به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، سیدحسن قاضیزاده هاشمی، وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در صحن علنی مجلس به دفاع از خود و صلاحیتاش برای تصدی این وزارتخانه پرداخت.
وی با بیان اینکه برنامههای بهداشتی من برای این وزارتخانه چهار سرفصل دارد، افزود: اهمیت بهداشت، موفقیتها و چالشها، اهداف و راهبردها چهار سرفصل برنامه من برای این وزارتخانه است که در بحث اول بر اساس اصل 29 قانون اساسی سلامت حقی است همگانی که دولت مکلف است برای تمامی افراد کشور تأمین کند و مانند امنیت حاکمیتی است.
هاشمی با تصریح اینکه انتظار مردم از حاکمیت تأمین امنیت است و تأمین سلامت نیز جزء وظایف دیگر حاکمیت محسوب میشود، خاطرنشان کرد: امنیت سلامت اجتماعی را به همراه دارد و سلامت امنیت فردی را.
وی با تأکید بر این نکته که رشد و توسعه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و پایدار بودن آنها نیاز به انسانهایی با سلامت جسمی، روحی، اجتماعی و معنوی دارد، گفت: در باب اهمیت سلامت مقالات و مستندات علمی نشان میدهد که بیش از 30 درصد تولید ناخالص جوامع وابسته به سلامت آنهاست.
هاشمی با تأکید بر این نکته که جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای ارزشمندی به ویژه در طراحی و توسعه شبکههای بهداشتی و درمانی در سراسر کشور داشته است، خاطرنشان کرد: ارتقای سطح خدماتی به ویژه در دوران دفاع مقدس از جمله این کامیابیهاست اما طی سالهای گذشته که تلاش وزرا و مسئولان در دستور قرار گرفته علیرغم این تلاشها نظام سلامت با چالشهایی روبرو بوده، رتبه شاخصهای بهداشتی ایران بین 180 کشور 99 است در حالی که رتبه شاخص سلامت در کشورهای همسایه ما همچون ترکیه 49 و در بنگلادش 51 است. شاخصهای بهداشتی ما در بین 200 کشور جهان نیز با اولبودن عمل سزارین مرگ و میر نوزادان و مادران و امید به زندگی در رتبه نامناسبی قرار دارد.
6میلیون نفرفاقدبیمه درمانی/تضمینی است که وزارتخانه بحرانی رارهانکنید؟
مهرداد بائوج لاهوتی در نشست علنی امروز (سه شنبه 22 مرداد) مجلس شورای اسلامی، در مخالفت با برنامه های وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مشکلات درمانی پیش روی کشور اشاره کرد و با تأکید بر اینکه سلامتی از جمله ابعاد مهم زندگی انسان هاست که توانمندسازی سرمایه انسانی را به دنبال دارد گفت: کمیت، کیفیت و نحوه توزیع برابر امکانات در حوزه سلامت به منظور ساختن جامعه ای سالم دارای اهمیت است که متأسفانه تمهیدات اعتباری و مالی لازم برای پوشش جمعیت در حوزه سلامت انجام نشده است.
نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه خدمات سازمان تأمین اجتماعی با هزینه دریافتی از مردم متناسب نیست گفت: متأسفانه بخش درمان در بخش دولتی قابل اعتماد نیست و نتوانسته تا کنون خدماتی در شأن مردم ارائه کند از این رو شما در بخش خصوصی فعال هستید چه برنامه ای برای تقویت بخش دولتی دارید.
موافقت 175 نماینده با قاضی زاده/کل پول نفت هم چاره مشکلات بهداشت نیست
ایرج عبدی در جلسه علنی امروز (سهشنبه 22 مرداد) در موافقت با وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان ضمن تشکر ویژه از صدا و سیما برای پخش زنده برنامه جلسه رای اعتماد مجلس به وزرای دولت یازدهم گفت: بنده از استان لرستان نماینده مرکز این استان به عنوان خدمتگزاری از قوم لر، قومی دارای صفات ممتازی، عشق، صداقت، ولایتمداری و وفاداری است، در خدمت شما هستم.
نماینده مردم خرمآباد در مجس شورای اسلامی در ادامه این مطلب افزود: این قوم به دلیل اینکه شیعه علی است، در ادبیات خود جملاتی همچون عدالت علی، عدل علی، مدد علی و وفاداری عباس را دارند.
