برنامه‌های علوی نمی‌دانیم توسط چه کسی نوشته شده است؟

خبرگزاری شبستان: نماینده بروجرد در مجلس در مخالف وزیر پیشنهادی اطلاعات با بیان اینکه علوی تجربه و تخصص در این زمینه ندارد، گفت: برنامه‌های ارایه‌شده این وزیر نمی‌دانیم توسط چه کسی نوشته شده است؟

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، در دومین روز از بررسی صلاحیت وزرای دولت یازدهم در مجلس شورای اسلامی، بهرام بیرانوند، نماینده بروجرد به عنوان مخالف وزیر اطلاعات گفت: در خصوص رأی اعتماد معمولا نمایندگان مجلس در دو عرصه صلاحیت تخصصی و صلاحیت عمومی وارد می‌شوند.

وی افزود: واردشدن در عرصه صلاحیت عمومی با توجه به اینکه تمام سخنرانی‌ها از طریق رسانه‌ها به طور مستقیم پخش می‌شود در برخی از موارد دارای آفات است و امکان سوءاستفاده برخی را از این موارد ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه بررسی اعتبارنامه صلاحیت عمومی باید در جلسه غیرعلنی صورت گیرد، خاطرنشان کرد: در بحث عرصه تخصصی هیچ ایرادی ندارد که ملت در جریان صلاحیت‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه رییس‌جمهور باید در بحث کلیات هم حضور داشته باشد، اظهار داشت: در بحث کلیات وقتی به نمایندگان داده می‌شود به نظر اینجانب زمان موافق و مخالف اعلام مخالفت و موافقت باید برای دفاع دولت قرار گیرد.

وی با بیان اینکه با توجه به مأموریت ذاتی وزارت اطلاعات که حفظ نظام و مقابله با جریان‌های برانداز و انقلابی است، اظهار کرد: همه این مسایل، مسایل امنیتی است و وزیر پیشنهادی تخصص و شناختی در این زمینه ندارد.

وی افزود: ایران دشمنان قسم‌خورده‌ای دارد که همه آنها با جاسوسی در ایران اتفاق‌نظر دارند که می‌طلبد نیرویی در صدر کار باشد که با توجه به تخصص و تجربه با دشمنان مقابله کند.

وی با تأکید بر اینکه حوزه وزارت اطلاعات از حساس‌ترین حوزه‌هاست، خاطرنشان کرد: شنیده می‌شود در حوزه ریاست‌جمهوری معاونت سیاسی در شرف تأسیس است که این نشان از اهمیت این حوزه دارد. اگر قرار باشد این معاونت تأسیس شود چه کسی در مسایل امنیتی تصمیم‌ می‌گیرد، معاونت سیاسی و یا وزیر اطلاعات و کدام گزارش منشأ اثر است؟

وی با اشاره به اینکه دو برگه جداگانه اطلاعاتی از برنامه‌های وزیر پیشنهادی به دست نمایندگان رسیده است، اظهار کرد: آقای علوی اذعان دارد از برنامه‌هایی که در یکی از برگه‌ها آمده است، بی‌اطلاع است و ما نمی‌دانیم چه کسی برنامه دوم را نوشته است؟

وی با اشاره به برنامه‌های وزیر پیشنهادی اطلاعات خاطرنشان کرد: در یکی از برنامه‌ها آمده است نیروهای متخصص که به هر دلیل بازنشسته شده‌اند و یا حذف اجباری شده‌اند، بازبینی شوند که این‌گونه معنی می‌دهد که مدیرانی که اکنون در حال فعالیت هستند باید بازنشسته شوند و مدیرانی که در چند سال قبل بازنشسته شده‌اند، مجددا بازگردند.

وی با اشاره به بند 12 برنامه‌ها اظهار کرد: پالایش جامعه پرونده‌سازی‌های شکل‌گرفته در چند سال اخیر از دیگر برنامه‌های ذکرشده است که این نشان می‌دهد که حاصل کارهای سربازان گمنام کشور نادیده گرفته شود که این جفا در حق سربازان گمنام است.

وی افزود: اگر منظور از پالایش دقیقا در چند سال اخیر اشاره به فتنه 88 است هر ملتی دارای خطوط قرمزی است و ملتی که خطوط قرمز نداشته باشد یعنی بی‌مرز و بی‌نگهبان است.

وی حفظ تمامیت عرضی را از خطوط قرمز نام برد و اظهار کرد: هرگاه متجاوز نادانی به کشور چشم طمع داشت ملت در مقابل این متجاوزان ایستاده‌اند و اگر برای حفظ تمامیت عرضی صدها خون ریخته شود ما را باکی نیست.

وی افزود: شکاف و تجزیه مردم از خطوط قرمز دیگر است که کارآمدی و وحدت تصمیم در مواجهه با استکبار همیشه مردم داشته‌اند.

وی با بیان اینکه قراردادن فرزندان نظام در مقابل یکدیگر از دیگر خطوط قرمز است، اظهار کرد: مباحث دینی از خطوط قرمز است، این دین مبین اسلام است که همانند دانه‌های تسبیح ملت را به وحدت می‌رساند.

وی افزود: هر آنچه را که قانون حکم کند، صحیح است؛ بهتر از آن است که بی‌قانونی وجود داشته باشد. در فتنه سال 88 عده‌ای با بی‌قانونی نقشه شوم دشمن را تکمیل کردند و زیر میز بازی حضور 40 میلیونی مردم در انتخابات 4 سال گذشته زدند که اینان از خط قرمزها عبور کرده و بدهکار مردم هستند.

بنابرگزارش خبرنگار شبستان پس از آنکه بیرانوند مطالب خود را در مخالفت با علوی بیان کرد و جایگاه را ترک کرد علوی به استقبال وی رفت و با وی مصافحه کرد.

پایان پیام/
 

کد خبر 281872

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha