به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدحسین قربانی در نشست علنی امروز (چهارشنبه 23 مرداد) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با محمدرضا نعمتزاده وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: مخالفت من با ایشان به معنای مخالفت با دولت آقای روحانی نیست و در این زمینه باید بگویم که بنده با کلیات برنامههای رئیسجمهور منتخب موافق بودم.
نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس نهم افزود: با توجه به شناختی که از آقای نعمتزاده دارم ایشان از سرمایههای نظام و انقلاب است اما کاش با توجه به شرایطی که ایشان دارد، آقای روحانی از وجود ایشان در جای مناسبتری بهره میبردند.
وی افزود: امروزه هر وزارتخانهای بهعنوان یک دستگاه مدیریتی تحت تاثیر عوامل مختلف در محیطی به گوناگونی و بیثباتی فعالیت میکند، بنابراین نیازمند وزیری با توان بالا و پیشتاز در عرصه تفکر و عمل است و از آنجایی که وزیر در برنامههای خود در واقع به نوعی آیندهنگری درباره وزارتخانه و مدیریت آن میکند، باید درباره 4 مولفه برنامهریزی مناسبی داشته باشد.
قربانی گفت: روندها، رویدادها، تصویرها معمولا در قالب چشمانداز ارائه میشود و آرمانگرایی باید در کنار واقعبینی در برنامههای وزیر نماد پیدا کند که چنین چیزی متاسفانه در برنامههای آقای نعمتزاده دیده نمیشود و اما شرایط احراز شایستگیهای مورد نیاز برای وزارتخانه مولفههای گوناگونی برای وزیر موفق به شمار میآید، از جمله تواناییهای فکری، عملی، روحی، روانی، جسمی و تصمیمگیری.
وی گفت: این چکیده یک تحقیق و پژوهش است که در برنامههای مرکز پژوهشهای مجلس آمده است و آقای مهندس نعمتزاده آیا فکر میکند برای ایفای نقش در محافل گوناگون که از وظایف وزیر است، از نظر جسمی و فیزیکی ویژگیهای آن را دارا است؟
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: آقای نعمتزاده در برنامههای خود مشخصاً نگفته که چگونه میخواهد برنامههای خود را محقق کند و مشخص نکرده در بحث قانون هدفمندی چگونه سهم مربوط به تولید را خواهد پرداخت و راهکار عملی ایشان چیست.
وی ادامه داد: این وزیر پیشنهادی در برنامه اول و دوم توسعه که تمام سرمایهگذاریهای بزرگ با دلارهای 7 تومانی بوده است فقط به چند استان هدایت کرده است و عدالت در توزیع ثروت و صنعت را رعایت نکرده است، خصوصاً در استانهای شمالی که ما را محروم کرد در صورتی که این استانها میتوانستند در کنار کشاورزی، گردشگری، صنایعی که به محیط زیست لطمه وارد نمیکنند، صنایع را داشته باشند.
قربانی تصریح کرد: متاسفانه اقدام وی ظلم بزرگی به استانهای شمالی بود و امروز این استانها پایینترین نرخ بهرهوری در بین استانهای کشور دارا هستند و امروز میبینیم با وجود سرسبزی، بیشترین بیکاری و فقر در این استانها وجود دارد، یعنی فقر و بدبختی مردم شمال در کفنی سبز پیچیده شده است.
این نماینده مردم در مجلس نهم گفت: حتی توجه ویژه دولت روحانی برای رفع این مشکل را میطلبد و آیا با وزارت آقای نعمتزاده این هژمونی تکرار خواهد شد؟
وی ادامه داد: آقای نعمتزاده گفته خودروسازی در ایران در انحصار نیست و این بدین معنا است که خودروسازی صنعتی رقابتی است. این در حالی است که همه مردم ایران میدانند که صنعت خودروسازی در انحصار دو شرکت است و آیا میدانید بیشترین آلودگی تهران را همین خودروهای غیراستاندارد و کارخانههای محدوده تهران بزرگ ایجاد میکند؟ و این آلودگیها تا 30 درصد خطر سقط جنین را در کشور افزایش داده و در مناطقی از تهران که غلظت مونواکسیدکربن بالاتر است، آمار سقط جنین تا دو برابر افزایش یافته است؟
قربانی افزود: آیا میدانید حدود 35 درصد کودکان تهرانی مبتلا به آسم به دلیل آلودگی هوا هستند؟ و آیا میدانید مهمترین عامل ابتلا به سرطان ریه استنشاق هوای آلوده است؟ و شما برای استانداردسازی خودروها چه برنامهای دارید؟ شما تولید خودروی ملی را عوامفریبی نامیدید. آیا تولید سمند که در دوره وزارت دکتر جهانگیری رونمایی شد عوامفریبی بود؟
وی گفت: آقای نعمتزاده در حوزه تجارت اشرافیت کامل را نداشته و ندارد و من نگران هستم که اطرافیان و مجموعه تحت امر ایشان در موقع برداشت محصول استراتژیک برنج یا محصولات دیگر با واردات بیرویه و اشباع کردن بازار، کشاورزان ما را به خاک سیاه بنشاند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: تدبیر شما برای تنظیم بازار چیست؟ و شما میدانید عدهای به جرمهای مختلف اقدام به واردات کالاهای لوکس میکنند و ارز کشور را به نفع خود و عدهای فربهشده صرف میکنند و آیا شما نظارهگر خواهید بود و وزارت تحت امر شما اولویت کالاهای لوکس و حتی خوراک سگ را بر کالاهای اساسی از جمله دارو ترجیح میدهد و برنامه خود را ارائه دهید تا فردا مسئولیت کارهای خود را به گردن دیگران نیندازید.
پایان پیام/
نظر شما