عبدی تصریح کرد: تصمیم دارم به مدد علی از دکتر قاضیزاده هاشمی که شاید در ابتدای تشکل کابینه دولت، زمانی که معرفی شدند احتمال مخالف میدادم اما اکنون موافق هستم دفاع کنم.
تعهد، تخصص و مدیریت سه شاخصه بزرگ قاضیزاده هاشمی است
قاسم احمدی لاشکی در نشست علنی امروز (سه شنبه 22 مرداد) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی وزرای پیشنهادی کابینه یازدهم به عنوان موافق حسن قاضی زاده هاشمی وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه من به نمایندگی از اعضای کمیسیون بهداشت به ویژه شهریاری، پزشکیان و مرندی صحبت می کنم گفت: به طور حتم اداره کردن این وزارتخانه از پیچیدگی های خاصی برخوردار است از طرفی دیگر در سال های گذشته علی رغم پیشرفت کشور در حوزه سلامت متأسفانه هم اکنون نگرانی هایی در این حوزه وجود دارد.
نماینده مردم نوشهر و چالوس در مجلس شورای اسلامی در تشریح دلایل حمایت از حسن قاضی زاده هاشمی وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: همه می دانید که هم اکنون 75 درصد از عوامل اثر گذار در حوزه سلامت مانند تصادفات، دیابت، مشکلات تنفسی، ناباروری، الگوی غلط تغذیه و مصرف فست فود خارج از حوزه درمان است حال این وزیر پیشنهادی آمده است که به این موضوعات بهبود ببخشد.
برنامه قاضی زاده جامع نیست/ او اشارهای به بیمه تکمیلی نکرده است
محمدحسن آصفری در نشست علنی بعداز ظهر امروز (سهشنبه 22 مرداد) مجلس شورای اسلامی در مخالفت با برنامههای وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه کسی مخالف شخصیت علمی و سابقه درخشان در دفاع مقدس و تولید مقالات علمی توسط وزیر پیشنهادی بهداشت و درمان نیست، افزود: برخی از موارد در برنامه وزیر پیشنهادی وزیر بهداشت و درمان مشخص نیست و معلوم نیست که این موارد چطور و چگونه میخواهد عملیاتی شود.
نماینده مردم اراک با اشاره به مشکلات اقتصادی مردم در مواجهه با مسائل و مشکلات بخش سلامت افزود: نمیتوان از موضع سلامت به راحتی گذر کرد چراکه اهمیت بخش سلامت کمتر از بخش امنیت نیست.
وی با بیان اینکه دولت موظف است بهداشت و درمان را برای همه مردم و نه فقط مردم شهرهای بزرگ فراهم کند، افزود: نمایندگان مردم از مشکلات مردم و اینکه چطور هزینههای درمان خود را تامین میکنند، باخبرند از این رو باید توجه بیشتری به برنامههای وزیر و چالشهای پیش رو داشته باشد.
قاضیزاده عشق خود به محرومین را ثابت کرده/ او سلامت را متحول میکند
محمدرضا امیری کهنوج در نشست علنی امروز (سهشنبه 22 مرداد) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی وزرای پیشنهادی کابینه یازدهم به عنوان موافق حسن قاضیزاده هاشمی وزیر پیشنهادی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به طور حتم موضوع بهداشت و درمان در اسلام در کنار دین و آخرت از اهمیت ویژهای برخوردار است از طرفی دیگر وزارت بهداشت عهدهدار سلامت و جان انسان است، در نظام اسلامی از جایگاه والایی برخوردار است و طبیعی است انتخاب یک فرد متعهد و سالم در رأس این وزارتخانه به عنوان سکاندار این بخش مهم میتواند اطمینان و آسایش مردم را به دنبال داشته باشد.
نماینده مردم کهنوج در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اطمینان دارم قاضیزاده هاشمی با سابقه درخشان و مجاهدگونه خود میتواند در شرایطی سخت تحول جدی را در حوزه سلامت ایجاد کند از طرفی دیگر شخصیت این وزیر پیشنهادی نشاندهنده موفقیتهای وی در بخش دولتی است که با انتخاب وی میتوان در جهت توانمندسازی وزارت بهداشت و درمان تلاش کرد.
پایان پیام/
نظر شما