به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، بهروز نعمتی، نماینده اسدآباد در مجلس در ادامه دومین روز از بررسی کابینه پیشنهادی یازدهم و در جلسه صبح سه شنبه 22 مرداد در مخالفت با وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مخالفت بنده با آقای واعظی از نوع مخالفت های سیاسی و جنجالی نیست بلکه مخالفت آن به عنوان عضو کوچک کمیسیون صنایع و مخالفت با برنامه وی به عنوان یک کارشناس است.
وی با بیان اینکه برنامه های واعظی دارای نقاط ضعف جدی است اظهار کرد: در مورد بحث شورای عالی مجازی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است متاسفانه آقای واعظی به صورت شفاف به آن ورود نداشته است و فکر می کنم در این بخش استراتژی شما باید مشخص باشد. و در واقع نگاهی را که نیز به این بخش داشته اید بسیار مختصر است.
نعمتی تصریح کرد: در مورد بخش ICT روستایی نیز شما برنامه مشخصی ندارید چطور ما 50 درصد مردم را که در روستاها هستند و به عنوان سرمایه های نظام هستند را به دلیل اینکه بخش خصوصی در روستاها سرمایه گذاری نمی کند نادیده بگیرید آیا بحث امیدی را که اقای روحانی تاکید دارد فقط امید به شهرهاست حداقل شما در بخش خودتان که بخش ارتباطی است آیا نباید این امید را به مردم بدهید چه اشکالی دارد روستازاده ما از خدمات اینترنتی استفاده کند.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس میلیاردها تومان ودیعه مردم که نزد شرکت مخابرات است به سپرده گذاشته شده است این پول حق الناس است آیا می توانیم آن را نادیده بگیریم آیا از نظر شرعی مکانی که با این پول ایجاد شده است مشروعیت دارد آیا شما برنامه ای که برای این پولهای مردم که میلیاردهاتومان است دارید؟ هیچ اشاره ای در برنامه هایتان به این پولها نکرده اید.
نعمتی با طرح این سوال که ایا امروز به توسعه معتقد هستیم یا نه گفت: متاسفانه امروز اپراتورهای ما به صورت لجام گسیخته کار خودشان را انجام می دهند و هیچ نظارتی به آنها نیست و شما نیز به عنوان وزیر پیشنهادی برنامه ای ارایه نکرده اید.
وی خطاب به واعظی گفت: در مورد واگذاری شرکت مخابرات و سهام این شرکت آیا این واگذاری ها را محق می دانید آیا سهامی را که در اختیار شما به عنوان سهام مدیریتی و ممتاز است را می توانید از آن دفاع کنید.
وی با اشاره به قانون بودجه سال 91 و تصویب بندی در آن برای رسیدگی به حقوق کارگزاران مخابرات روستایی این کارگزاران سالهای سال است که آلاخان و والاخان هستند و امروز به رغم حکم قضایی هنوز نمی توانند حقوق قانونی شان را دریافت کنند و هر چند گاهی نیز مقابل مجلس تحصن می کنند اما هیچگاه دولت مصمم به رفع مشکل آنها نبود آیا منش و روش شما نیز این است که همان مسیر را ادامه دهید و حق کارگزارانی را که تلف شده اند نادیده بگیرید.
وی با بیان اینکه بحث اصلاح ساختار واگذاری ها که در بخش مخابرات بیشتر حصولتی است و باید به افراد حقیقی و از طریق بورس واگذار شود.
وی از واعظی خواست در مورد اپراتور سوم و رایتل نیز و برنامه هایش در این بخش توضیحاتی را در این زمینه ارایه دهد.
نعمتی در پایان با اشاره به جلسه روز گذشته مجلس گفت: من برای این کج رویهایی که روز گذشته انجام شد و حرفهایی در صحن مجلس گفته شود شرمنده شدم اگر معنای سیاست این است که ما عزیزانی را که برای خدمت آمده اند زیرپا له کنیم نفرین بر این سیاست.
پایان پیام/
نظر شما