکس نگرش منفی؛ احیا فکر و کشتن فکر است خبرنگاران می توانند با اخلاق، پارسایی و وارستگی در انتقال خبر از گذشته به حال و از حال به آینده نقش مهمی را ایفا کنند.
آیت الله طبرسی، سابقه انتقال اخبار را از دوران رسالت انبیا دانست و گفت: کار خبرنگاری سخت است، وقتی قتلی انجام میشود قاتل نیز قصاص میشود اما فکری کشته شود مرجعی برای رسیدگی جرم وجود ندارد.
این مسئول با اشاره به اینکه خبرنگاری یک کار پر مسئولیتی است زیرا که این مهم هم موجب گمراهی و هم موجب هدایت می شود، ابراز کرد: خبرنگاران نباید هیچ اشتباهی در تولید و انتشار اخبار داشته باشند و تمام تلاش، صداقت و شهامت خود را در این مسیر بکار بندند.
نماینده ولی فقیه در استان مازندران گفت: همانطور که پیامبران در گرفتن، نگهداری و انتشار وحی معصوم بودند ،خبرنگاران نیز بایستی در راستای تحقق این هدف تلاش کنند.
وی در ادامه عنوان کرد: خبرنگاران پل ارتباطی مردم و مسئولان هستند همچنین نیز الان ما آینده تاریخ می شود لذا نباید روزنامه هیچ حزن و جناحی را برای خود تعیین کنند.
امام جمعه مردم ساری در پایان اظهار کرد: جنگ نظامی تمام شده و الان زمان با پنبه سربریدن است لذا بایستی در حال حاضر به درد دل مردم بیشتر پرداخت و مشکلات آنان را بازگو کرد زیرا که مردم ما بیشتر سطحی نگر هستند و هر زمان چیزی را ببینند و بخوانند تحت تاثیر قرار می گیرند.
نماینده ولی فقیه در مازندران در جمع خبرنگاران و رسانههای استان با بیان اینکه دشمن جنگ نرم را بهترین راه ایجاد ناامنی در بین جوامع انتخاب کرده است، گفت: استکبار با راهاندازی جنگ نرم بدون خونریزی سر میبرد و کشور را ناامن میکند.
وی با تاکید بر اینکه رسانههای استان برای توسعهیافتگی مازندران تلاش کنند، تصریح کرد: روزنامههای استانی با استفاده از تفکر فرهیختگان به مسائل اقتصادی، اجتماعی، علمی و فرهنگی بپردازند.
پایان پیام/
نظر شما