تبلیغات  آرایشی و بهداشتی مهمترین چالش پلیس در فضای مجازی

رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه بخشی از تخلفات و جرایم در فضای مجازی درحوزه تبلیغات به ویژه کالاهای آرایشی و بهداشتی رخ می‌دهد،گفت: گسترش این فضا برای کشور هم تهدید و هم فرصت است.

سردار فتح‌الله زمانیان، رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار شبستان با بیان اینکه بخشی از تخلفات و جرایم در فضای مجازی در حوزه تبلیغات به ویژه تبلیغات عامه‌پسند مانند کالاهای آرایشی و بهداشتی رخ می‌دهد، گفت: یقینا گسترش این فضا در بسیاری از مواقع می‌تواند هم تهدید و هم فرصت برای کشور باشد، بنابراین باید هر دو بعد را کنار یکدیگر ببینیم.

 

وی با بیان اینکه حوزه تبلیغات و بازاریابی(کالاهای آرایشی و بهداشتی) یکی از  چالش ها و مشکلات ما در فضای مجازی است، اظهار کرد: هماهنگی‌ها و اقداماتی در جهت کنترل این فضا صورت گرفته است و نیروی انتظامی با بسیاری از کسانی که در این حوزه فعالیت داشتند، برخورد و از اقدامات خلاف آنها جلوگیری کرده است.

 

سردار زمانیان در ادامه خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه جرایم در فضای مجازی روز به روز در حال افزایش است ما نیز به واسطه این گستردگی دامنه فعالیت‌ خود را افزایش داده‌ایم و هم‌اکنون یک تسلط نسبی بر این حوزه پیدا کرد‌ه‌ایم.

 

رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی با اشاره به تبعات تبلیغات و بازاریابی در فضای مجازی تصریح کرد: بالاخره هر اقدامی که خارج از حوزه قاچاق رخ دهد یک شروع به جرم محسوب می‌شود که این‌ جرم هم برخورد خاص خود را دارد، بنابراین کالایی که غیرمجاز است از نظر قانونی ورودش به داخل کشور امکان‌پذیر نیست و با برخورد پلیس مواجه می‌شود.

 

وی اظهار کرد: کالاهایی که در فضای مجازی تبلیغ می‌شوند کالاهایی هستند که امکان ورود قانونی آنها به داخل کشور نیست زیرا اگر کالاهایی که شرایط استاندارد داشته و نیاز اجتماعی باشد می‌توانند از راه قانونی وارد کشور شوند.

 

سردار زمانیان با اشاره به اینکه ورود غیرمجاز کالاها به کشور تبعات سوئی به دنبال دارد، افزود: ورود غیرمجاز دارو و لوازم آرایشی و بهداشتی بیشترین تبعات را برای کشور به همراه دارد، از این رو مردم باید دقت داشته باشند که نیازهای خود را از راه‌های قانونی تأمین کنند تا مجبور نشوند به این تبلیغات متوسل شوند.

 

رییس پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز پلیس آگاهی تصریح کرد: بیشتر تبلیغات ماهواره‌ای در حوز‌ه‌های آرایشی، لاغری و رژیمی و نیروزا صورت می‌گیرد که همه اینها تبعات سوئی به دنبال دارند، مطمئنا افرادی که از این کالاها استفاده کرده‌اند بهتر متوجه تبعات آن شده‌اند.

 

سردار زمانیان با اشاره به احتکار داروها خاطر نشان کرد: معمولا در جریانات اقتصادی، احتکار پدید می یابد و سودجویان هر زمان که احساس کنند دارو کمیاب شده و در بازار فروش به مشکل برخورده است، نسبت به احتکار آن اقدام می کنند.

 

وی افزود: اگر داروها در چرخه قانونی خود توزیع شوند، قطعا دچار مشکل احتکار یا عرضه خارج از شبکه نمی شود.  متاسفانه برخی افراد که به نوعی در قاچاق دارو دخیل هستند به واسطه این که برخی داروهای ما دارای حمایت دولت است، این دارو ها را از کشور خارج می کنند.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 282279

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha