به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، سیدباقر حسینی، نماینده زابل در مجلس شورای اسلامی در دومین روز از بررسی صلاحیت وزرای کابینه پیشنهادی حسن روحانی در موافقت با وزیر ارتباطات و اطلاعات سخنرانی کرد. وی ضمن عذرخواهی به دلیل برخوردهای نامناسب نمایندگان مردم در روز گذشته گفت: مجلس خانه ملت است و باید شان این جایگاه حفظ شود و از این تریبون از مردم و رهبری عذرخواهی می کنم و از نمایندگان محترم می خواهم تقوای در گفتار داشته باشم.
وی از نمایندگان خواست هر چه زودتر تکلیف دولت را روشن کنند و در حمایت از مهندس واعظی وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وظیفه کلان سیاستگذاری نظارت و هدایت در این حوزه را بر عهده دارد و رهبری نیز در دهه گذشته تاکید زیادی در بهره گیری از فناوری اطلاعات داشته است.
وی تصریح کرد: رویکرد این وزارت به سوی استفاده از الگوی دانش بنیان رفته اما آمادگی های الکترونیکی در خدمات رسانی ضعیف هستند.
سیدباقر حسینی با اشاره به اینکه وزیر پیشنهادی این حوزه کارشناسی خود را در الکترونیک و مخابرات اخذ کرده است گفت: محمود واعظی از سال 58 به خانواده مخابرات پیوست و در سمتهای مختلف مدیریتی حضور یافته است.
وی در مدت حضورش در مخابرات باعث خروج هزاران کارشناس خارجی شده و آنها را با اساتید دانشگاهی جایگزین کرد و با تشکیل شورای برنامه ریزی مخابرات و همچنین سرمایه گذاری در بحث آموزش و تحصیلات باعث بومی سازی این وزارتخانه شد.
وی تصریح کرد: بازسازی مرکز مخابرات ایران با تعریف کلیه هزینه های تبلیغاتی و حمایت از صنایع مخابرات در دوران جنگ و همچنین پشتیبانی از موارد موردنیاز جنگ از مواردی است که واعظی در دوران خدمتش در مخابرات انجام داده است.
حسینی با اشاره به حضور مهندس واعظی در وزارت خارجه گفت: شناخت وی از رخدادهای جهانی فرصتی است تا با تصمیم گیری در تخصیص منابع کمیاب در دنیا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات امداد شود.
وی مهمترین نقطه قوت برنامه پیشنهادی واعظی را عمل کردن طبق برنامه پنجم توسعه دانست و گفت: تمامی وزرا باید برنامه هایشان را منطبق با برنامه پنجم توسعه ارایه دهند و در صفحه 7 و 8 کارشناسی برنامه های دکتر واعظی می بینیم که برنامه ها منطبق بر برنامه پنجم توسعه است و نقاط ضعفی که برخی نماینده ها مبنی بر نبود بعضی آیتمها ارایه کرده اند به همین دلیل است که وی نمی تواند خارج از برنامه عمل کند.
وی دیگر نقطه قوت برنامه های واعظی را توجه به توسعه زیرساختها و ارتقای سطح آموزشی و همچنین دسترسی آسان به ارتباطات و اطلاعات عنوان کرد و بازنگری به ایفای نقش ICT در حفظ حقوق شهروندی ضمن حفظ فضای رقابت با شرکتهای خصوصی دانست.
وی همچنین توسعه صنعت و تحقیقات بر مبنای فناوری داخلی و بومی سازی و همچنین توجه به توسعه شبکه بر مبنای برنامه ریزی صحیح برای حضور تشکلهای صنعتی و بخش خصوصی در ارتباطات و فناوری اطلاعات را در کنار ارایه مقالات علمی و شرکت در سمینارهای تخصصی از امتیازات واعظی دانست.
پایان پیام/
نظر شما